24. novembar 2011.14 god. comment_8062 Al je ovaj Allegri antipatiÄan lik totalno. Vazda ista faca, ko da mora ići srati a ne može. A vidio sam brate. Ja bih se malo barem nasmijao jer sam prisustvovao jednom ovakvom prelijepom djelu i što imam takvog igraÄa u svojim redovima. Ali šta ćeš Žabar je to :lol: :lol: Prijavi
4. decembar 2011.14 god. comment_9444 http://www.dance.hr/skura-bura/1578-bate-prezime-mu-jedva-znate.html OdliÄan Älanak o Ligi Prvaka, preporuÄam svakome da odvoji 5 minuta i proÄita ovo, u istu ruku interesantno, duhovito i pametno. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9807 <p>- Klubovi koji su dosad osigurali plasman u knock-out fazu su:</p> <ul> <li>FC Bayern Munchen</li> <li>Internazionale FC</li> <li>SL Benfica</li> <li>Real Madrid CF</li> <li>Bayer Leverkusen</li> <li>Arsenal FC</li> <li>APOEL Nicoisia</li> <li>Barcelona FC</li> <li>AC Milan</li> </ul> <p>- Klubovi koji ne mogu proći u knock-out fazu su:</p> <ul> <li>Villareal CF</li> <li>Otelul Galati</li> <li>GNK Dinamo Zagreb</li> <li>KRC Genk</li> <li>Shakhtar Donetsk</li> <li>Viktoria Plzen</li> <li>BATE Borisov</li> </ul> <p>- 16 timova će se boriti za preostalih 7 mjesta koja vode u knock-out fazu a to su (po grupama)</p> <ul> <li>A: Napoli/Manchester City; Napoli da bi osigurao prolaz treba pobjedu u Španjolskoj protiv slabašnog Villareala, no bit će mu dosta i remi u sluÄaju da Man City ne uspije pobijediti Bayerna, a ukoliko City izgubi, Napoli je prošao bez obzira na rezultat, City prolazi dalje samo u sluÄaju pobjede nad Bayernom i Napolijevog poraza ili remija u Španjolskoj.</li> <li>B: Trabzonspor/LOSC Lille/CSKA Moskva; Trabzonsporu za prolaz treba pobjeda protiv Lillea u posljednjem kolu, a remi će im biti dovoljan jedino u sluÄaju da Inter pobijedi CSKA. Lilleu igra samo pobjeda, i ukoliko pobjede, prošli su. CSKA za prolaz mora pobijediti Intera, te se nadati remiju na utakmici izmeÄ‘u Trabzonspora i Lillea, jedino tako mogu proći.</li> <li>C: Manchester United/Basel FC; Ovdje će borba za drugo mjesto biti u direktnom okršaju, a Unitedu odgovara remi.</li> <li>D: Olympique Lyonnais/Ajax Amsterdam FC; Lyonu treba visoka pobjeda nad Dinamom, te visoka pobjeda Reala nad Ajaxom. Ajaxu je dovoljan remi protiv MadriÄ‘ana, no Äak ni to neće biti potrebno u sluÄaju da na kraju budu imali bolju gol razliku od Lyona što je vrlo moguće, s obzirom da sada imaju bolju za Äak 7 golova razlike.</li> <li>E: Chelsea FC/Valencia CF; Još jedan direktan okršaj - Remi bez golova odgovara Chelseaju, a remi s golovima Valenciji.</li> <li>F: Olympique Marseille/Olympiakos/Borussia Dortmund; Marseille sa pobjedom osigurava plasman, dok će im remi biti dovoljan jedino u sluÄaju da Olympiakos ne pobijedi Arsenala. Olympiakos treba pobijediti Arsenala i nadati se da Marseille neće upisati 3 boda u Dortmundu. Borussiji treba pobjeda od 2-3 gola razlike nad Marseillem, te pobjeda Arsenala nad Olympiakosom.</li> <li>G: Zenit St. Petersburg/Porto FC; Direktan okršaj, X odgovara Zenitu.</li> </ul> <p>Najvatrenije utakmice:</p> <ul> <li>LOSC Lille - Trabzonspor</li> <li>Basel FC - Manchester United FC</li> <li>Chelsea FC - Valencia CF</li> <li>Borussia Dortmund - Olympique de Marseille</li> <li>Zenit St. Petersburg FC - FC Porto</li> </ul> Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9905 kakav potez valbuene za 2-3, i strašan preokret marseillea za prolaz u knock-out fazu a onda erupcija deschampsa i igraÄa :) drago mi je da je i marseille prošao dalje ;) Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9907 Kako me je iznenadio Marseille, za Olympiacos ne mogu reci da me izenadio ali su lijepo nadigrali Arsenal ali eto Marseille ipak ide dalje, na kladionici nista nisam igrao ali to se na kraju ispostavilo kao odlican potez, jer je jedno 99,5% ljudi palo barem na jednom paru Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9913 kakav potez valbuene za 2-3, i strašan preokret marseillea za prolaz u knock-out fazu a onda erupcija deschampsa i igraÄa :) drago mi je da je i marseille prošao dalje http://www.youtube.com/watch?v=sTN86Jtp-Ak Zaista lijep gol ;) Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9915 VeÄeras smo saznali još 3 putnika za knockout fazu: Chelsea, Marseille i Zenit. Sutra ćemo saznati još 4, najvjerovatnije će jedan od njih biti Napoli. Uglavnom, dosada se dosta toga za ždrijeb popunilo: 1. u skupinama:Bayern Munchen Internazionale Real Madrid Chelsea Arsenal APOEL Nicoisia Barcelona 2. u skupinama: Bayer Leverkusen Olympique Marseille Zenit St. Petersburg Milan Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9928 navijamo da sutra ispadne United ? Teško da će ispasti ali teško i da će proći kao prvi ^^ Ovo što je Marseille napravio se ne viÄ‘a svaki dan, 2-0 pa 2-3 pobjede a bez toga ne bi išli dalje.. eksplozija emocija na kraju utakmice, predivno :) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9931 Genk odigrao za na Vossen dao lijep gol u stilu odlicnog spica.Cuo sam da je Vossen bio na pragu Chelsea prosle sezone. Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9973 Neznam danas da pratim Bayern - City, Villareal - Napoli, Inter - CSKA - Lille - Trabzon ili Basel - ManU? Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9975 Neznam danas da pratim Bayern - City, Villareal - Napoli, Inter - CSKA - Lille - Trabzon ili Basel - ManU? Ja ću najviše obratiti pažnju na Manchestere (malo više ipak City radi Džeksona), a krajiÄkom oka što se kaže ću pratiti i ove druge dvije izuzetno zanimljive tekme. Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9984 City naravno jer im samo pobjeda odgovara tako da ce konstanto napadati i ali i to im nece puno znaciti ako Napoli ne kiksa kod Villareala, Inter Cska takodjer zanimljiva utakmica jer CSKA treba pobjedu ali ja vjerujem da ce Lille ici dalje, drazi su mi Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9987 City naravno jer im samo pobjeda odgovara tako da ce konstanto napadati i ali i to im nece puno znaciti ako Napoli ne kiksa kod Villareala, Inter Cska takodjer zanimljiva utakmica jer CSKA treba pobjedu ali ja vjerujem da ce Lille ici dalje, drazi su mi Ma veÄeras svim srcem uz CSKA, i akobogda budućeg igraÄa Chelseaja Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9991 Jeste sinoć bili na Skypu i komentirali, vs Valencie?? Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9992 Mene malo zajebava internet, al ono bit ću tu i ponovno tipkati jer još nisam mikrofon sredio :D Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9993 Raja, vidim da se i mene proziva, tj. traži da doÄ‘em, al nažalost imam 2 problema. Jedan je taj da mi kamera već odavno nije u funkciji, a drugi je konekcija koja je užasna u zadnje vrijeme. Baš mi je žao što neću moći priÄati s mojim Plavcima, al akoBogda kad sve bude u redu javit ću vam se. :( Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9994 Imate temu za skype pa se tamo dogovarajte ONTOPIC: Basel vec vodi protiv Uniteda, huh zamisli da ispadne ManU bi bilo veselo Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9995 Raja, vidim da se i mene proziva, tj. traži da doÄ‘em, al nažalost imam 2 problema. Jedan je taj da mi kamera već odavno nije u funkciji, a drugi je konekcija koja je užasna u zadnje vrijeme. Baš mi je žao što neću moći priÄati s mojim Plavcima, al akoBogda kad sve bude u redu javit ću vam se. Netreba camera , treba mic , ali otisli smo Offtopic ! Callejon dao go za Real Madrid ! :) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_9999 UnatoÄ tome što su u zaostatku trenutno mislim da će se United izvući na onaj svoj klasiÄan šugavo-zadnjominutni naÄin. Volio bih i da City ovdje loše proÄ‘e samo radi naše tekme protiv njih, da im malo samopouzdanje padne. ;) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10000 UnatoÄ tome što su u zaostatku trenutno mislim da će se United izvući na onaj svoj klasiÄan šugavo-zadnjominutni naÄin. Volio bih i da City ovdje loše proÄ‘e samo radi naše tekme protiv njih, da im malo samopouzdanje padne. 100% si upravu za taj nacin ! Po ovim rezultatima Napoli ispada ! , ali vjerujem da ce postici taj pogodak i da ce City zajedno s Mufcom igrati u Europa Ligi ! ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.