16. decembar 2011.14 god. comment_11129 Da li je moguce? Pa jbt, svi smo se pribojavali Milana i Napolija, i evo dobijemo Napoli jbt. Napoli nikad jaci a mi nikad losiji... Arsenal je najgore prosao, dobise Milan. Ali nama ce biti pretesko, to je blaga rijec. Real i Barcelona prelake protivnike dobise a mislim da ce biti krljanja izmedju Marseille-a i Intera... Prelake protivnike? Ako Real pobijedi CSKA u Moskvi, svaki dan iducih tjedan dana cu na shoutbox pisat "Ja volim Justina Biebera". Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11131 Prelake protivnike? Ako Real pobijedi CSKA u Moskvi, svaki dan iducih tjedan dana cu na shoutbox pisat "Ja volim Justina Biebera". Da, prelak protivnik. Ako ovakav Real u 2 meca ne moze izbaciti CSKA onda nemam komentar... Ja sve ove parove gledam kroz dvomec. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11132 Da, prelak protivnik. Ako ovakav Real u 2 meca ne moze izbaciti CSKA onda nemam komentar... Ja sve ove parove gledam kroz dvomec. A što da CSKA pobijedi 1-0 ili 2-0 u Moskvi i strpaju se u bunker u Madridu? Real ima 80-85 posto šanse, al i United je imao 97 posto šanse da ostane prvi u skupini, pa svi znamo što je bilo ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11133 A što da CSKA pobijedi 1-0 ili 2-0 u Moskvi i strpaju se u bunker u Madridu? Real ima 80-85 posto šanse, al i United je imao 97 posto šanse da ostane prvi u skupini, pa svi znamo što je bilo To bi bila senzacija decenije da Real ispadne od CSKA. A Mourinho se nece sprdati pa stavljati nrp. da Di Maria igra poluspica kao sto je to radio ludi Ferguson sa Youngom pa mu se obilo o glavu, Mourinho se nece sprdati sa sastavom vec ce udariti muski. A velike su sanse da Real da 1 gol u Moskvi... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11144 Lyon - APOEL Napoli - Chelsea Milan - Arsenal Basel - Bayern Bayer Leverkusen - Barcelona CSKA Moskva - Real Madrid Zenit St. Petersburg - Benfica Inter - Marseille Boldani mislim da ce proci a podvuceni sam 100% siguran da prolaze ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11145 Prelake protivnike? Ako Real pobijedi CSKA u Moskvi, svaki dan iducih tjedan dana cu na shoutbox pisat "Ja volim Justina Biebera". Dubrovcanine iskreno poceo si mi ice na zivce sa tolikim dizanjem CSKA u nebesa . Mislis da ce se Real muciti protiv njih ? Kao sto Kazo kaze , budimo realni nema sanse protiv Reala ... Real ce ih pobijediti i u Moskvi i u Madridu ! Jedva cekam da vidim tvoje natpise da volis Biebera Sto se nas tice , najtesi protiv sto smo mogli dobiti , mozda cak i gori protivnik od Milana jer je Napoli pun samopouzdanja sada a imaju i sjajne igrace ! Ocekuje nas tesak dvomec u kojem se nadam i vjerujem da cemo pobijediti .... KTBFFH ! Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11165 I ja mislim da real nece imati problema. Samo da kazem, rano je pricati ko ce proci ovo ono.. Do februara ekipe se mogu promjenit po igri.. Da pitam jel chelsea igra isti dan kad igra i arsenal? Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11176 I ja mislim da real nece imati problema. Samo da kazem, rano je pricati ko ce proci ovo ono.. Do februara ekipe se mogu promjenit po igri.. Da pitam jel chelsea igra isti dan kad igra i arsenal? Nisam bas najbolje ukapirao nova pravila, o rasporedu utakmica, ali mislim, da dva tima, iz iste zemlje, ne mogu igrati utakmicu, istog dana.... Btw, mogao bi mi neko i pojasniti doticne izmene pravilnika :) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11177 Dubrovcanine iskreno poceo si mi ice na zivce sa tolikim dizanjem CSKA u nebesa . Mislis da ce se Real muciti protiv njih ? Kao sto Kazo kaze , budimo realni nema sanse protiv Reala ... Real ce ih pobijediti i u Moskvi i u Madridu ! Jedva cekam da vidim tvoje natpise da volis Biebera Sto se nas tice , najtesi protiv sto smo mogli dobiti , mozda cak i gori protivnik od Milana jer je Napoli pun samopouzdanja sada a imaju i sjajne igrace ! Ocekuje nas tesak dvomec u kojem se nadam i vjerujem da cemo pobijediti .... KTBFFH ! Idu i meni na zivce mnoge stvari od raznih korisnika na forumu, pa se ne bunim Sta mislis, kako je jednom od onih silnih Ibera koji nisu vidili snijega u zivotu doc u Moskvu na -25 u februaru? Pa lani/preklani Barcelona nije nista mogla Rubinu u gostima, nisu navikli igraci, to su neljudski uvjeti gore.. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11181 Rubin 1:1 Barcelona (hladnoca kazes ) Barcelona 1:2 Rubin (jel opet hladnoca ili je nesto drugo) ? A ti ako ti nesto zasmeta kod mene slobodno reci ! ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11188 Rubin 1:1 Barcelona (hladnoca kazes ) Barcelona 1:2 Rubin (jel opet hladnoca ili je nesto drugo) ? A ti ako ti nesto zasmeta kod mene slobodno reci ! Ok, imaš poantu, al ja ti samo prognoziram što će se dogodit u januaru, ako se tako (daj bože) dogodi, nemojte se iznenadit ;) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11193 http://img851.imageshack.us/img851/126/seddy.png Ne moze mi sliku ocitati kada je kopiram, pa moram ovako. To su rasporedi utakmica Lige Sampiona. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11214 Nisam bas najbolje ukapirao nova pravila, o rasporedu utakmica, ali mislim, da dva tima, iz iste zemlje, ne mogu igrati utakmicu, istog dana.... Btw, mogao bi mi neko i pojasniti doticne izmene pravilnika :) To je jos od prosle sezone naravno zbog vece zarade od TV prava, ali meni je to ujedno super jer odgledam mnogo veci broj utakmica u LP nego u dosadasnjim sezonama Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11232 Ma nek ce biti prijenos chelsea-a. Ugl, prenosit ce vjerovatno Leverkusen - barca Milan - Arsebl Napoli - Chelsea Marseille - Inter Dobar bi mi rezultat bio protiv napolia u prvoj utakmici 1-1 ili 2-2. Uglavnom nerijeseno al uz postignut pogodak.. :) Inter bi mogao lagano ispasti.. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. Autor comment_11236 Ma treba ic na pobjedu protiv Napolija kod njih, jer ako nam Hamsik ili Cavani da neki zalutali metak na Bridgu, nece biti lako probit talijanski bunker. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11261 Treba prema svakom klubu imati određenu dozu strahopoštovanja, ali ne mogu da vjerujem kolika nelagoda i strah od Napolija. Pa zar smo tako jadni? :/ A taj Napoli, nigdje ga nema od Maradone, tek zadnje dvije sezone, ovo im je prva Liga prvaka odavno. Puno smo kvalitetniji tim i UVJEREN sam da ćemo ih proći. Ja sam zadovoljan ždrijebom. Put do titule je okovan trnjem, zato će i titula biti slađa. A tko je ono vnago od bivšeg igrača Chelsea koji nas stalno blati na Premier League News??? Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11280 Ja sam zadovoljan ždrijebom. Put do titule je okovan trnjem, zato će i titula biti slađa. A tko je ono vnago od bivšeg igrača Chelsea koji nas stalno blati na Premier League News??? Ko ? Da nije Glen Hoodle ? :unsure: Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11420 Nije, prezime mu počinje sa B, a s Y završava men se čini. Čest je gost Premier League News. Oblati nas ko da za Barcu navija. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11758 Nije...Puno je mlađi igrač u pitanju. Pokušat ću se sjetiti. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11776 Evo ovo je on, Craig Burley: http://www.sporting-heroes.net/files_football/BURLEY_Craig_19940319_SF_L.jpg Lik odigrao 113 utakmica za CFC, a pljuje po klubu. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11976 Sta mislite da li je moguce da se MUFC vrati u ligu prvaka ? Po medijima se prenosi prica kako ce biti suspendovan Svicarski savez (pa tako i Basel) i da na njihove mjesto dolazi pogodite ko : MUFC ! Ne bi me iznenadilo da se to desi , jer su oni obicni "CIGANI" !!! Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12487 Najljepsi golovi grupne faze http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EfIHFTLVEhk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.