Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

[quote name='Zxenox' timestamp='1329422834' post='27077']
Koliko si ti dobro informisan.
[/quote]

S kim igra? Ne mogu nigdje naći.
[quote name='Blues_95' timestamp='1329485455' post='27203']
Pa ima li jaceg komentatora od njega ???
[/quote]Ovaj je prejak ali ima jedan jaci a to je Romin komentator

http://www.youtube.com/watch?v=NY3HDNl33Z4

http://www.youtube.com/watch?v=99CVRl1UGP4-----pogledati obavezno do kraja :D

i za mene jedan od najboljih videa iako je u jako losem kvalitetu

http://www.youtube.com/watch?v=8BfzNNwHXVQ
ubi cska real madrid igraju ljudi svaka im cast :D a imaju i dobrih igraca neki sekou ubi real dole po desnoj strani usao u drugom poluvremenu llakse ce nama biti s napolijem nego realu s njima :D..ja nemogu da vjerujem da u drugom poluvremenu znaci dvije -tri prilike imao a real je to jos u formi a ovamo jedna cska :) i treba dobro zapamtiti to ime sekou za godine dvije igracina od 50 miliona ce biti i doumbija isto igra isto drogba u najboljim danima
real "kixao", al vjerujem da će ih u madridu razmontirati..
daj Bože da chelsea večeras konačno pobjedi utakmicu nakon ovog niza bez pobjede...
X sa golovima bi odmah potpisao, iako to ništa ne jamči al opet...

[b][color=#0000ff]COME ON CHELSEA[/color][/b]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1324044914' post='11129']
Prelake protivnike? Ako Real pobijedi CSKA u Moskvi, svaki dan iducih tjedan dana cu na shoutbox pisat "Ja volim Justina Biebera".[/left][/left]
[/quote]

[quote name='Blues_95' timestamp='1324050261' post='11145']
Dubrovcanine iskreno poceo si mi ice na zivce sa tolikim dizanjem CSKA u nebesa . Mislis da ce se Real muciti protiv njih ?
Kao sto Kazo kaze , budimo realni nema sanse protiv Reala ... Real ce ih pobijediti i u Moskvi i u Madridu !
Jedva cekam da vidim tvoje natpise da volis Biebera ;)

Sto se nas tice , najtesi protiv sto smo mogli dobiti , mozda cak i gori protivnik od Milana jer je Napoli pun samopouzdanja sada a imaju i sjajne igrace ! Ocekuje nas tesak dvomec u kojem se nadam i vjerujem da cemo pobijediti .... KTBFFH !
[/quote]

JUST FOR THE RECORD
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1329860306' post='28763']

JUST FOR THE RECORD
[/quote]
Znas koliko je srece imao CSKA ?
Brate jesi ti gledao utakmicu , pa nisu 5 puta presli centar , a kamoli zaprijetili i na kraju neki pisljivi go daju ! :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1329860648' post='28769']
Znas koliko je srece imao CSKA ?
Brate jesi ti gledao utakmicu , pa nisu 5 puta presli centar , a kamoli zaprijetili i na kraju neki pisljivi go daju ! :D
[/quote]

Ja ti samo govorim što sam rekao da će bit, i tako je bilo, nije uopće bitno kako, na kraju krajeva to i jest taktika CSKA.
ovako cemo mi o ligi prvaka
posebna pjesma .

[url="http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ"]http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ[/url]
i tako ostala Liga prvaka bez engleza.... za koga navijate u daljnjem krugu natjecanja ??
CSKA je dobra ekipa neojte ih podcjenjivat neće osvojit LP al mogu zabiberit nekom jebeno, imaju par dobrih pojedinaca i dobrog golmana, s tim da kod njih u gostima je minus rusija (zamisli ironije :lol:) što puno otežava protivnicima :S
Ja jos ne mogu da vjerujem da bi Engleska liga mogla ostati bez predstavnika vec u osmini.. aa prije samo nekoliko godina po 3 kluba u polufinalu..
[quote name='mata10' timestamp='1329868130' post='28945']
Ja jos ne mogu da vjerujem da bi Engleska liga mogla ostati bez predstavnika vec u osmini.. aa prije samo nekoliko godina po 3 kluba u polufinalu..
[/quote]

Posljednji put se 1996. godine desilo da Engleska nema predstavnika u 1/4 finalu LS. isti scenarij bi se mogao desiti i sada. Ali dzaba i to kada PL ima ako se ne varam 85 koeficijent na osnovu rezultata u posljednjih 5 godina. Kada u TOP5 najjacih klubova u svijetu po koeficijentu imaju 3 engleska.

PL<3

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.