Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

vć sam se usro kad sam ćuo da je 3-0 na pluvremenu al rossoneri su ipak ostali pribrani i odličnom prvom partijom ipak ostavili Arsenal prekratak, neka neka ko ih jebe , bilo mi ih je malo žao al kako francuzić pjljuje po Chelsiju sad mi je žao što ih ne naguziše i ovaj put rossoneri.
Samo je jebaj što im sad ostaje samo PL i što će imat odmora i bit odlučniji u tome jer moraju spašavat sezonu :S
Bio sam za Milan samo radi Ibre, te tako će i dalje biti, naravno što se tiče ostalih ekipa osim Chelseaja u LP.

Večeras sam gledao Chelsea (sramota bi bila da nisam), tako da ne znam kakva je tamo tekma bila, ali po rezultatu Milan je zakazao. Zašto li??
Meni ce biti zao Arsenala samo u slucaju da mi ispadnemo, jer onda PL ostaje bez predstavnika u LŠ, sto je sramota..
Prvi gol iz kornera, probio se kosc sa druge stative na prvu i bio je sam. Drugi gol greska thiaga silve, nevjerovatno da je i on pogrijesio. I treci gol, njihova nova kupovina mesbaha, lijevog beka ipak dovela da napravi prekrsaj nad chamberlainom. To su i jedine prilike osim jos jedne sto je abbiati odbranio ;)
Ja sam gledao Chelsea na streamu i na TV-u Zenit, a kasnije sam pogledo highlightse Arsenal-Milan i mogu reći da je Arsenal odigrao top utakmicu i pogodite šta se dogodi? Kad je najpotrebnije RVP zakaže. Rosicky je bio strašan sinoć, al MOTM je Abbiati koji je branio malo je reć nevjerojatno. Milan je igrao preko kurca, pogotovo Ibra, i umalo da im se nije obilo od glavu. Hyn probaj naći full highlightse ako ikako možeš, jer definitivno treba pogledati Abbiatijeve obrane.
Ma nije Arsenal bio toliko dobar koliko je Milan bio los. :huh:
RvP promasio prolaz dalje jer da je ono pogodio siguran sam da bi im uvalili jos 1 najmanje.
El Shaarawy promasio cist zicer,1 na 1 sa Szeczesny-om i fula :o
[left][left] [/left][/left]
[quote name='VahaCFC' timestamp='1331117635' post='33225']Ma nije Arsenal bio toliko dobar koliko je Milan bio los. :huh: RvP promasio prolaz dalje jer da je ono pogodio siguran sam da bi im uvalili jos 1 najmanje. El Shaarawy promasio cist zicer,1 na 1 sa Szeczesny-om i fula :o [left][left] [/left][/left][/quote]

Što bi reko jedan moj frend, navijač Milana:

'Eto ti ga El Sharaawy, jebo te El Sharaawy, krava šarava'
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331079086' post='33167']
Prvi gol iz kornera, probio se kosc sa druge stative na prvu i bio je sam. Drugi gol greska thiaga silve, nevjerovatno da je i on pogrijesio. I treci gol, njihova nova kupovina mesbaha, lijevog beka ipak dovela da napravi prekrsaj nad chamberlainom. To su i jedine prilike osim jos jedne sto je abbiati odbranio ;)
[/quote]
Onda ti nisi gledao [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]highlightse .

Pa Arsenal je imao pun kurac prilika , Abbiati je branio nevjerovatno .
Imao je i Milan svoje prilike (Ibra , Nocerino , El Sharawy...) [/font][/color]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331109820' post='33184']
Ja sam gledao Chelsea na streamu i na TV-u Zenit, a kasnije sam pogledo highlightse Arsenal-Milan i mogu reći da je Arsenal odigrao top utakmicu i pogodite šta se dogodi? Kad je najpotrebnije RVP zakaže. Rosicky je bio strašan sinoć, al MOTM je Abbiati koji je branio malo je reć nevjerojatno. Milan je igrao preko kurca, pogotovo Ibra, i umalo da im se nije obilo od glavu. Hyn probaj naći full highlightse ako ikako možeš, jer definitivno treba pogledati Abbiatijeve obrane.
[/quote]

Našao sam od prvog poluvremena i stvarno Arsenal ih je razbio. Baš kao što je u prvoj Milan njih.
pa nemoj me ševit da hrt prenosi cigane protiv leverkusena umjesto utakmice apoel-lyon :blink: čemu ja pretplatu plaćam, hebo te hrt :angry:
inače, mislim da će apoel večeras uspjeti izbaciti lyon unatoč njihovom ogromnom iskustvu igranja LP, i da se ciparski san nastavlja :)
[quote name='drogba 11' timestamp='1331134839' post='33327']
pa nemoj me ševit da hrt prenosi cigane protiv leverkusena umjesto utakmice apoel-lyon :blink: čemu ja pretplatu plaćam, hebo te hrt :angry:
inače, mislim da će apoel večeras uspjeti izbaciti lyon unatoč njihovom ogromnom iskustvu igranja LP, i da se ciparski san nastavlja :)
[/quote]

ja isto tako vjerujem da će Bayer hobite izbacit :D

svim srcem uz Bayer ♥
Idemo Leverkusen!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.