Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Gledao sam do cetvrtog gola, a onda sam otisao jer je ovaj jaran, inace navijac Arsenala naprosto poludio xD
[quote name='mata10' timestamp='1329346633' post='26838']
Gledao sam do cetvrtog gola, a onda sam otisao jer je ovaj jaran, inace navijac Arsenala[b] naprosto poludio[/b] xD
[/quote]
Da si vidio mene kad smo primili prvi gol protiv Evertona za vikend. :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1329346868' post='26839']
Da si vidio mene kad smo primili prvi gol protiv Evertona za vikend. :lol:
[/quote]
Vjerujem, nije utakmica kako treba ni pocela oni primise gol, tako da sam i ja podivljo :D
očekivao sam potpuno drugačiji arsenal, ali evo milan ih rastavio na proste faktore, popišali se ljudi po njima :)
šteta što se seedorf sjebo odma na početku, kakva je mrcina čovjek..
a bombatenk, već sam prije govorio da mi je strašan igrač zbilja, frajer igra sa takvom snagom, silinom, takvim potezima da bi ga zbilja vodio vidjeti u chelseaju, a takvi su rijetki...
inače igra milana danas mi se strašno dopala, jako jako atraktivan nogomet, pri ovom "atraktivan" ne mislim na to da ševe loptu kao što radi barcelona (velikoj većini je to atraktivno :blink: ) ili arsenal npr, nego igraju explozivno, u obrani kada se oduzme lopta roka se na ibrahimovića (kao NEKAD u chelseaju na drogbu), ovaj ili netko drugi spušta loptu, igra se dalje, jako otvoreno, brzo i agresivno sa čestim promjenama strana itd...
milan potpuno zasluženo osigurao prolaz već u prvoj utakmici, jer čudo se mora desiti da bi arsenal ovo nadoknadio, iako bi za to veće šanse imali da je kasami sudio čisti penal na van persiu..
[quote name='drogba 11' timestamp='1329347232' post='26844']
igra milana danas mi se strašno dopala, jako jako atraktivan nogomet, pri ovom "atraktivan" ne mislim na to da ševe loptu kao što radi barcelona (velikoj većini je to atraktivno :blink: ) ili arsenal npr, nego igraju explozivno, u obrani kada se oduzme lopta roka se na ibrahimovića (kao NEKAD u chelseaju na drogbu), ovaj ili netko drugi spušta loptu, igra se dalje, jako otvoreno, brzo i agresivno sa čestim promjenama strana itd...
[/quote]
Ne znam, ali čini mi se da je više Arsenal bio kriminalno loš nego što je Milan odigrao nešto posebno. Jest tu bilo otvaranja i Ibrinih čarolija, al onoliko prostora mogu imati jedino kad igraju protiv ovakve smiješne odbrane. Ako proÄ‘emo Napoli, ne bih imao ništa protiv i da nam sljedeći protivnik bude Milan. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1329346868' post='26839'] Da si vidio mene kad smo primili prvi gol protiv Evertona za vikend. :lol:[/quote]

A tek moja reakcija kad sam vidio da Malouda ulazi...ugasio TV, mirno izaso iz kuce, i poso cjepat drva zamisljajuci da je cjepanica AVB-ova glava..
Mi ako ne prestignemo ovakav Arsenal na ljestvici ja režem žile.
A Milanu, mojoj prvoj ljubavi svaka čast, dobro će ih podić ovakva pobjeda. Još da Pato hoće igrat kako može i zna i da uÄ‘e u formu neku, žao mi ga gledat ovakvog. A ovaj Robihno sjevne jednom mjesečno, većinu utakmica prespava. Nadam se da će Abate i Antonini biti dobri bekovi i da mogu još napradovati. Milanova veza nema veze s vezom, sami razbijači neki, šteta što se veliki Clarence ozljedio. I kad će onaj dobrica Kasano popravit mozak pa da zaigra i on malo
[quote name='Wisey' timestamp='1329346868' post='26839'] Da si vidio mene kad smo primili prvi gol protiv Evertona za vikend. :lol:[/quote]Brate napokon nadjem normalan stream da ne baguje legnem fino kikiriki tu kad sve na mjestu i samo sto se namjestim ko covjek Bosingwa mi se usere u cejif i 1:0....

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329347984' post='26847'] A tek moja reakcija kad sam vidio da Malouda ulazi...ugasio TV, [b]mirno[/b] izaso iz kuce, i poso cjepat drva zamisljajuci da je cjepanica AVB-ova glava..[/quote]kako si ovo uspio uraditi
[quote name='Wisey' timestamp='1329347942' post='26846'] [b]Ne znam, ali čini mi se da je više Arsenal bio kriminalno loš nego što je Milan odigrao nešto posebno. Jest tu bilo otvaranja i Ibrinih čarolija, al onoliko prostora mogu imati jedino kad igraju protiv ovakve smiješne odbrane[/b]. Ako prođemo Napoli, ne bih imao ništa protiv i da nam sljedeći protivnik bude Milan. :)[/quote]

i ta ti stoji, al opet 4 komada su 4 komada :)
ja sam očekivao da će ih arsenal sa svojim brzancima riješiti, ali odigrali su očajno, jedino malo onaj čemberlejn unio života zajedno sa henryem koliko su to mogli, al sve u svemu jadni su bili, rosicky i ramsey siluju loptu..
a i kad se pogleda milanov napad na arsenalovu obranu, ne treba puno priče, pametnom dosta..
a onaj djorou kad je ulazio, pomislim evo još belaja, baš mi izgleda izgubljeno, al šta će čovjek, samo se uklopio u tim :)
e baš im je ljepo Milan očitao lekciju iz nogometa i to engleskog , baš kako volim, bedemska obrana i brzo razvijanje napada, i uvalili im 4 komada a ovi se nisu ni okrenuli, pa eto Arsenalu i onom Wengeru onaj njegov Barca stil, to nigdje ne prolazi osim u španjolskoj a očito ni tamo više, i osim ako nemaš sudačku delegaciju iza sebe. Arsenal je kao engleski predstavnik trebao objeručke prihvatit ovu igru i izvuč povoljan rezultat praktički dominirat, a oni pojeli dreka, još sad kad im Henry ode pa to neče ninašta ličit , i prava prilika da se trgnemo i lako prestignemo nemoćnog protivnika na tablici :)
Itekako bi Wengerov stil prolazio samo da njemu uprava na kraju sezone ne rasproda sve najbolje igrace, kao sto ce sada uraditi sa van Persiem.. pa on onda svake sezone iznova gradi ekipu..
Što bi rekao Venger:"Sada je red na Chelsea da bude u krizi." Zato volim što ih je Milan napunio.
Nek je Arsenal popusio 4 , samo radi one izjave Wengera ;) :P , ja nemislim da ih je dobio Milan zbog njihove dobre igre , nego zbog lose igre Arsenala , pickasto su igrali :D
Vise bi volio da je arsenal prosao.. Sad ce se samo baciti na ligu i eto problema.. Mi ako prodjemo imamo i kup i ligu i lp.. Sto bi djelovalo na PL dosta.. Nadam se da cemo na kraju biti 4 makar.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.