7. mart 2012.14 god. comment_33390 Valja gledat' onu dosadnu igru Barce,kruzi oko gola a nikakve sanse. Imali negdje prijenos Apoel-Lyon.Sigurno ce biti zanimljivija utakmica. Vjerujem u Apoel-ov prolazak. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33421 jedem govna, veÄeras je kurcelona. Sutra je EL. Dajem pogrešne informacije, total tv me ebe pomalo. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33424 zato Kun gleda malo Apoel na stream malo piskara na chelseabalkan i tako Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33436 Na poluvremenu Barcelona ocekivano, a Apoelu svaka cast, nadam se da ce i proci na kraju Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33441 Pa jbte Messi isti kao na PESu, drugi gol sve govori, svaka mu cast pa lik ce vec za sezonu dvije biti prvi strijelac u historiji LP a nece imati 26 god kako treba jbte Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33445 Ja imam osjecaj da Messi igra vec 10 godina fudbal a covjek tek ulazi u najbolje godine. Kako je ovaj lob jednostavan kada ga Messi koristi. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33446 Tri gola malog patuljka do sada...Zove me stari iz dnevnog boravka da gledam s njim tekmu, kaže odliÄna...a ja njemu "Bila bi da je rezultat obrnut" jebeš to, bolje biti na netu. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33449 Eto sada sa 4 gola je prestigao velikog Shevchenka i na samo 1 gol je od Henrya koji je 3. strijelac i 6 golova manje od Nistelrooya Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33450 Ma doci ce on do 1. mjesta u ovoj sezoni vec. Zao mi Leverkusena, nisu zasluzili ovo. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33452 jebala te televizija...jebeni komentator priÄa da je Tello Äudesni igraÄ...zašto je Äudesan???šta je napravio dosada? Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33460 Velika stvar, 4 gola...pih, to može i Dado Pršo.[quote name='mata10' timestamp='1331155149' post='33459']Nista osim sto je usao u 53 i do 62 zabio 2 gola..[/quote] Lako je s ovom ekipom, vidio bih ga u Chelseaju, nebi zabio do male gospe. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33461 [quote name='mata10' timestamp='1331155149' post='33459'] Nista osim sto je usao u 53 i do 62 zabio 2 gola.. [/quote] o hljeba ti opet javno navijaš za barcelonu na Chelsea-evom forumu kako možeš...skoro si ko onaj pasta... Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33462 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331155249' post='33461'] o hljeba ti opet javno navijaš za barcelonu na Chelsea-evom forumu kako možeš...skoro si ko onaj [b]pasta[/b]...[/quote] Pesta. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33469 Eto sa 5. golom covjek djeli 3. mjesto sa Henryem svaka mu cast, a da je razlika izmedju naseg Chelsea i Barcelone nebo i zemlja govori ovaj rezultat i rezultati Chelsea sa ovim istim Leverkusenom, a Apoel i Lyon produzeci, sad ce biti zanimljivo Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33471 utakmica sa 8 golova, a beskrajno dosadna. ništa Äudno kada igra farselona Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33481 10:2 u dvije utakmice, strasno.. ii stvarno je ovaj Messi cudo, 6 golova u dvije utakmice, svaka cast i ja kazem.. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33484 [quote name='mata10' timestamp='1331156654' post='33481'] 10:2 u dvije utakmice, strasno.. ii stvarno je ovaj Messi cudo, 6 golova u dvije utakmice, svaka cast i ja kazem.. [/quote] i ako već toliko simpatiziraš i voliš farselonu, mogao bi to zadržati za sebe, bar na ovom forumu, Äisto iz respekta prema ostalim Älanovima foruma... Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33487 Stvarno nemam namjeru da se po milion puta raspravljam o ovome.. pa evo zadnji put.. kad je Barcelona u pitanju ja sam samo realan i nista vise.. ljudi su zadnjih nekoliko godina najbolji, a i ove godine su najbolji i to pokazuje veliki broj osvojenih trofeja, znaci ovo su cinjenice nema veze sa simpatiziranjem ili cime god.. ii ako 10 golova u dvije utakmice nije strasno i 6 golova jednog igraca u dvije utakmice nije strasno ja ne znam sta je.. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33488 Ma nije to simpatisanje, samo budala neće prizanti da su ko svemirci. Pa tolko razvalit Leverkuzen, ne može svako. Messi je ne zaustavljiv, nevjerovatno 5 golova na jednoj utakmici u LP. Svaka Äast, što jest jest. Mada volio bih da mi proÄ‘emo, pa da njih dobijemo, mislim da bi ih otresli. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33496 "Gledam utakmicu i nisam siguran je li ovo prenos na televiziji ili igrica na Play-stationu. Nevjerovatno!", napisao je na svom Twitter profilu napadaÄ madridskog Atletica Radamel Falcao. "Zaista je užitak gledati ovog momka...", piše fudbaler Arsenala Jack Wilshere. "ÄŒak više i nisam impresioniran ovim što Messi radi. Postalo je tako normalno da je dominantan ovako da me to više ne iznenaÄ‘uje", smatra Jozy Altidore, napadaÄ AZ Alkmaara. "Messi je jednostavno prejak", kaže Milanov Kevin Prince Boateng. "Messi je Äudo, pa je li ovo moguć", kaže saigraÄ našeg Sejada Salihovića iz Hoffenheima, reprezentativac Holandije Ryan Babel. "Barca nije sa ovog svijeta. Messi je najbolji igraÄ na svijetu", piše Evertonov Steven Pienaar. [left][left]"Messi je jednostavno Äaroban", rijeÄi su saigraÄa našeg Miralema Pjanića iz Rome, Fernanda Gaga. "Messi! Da, to je najbolji igraÄ na planeti", poruÄuje HolanÄ‘anin iz Evertona John Heitinga. Možda i najveću pohvalu Messi je veÄeras preko Twittera dobio od jednog od najvećih - Ronalda, ali ne onog iz Reala već Brazilca koji se odaziva na ime Nazario da Lima. "Djeco na Twitteru nemojte ovo Äitati... Messi igra baš jeb...Äki!".[/left][/left] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.