Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Joj napokon i LP dodje :) i to bas lijepo rasporedjene sve jake utakmice: sutra Leverkusen - Barca, prekosutra Milan - Arsenal, iduce sedmice u utorak Napoli - Chelsea a ima i Cska - Real u 6 moze se pogledati te Marseille - Inter u srijedu, ludiloo ;D
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nebi volio ni da real ni da barca osvoji.. Kad bi vec birao radije bi da barca jer idu mi na k. ova gamad po skoli sto hvali real.. Samo zbog tih navijaca :)

Inace ako necemo mi osvojiti nek osvoji bayern :D
[quote name='soxx' timestamp='1329235519' post='26392']
Nebi volio ni da real ni da barca osvoji.. Kad bi vec birao radije bi da barca jer idu mi na k. ova gamad po skoli sto hvali real.. Samo zbog tih navijaca :)

Inace ako necemo mi osvojiti nek osvoji bayern :D
[/quote]a kakvi su tek ovi sto govore barsa igra najljepsi fudbal bla bla bla mesi najbolji fudbaler...
A ne znaju da nabroje 3 igraca barselone :angry:
Moj hobi je podjebavanje protivnickih navijaca kad njihov tim gubi u tome mi nema ravnog :D :D :D
Takodje kad gledam utakmicu sa nekim moram navijati za kontra tim(osim ako to nisu neko od mojih omiljenih timova) :D
Jednostavno to podbadanje je jace od mene iako kazem da necu ne mogu da se suzdrzim :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329236009' post='26399']
Moj hobi je podjebavanje protivnickih navijaca kad njihov tim gubi u tome mi nema ravnog :D :D :D
Takodje kad gledam utakmicu sa nekim moram navijati za kontra tim(osim ako to nisu neko od mojih omiljenih timova) :D
Jednostavno to podbadanje je jace od mene iako kazem da necu ne mogu da se suzdrzim :D
[/quote]
jeste, i posle Chelsea počne da gubi od drugoligaša, pa oni podjebavaju tebe. Chelsea do osvajanja LŠ!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329235675' post='26394']a kakvi su tek ovi sto govore barsa igra najljepsi fudbal bla bla bla mesi najbolji fudbaler... A ne znaju da nabroje 3 igraca barselone :angry:[/quote]Pa oni makar ne lazu :D Istina je da igra najljepsi fudbal a messi i jest najjaci fudbaler.. Dok Real svake godine ( pod real mislim na navijace ) prica o trofejima i evo ove godine napokon osvajaju primeru pa to kao da je dobio na bingu..
[quote name='Kalouda' timestamp='1329246718' post='26450']Ako ne osvoji Čelsi, onda..šta ja znam, možda Real ili Napoli :P[/quote]

ne napoli pobogu...:D
to znači da mi već sad ispadamo

i još samo da kažem
evo Leverkusenu igraju neki mladići...glavni špic ako se nevaram 21 godina, golman 19 itd
a nama nemože jedan jedini Lukaku igrat...

ma morao je sudija castru žuti dati...zamislite da se je dragulj svjetskog nogometa Biskvit ozljedio slučajno...i sve to još prilikom rađenja faula na Castru
U ovoj situaciji je Messi zasluzio zabit gol
http://www.youtube.com/watch?v=KfCE4BKh1lQ&feature=g-u-u&context=G266cb8dFUAAAAAAAAAA
[quote name='mata10' timestamp='1329262092' post='26542']
Ne bi me cudilo da me sad napadnete, ali Barca je sasvim zasluzeno dobila..
[/quote]
Što bi te napali ?
Jasno je da je Barcelona izdominirala Guzen i laganini dobila.
[quote name='mata10' timestamp='1329262406' post='26547']
Zato sto sam rekao nesto pozitivno za Barcu..
[/quote]
Ma dobro, ma koliko neki ovdje bili kivni na njih u dubini duše svjesni su da ovoj pobjedi nema prigovora. ;)
Utakmica je bila pomalno dosadna u prvom poluvremenu, a Barcelona je ipak zasluženo dobila ali ostaje velika šteta što nije ušla ona stativa Castra. Barcelona je zasluženo pobijedila ali ipak nisu bili na svom nivou kako su prije bili, možda je i njihovo isprdilo i ukoliko nastave sa ovom malo lošijom formom po meni nisu glavni kandidati za osvajanje LP :D
[quote name='mata10' timestamp='1329262092' post='26542']
Ne bi me cudilo da me sad napadnete, ali Barca je sasvim zasluzeno dobila..
[/quote]
Slazem se ali imao je i Leverkuzen svoje prilike .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.