7. august 2015.11 god. comment_227916 Steta za Valenciu i Monaco sto su se sastali i neko ce morati otpasti. Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228602 Sinoć su u nevjerojatnoj predstavi Barca i Sevilla odmjerili snage. Kakva je to tekma bila, čisti seks: http://www.klix.ba/sport/nogomet/barcelona-pobijedila-sevillu-nakon-produzetaka-i-osvojila-evropski-superkup/150811117 Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228609 Lijepa tekma, fini golovi i na kraju, ružni majmun sa najružnijim i najodvratnijim brkovima svijeta upropasti šlag na tortu, to jeste penale. Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228619 Pa gdje je odbrana bila, pa se desilo 9 golova ? To samo napad i napad izgleda :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229749 Naš predstavnik u Ligi prvaka sinoć dobio 3-1. Čestitam United. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229761 http://www.mozzartsport.com/vesti/teatar-snova-zanemeo-a-briz-poklekao-pred-simultankom-memfisa-depaja/113350 Kako mi je zao sto ce igrati protiv nas.... Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229776 OK, sinoć je odlično odigrao, ali ne treba ga sada dizati do zvjezda, recimo u dva kola Premiershipa nije pokazao gotovo ništa, ne kažem da je zato flop niti da je zbog utakmice protiv Brugge vrhunsko pojačanje, vrijeme će pokazati.. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229839 Ja mislim da ce Depaj postati jedan od najbolji igraca. Vec vidim za par sezona njega i Azara kao igrace spanskih blizanaca :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229848 Bate dobio Partizana 1:0 i to na sreću jer je Jevta dobio crveni u 45-oj. Karina je BATE može ovo Partizan ladno da prođe i da uđe u LŠ, šteta za propuštene šanse Živkovića Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229849 Dva zasluzena ono zuta bila za Jevtovica, glupan obican Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229852 Jako debilan drugi žuti i ja sam odma posle faula rekao ovo je za žutog i posluša me sudija djecu jebo :D Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229915 Dinamo zasluzeno pobijedio, osigurali su po meni grupnu fazu lige prvaka. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229917 Nemoguce koliko je ovaj Skenderbeu los, a koliko to Dinamo nije uspio kazniti. Sreca na kraju pa dobili, a visila im je pobjeda sve do zadnje minute. Da nisu komplicirali nego igrali samo na principu: dodaj i prođi, ne guši loptu, uvalili bi im 5 komada. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229921 Da nije Mamić na klupi Dinamo bi ih razvalio 5-0. Nadam se da će se Branetov idol Sammir vratiti. Kako si ono Brane govorio kad si došao na ovaj forum tek? Jel ono "Bog na nebu, Sammir na zemlji". Jeste ono. Prijavi
24. august 2015.11 god. comment_230881 Da nije Mamić na klupi Dinamo bi ih razvalio 5-0. Nadam se da će se Branetov idol Sammir vratiti. Kako si ono Brane govorio kad si došao na ovaj forum tek? Jel ono "Bog na nebu, Sammir na zemlji". Jeste ono. Jesam prijatelju, dobro se i ti svega sjećaš haha :D I dan danas mi je Sammir ikona, volio bi nego išta da se vrati u Dinamo. Momak ima nogometno znanje i sada jače nego ijedan Dinamov veznjak, jednostavno zna igrat lopte, vidi se na njemu iz aviona. Istina, ja sam se "zaljubio" u njega već na predstavljanju, i sad se sjećam, Mamić kraj njega, on neki zlatni lančić i bijeli džemper nosio taj dan, kec od uha do uha, vidiš na njemu da je šmeker haha :D Samo što je Sammiru bilo draže pit i jebavat žene po Zagrebu i okolici, nego igrat lopte. Al šta, ima pare, može mu se. Volim ga i sad ko brata. Romane, izvadi sitniš iz prednjeg džepa i daj mu desetku. Samo Sammir! :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231074 Spanija ispisala istoriju u LS, imace ove godine cak 5 predstavnika... Barsa, Real, Atletiko, Sevilla i Valencia. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231075 A ne kontam kako to jebote. Mi kad smo osvojili LP Tottenham je izvisio. Doduše tad pobjednik LE nije išao u LP, ali opet morao je ovdje neko izvisit. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231076 I svih 5 timova imaju kadar da prodju u nokaut fazu. A ne kontam kako to jebote. Mi kad smo osvojili LP Tottenham je izvisio. Doduše tad pobjednik LE nije išao u LP, ali opet morao je ovdje neko izvisit. Sam sebi si odgovorio. Valensija je poslata u kvalifikacije, niko nije kriv sto Monako nije mogao da ih izbaci. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231120 I mi smo imali 8 cak predstavnika ove godine u takmicenjima, sada vec ja mislim 7, jer je west ham sa onim konjem ispao. Relo, osvojili ljudi EL, nece vise niko izvisiti zbog toga, isto i kod nas se moze desiti lahko :D Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231322 Gledam sad Facebook stranicu Lige sampiona buvvalno svaki drugi post je o Barseloni. I sad kad su najjaci od svih opet ih gruaju. Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231345 Ima 3 jaka para i to je to. Grupa A: PSG i Real će samo odlučiti ko sa koje pozicije ide dalje. Grupa B: Baš dosadna grupa, United će biti prvi, mjesto broj 2 otvoreno. Grupa C: Borba za prva dva mjesta između 3 ekipe, mislim da na kraju Atletico i Galata idu dalje. Grupa D: Juve i City favoriti za prolaz, Sevilla ima potencijal da ih ugrozi tako da je ovo grupa koja bi uz Borussiu trebala biti zanimljiva. Grupa E: Barcelona će silovati sve redom, Roma i Bayer za drugo mjesto. Grupa F: Arsenal i Bayern dosadili i Bogu i narodu, mislim da će na kraju biti poredak baš kako je sada. Grupa G: Mi bi trebali biti prvi bez nekih problema, Porto drugi. Grupa H: Valencia mislim da ide dalje sigurno i velika borba između Lyona i Zenita. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.