Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Ma Basel daje jos jedan gol u drugom poluvremenu i to je to, City je u Villarealovim rukama :), a vidim Dinamo je postigao svoj cak 3. gol, mada ce tesko do kraja sa igracem manje protiv Lyona

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Znaci nmg da vjerujem ManU ide u Europa ligu haha, City takodjer, Dinamo se nevjerovatno osramoti pred domacim navijacima, oce ko jos pomislit da je onaj Gomis igracina pa zabio 4 gola, CSKA ide dalje, ali United hahaha

Manchester 2:1 gubi (Europa Liga)

Manchester City vodi ali Napoli isto tako vodi (Europa Liga)

Lille neide nigdje :D ,

Ove godine jaca Europa Liga od Liga prvaka hahhahahhahahhahahhahahha :)

Napoli , Cska , Lyon , Basel - njih mozemo dobiti u osmini finala od veceras !

Najbolja večer u mom životu otkad gledam nogomet!!

Onda ga ne gledaš previše dugo ili ti je ljepše kad protivnici gube nego kad tvoja ekipa dobija. ;)

HAHAHA a moj Fergusone, bio je i više nego ozbiljan :lol: :lol:

Lijepa večer stvarno. Toliko mi je drago što je City ispao, pa to nije humano. Tek sada vidim da je Roberto Mancini bio u pravu i izgleda da mu zaista fali igrača :lol: :lol: . HAHAAHA pa koji kloc moraš biti da potrošiš pola milijarde i opet ispadneš iz Lige Prvaka :lol: :lol:

Čim sam čuo Fergusonovu izjavu na poluvremenu znao sam da gube. Toliko potcjenjivački i nerealno da su čak i oni morali biti kažnjeni. Svaka čast Švicarcima ! B)

INSTALLING MANCHESTER'S CHAMPIONS LEAGUE

██████████░░░░░░░░░░░░░ 44% DONE Install failed.

Run Europa League backup.

:lol: :lol: :lol:

71477926.png

Da li je moguce? Pa jbt, svi smo se pribojavali Milana i Napolija, i evo dobijemo Napoli jbt. Napoli nikad jaci a mi nikad losiji... Arsenal je najgore prosao, dobise Milan. Ali nama ce biti pretesko, to je blaga rijec. Real i Barcelona prelake protivnike dobise a mislim da ce biti krljanja izmedju Marseille-a i Intera...

Ne mogu da vjerujem dobili smo mozda i najtezeg protivnika..

mada se do tog dvomeca moze dosta toga promijeniti :)

Za mene je Napoli najtezi protivnik kojeg smo mogli dobiti.. Momci puni samopouzdanja.. Ali do februara moze se svasta promjeniti dobro ovaj rece.

ma lagano cemo mi too ak budemo igrali kao sto sad igramo netreba se ni barcelone plasiitii ..biti ce silovani od mate i stturidge :D ....

Teskom mukom cemo mi njih izbaciti. A onda se moliti Bogu da ne naletimo na Barcelonu ili Real jer bi to bio siguran kraj puta u LS za ovu godinu! Ali prvo treba izbaciti Napoli sto ce biti Sizifov posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.