Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

OK, sinoć je odlično odigrao, ali ne treba ga sada dizati do zvjezda, recimo u dva kola Premiershipa nije pokazao gotovo ništa, ne kažem da je zato flop niti da je zbog utakmice protiv Brugge vrhunsko pojačanje, vrijeme će pokazati..

Ja mislim da ce Depaj postati jedan od najbolji igraca.

Vec vidim za par sezona njega i Azara kao igrace spanskih blizanaca :D

Nemoguce koliko je ovaj Skenderbeu los, a koliko to Dinamo nije uspio kazniti. Sreca na kraju pa dobili, a visila im je pobjeda sve do zadnje minute. Da nisu komplicirali nego igrali samo na principu: dodaj i prođi, ne guši loptu, uvalili bi im 5 komada.

Da nije Mamić na klupi Dinamo bi ih razvalio 5-0. Nadam se da će se Branetov idol Sammir vratiti.

Kako si ono Brane govorio kad si došao na ovaj forum tek? Jel ono "Bog na nebu, Sammir na zemlji". Jeste ono.

Da nije Mamić na klupi Dinamo bi ih razvalio 5-0. Nadam se da će se Branetov idol Sammir vratiti.

Kako si ono Brane govorio kad si došao na ovaj forum tek? Jel ono "Bog na nebu, Sammir na zemlji". Jeste ono.

Jesam prijatelju, dobro se i ti svega sjećaš haha :D I dan danas mi je Sammir ikona, volio bi nego išta da se vrati u Dinamo. Momak ima nogometno znanje i sada jače nego ijedan Dinamov veznjak, jednostavno zna igrat lopte, vidi se na njemu iz aviona. Istina, ja sam se "zaljubio" u njega već na predstavljanju, i sad se sjećam, Mamić kraj njega, on neki zlatni lančić i bijeli džemper nosio taj dan, kec od uha do uha, vidiš na njemu da je šmeker haha :D Samo što je Sammiru bilo draže pit i jebavat žene po Zagrebu i okolici, nego igrat lopte. Al šta, ima pare, može mu se. Volim ga i sad ko brata. Romane, izvadi sitniš iz prednjeg džepa i daj mu desetku. Samo Sammir! :D

Spanija ispisala istoriju u LS, imace ove godine cak 5 predstavnika... Barsa, Real, Atletiko, Sevilla i Valencia.

I svih 5 timova imaju kadar da prodju u nokaut fazu.

A ne kontam kako to jebote. Mi kad smo osvojili LP Tottenham je izvisio. Doduše tad pobjednik LE nije išao u LP, ali opet morao je ovdje neko izvisit.

Sam sebi si odgovorio. 

Valensija je poslata u kvalifikacije, niko nije kriv sto Monako nije mogao da ih izbaci.

Gledam sad Facebook stranicu Lige sampiona buvvalno svaki drugi post je o Barseloni. I sad kad su najjaci od svih opet ih gruaju.

Ima 3 jaka para i to je to.

Grupa A: PSG i Real će samo odlučiti ko sa koje pozicije ide dalje.

Grupa B: Baš dosadna grupa, United će biti prvi, mjesto broj 2 otvoreno.

Grupa C: Borba za prva dva mjesta između 3 ekipe, mislim da na kraju Atletico i Galata idu dalje.

Grupa D: Juve i City favoriti za prolaz, Sevilla ima potencijal da ih ugrozi tako da je ovo grupa koja bi uz Borussiu trebala biti zanimljiva.

Grupa E: Barcelona će silovati sve redom, Roma i Bayer za drugo mjesto.

Grupa F: Arsenal i Bayern dosadili i Bogu i narodu, mislim da će na kraju biti poredak baš kako je sada.

Grupa G: Mi bi trebali biti prvi bez nekih problema, Porto drugi.

Grupa H: Valencia mislim da ide dalje sigurno i velika borba između Lyona i Zenita.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.