Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Valja gledat' onu dosadnu igru Barce,kruzi oko gola a nikakve sanse.
Imali negdje prijenos Apoel-Lyon.Sigurno ce biti zanimljivija utakmica.
Vjerujem u Apoel-ov prolazak. :D
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

jedem govna, večeras je kurcelona. Sutra je EL. Dajem pogrešne informacije, total tv me ebe pomalo.
Pa jbte Messi isti kao na PESu, drugi gol sve govori, svaka mu cast pa lik ce vec za sezonu dvije biti prvi strijelac u historiji LP a nece imati 26 god kako treba jbte
Ja imam osjecaj da Messi igra vec 10 godina fudbal a covjek tek ulazi u najbolje godine.

Kako je ovaj lob jednostavan kada ga Messi koristi.
Tri gola malog patuljka do sada...Zove me stari iz dnevnog boravka da gledam s njim tekmu, kaže odlična...a ja njemu "Bila bi da je rezultat obrnut" :) jebeš to, bolje biti na netu.
Ma doci ce on do 1. mjesta u ovoj sezoni vec.

Zao mi Leverkusena, nisu zasluzili ovo.
Velika stvar, 4 gola...pih, to može i Dado Pršo.

[quote name='mata10' timestamp='1331155149' post='33459']Nista osim sto je usao u 53 i do 62 zabio 2 gola..[/quote]

Lako je s ovom ekipom, vidio bih ga u Chelseaju, nebi zabio do male gospe.
[quote name='mata10' timestamp='1331155149' post='33459']
Nista osim sto je usao u 53 i do 62 zabio 2 gola..
[/quote]

o hljeba ti

opet javno navijaš za barcelonu na Chelsea-evom forumu
kako možeš...skoro si ko onaj pasta...
Eto sa 5. golom covjek djeli 3. mjesto sa Henryem svaka mu cast, a da je razlika izmedju naseg Chelsea i Barcelone nebo i zemlja govori ovaj rezultat i rezultati Chelsea sa ovim istim Leverkusenom, a Apoel i Lyon produzeci, sad ce biti zanimljivo :)
10:2 u dvije utakmice, strasno.. ii stvarno je ovaj Messi cudo, 6 golova u dvije utakmice, svaka cast i ja kazem..
[quote name='mata10' timestamp='1331156654' post='33481']
10:2 u dvije utakmice, strasno.. ii stvarno je ovaj Messi cudo, 6 golova u dvije utakmice, svaka cast i ja kazem..
[/quote]

i ako već toliko simpatiziraš i voliš farselonu, mogao bi to zadržati za sebe, bar na ovom forumu, čisto iz respekta prema ostalim članovima foruma...
Stvarno nemam namjeru da se po milion puta raspravljam o ovome.. pa evo zadnji put.. kad je Barcelona u pitanju ja sam samo realan i nista vise.. ljudi su zadnjih nekoliko godina najbolji, a i ove godine su najbolji i to pokazuje veliki broj osvojenih trofeja, znaci ovo su cinjenice nema veze sa simpatiziranjem ili cime god.. ii ako 10 golova u dvije utakmice nije strasno i 6 golova jednog igraca u dvije utakmice nije strasno ja ne znam sta je..
Ma nije to simpatisanje, samo budala neće prizanti da su ko svemirci. Pa tolko razvalit Leverkuzen, ne može svako.

Messi je ne zaustavljiv, nevjerovatno 5 golova na jednoj utakmici u LP. Svaka čast, što jest jest.

Mada volio bih da mi prođemo, pa da njih dobijemo, mislim da bi ih otresli.
"Gledam utakmicu i nisam siguran je li ovo prenos na televiziji ili igrica na Play-stationu. Nevjerovatno!", napisao je na svom Twitter profilu napadač madridskog Atletica Radamel Falcao.

"Zaista je užitak gledati ovog momka...", piše fudbaler Arsenala Jack Wilshere.

"ÄŒak više i nisam impresioniran ovim što Messi radi. Postalo je tako normalno da je dominantan ovako da me to više ne iznenaÄ‘uje", smatra Jozy Altidore, napadač AZ Alkmaara.

"Messi je jednostavno prejak", kaže Milanov Kevin Prince Boateng.

"Messi je čudo, pa je li ovo moguć", kaže saigrač našeg Sejada Salihovića iz Hoffenheima, reprezentativac Holandije Ryan Babel.

"Barca nije sa ovog svijeta. Messi je najbolji igrač na svijetu", piše Evertonov Steven Pienaar.
[left][left]"Messi je jednostavno čaroban", riječi su saigrača našeg Miralema Pjanića iz Rome, Fernanda Gaga.

"Messi! Da, to je najbolji igrač na planeti", poručuje Holanđanin iz Evertona John Heitinga.

Možda i najveću pohvalu Messi je večeras preko Twittera dobio od jednog od najvećih - Ronalda, ali ne onog iz Reala već Brazilca koji se odaziva na ime Nazario da Lima.

"Djeco na Twitteru nemojte ovo čitati... Messi igra baš jeb...čki!".[/left][/left]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.