7. decembar 2011.14 god. comment_10001 Ma Basel daje jos jedan gol u drugom poluvremenu i to je to, City je u Villarealovim rukama :), a vidim Dinamo je postigao svoj cak 3. gol, mada ce tesko do kraja sa igracem manje protiv Lyona Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10004 ma kad ga Frei zabije sad oko 67 mogu samo da duvaju :D Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10005 Znaci nmg da vjerujem ManU ide u Europa ligu haha, City takodjer, Dinamo se nevjerovatno osramoti pred domacim navijacima, oce ko jos pomislit da je onaj Gomis igracina pa zabio 4 gola, CSKA ide dalje, ali United hahaha Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10007 Manchester 2:1 gubi (Europa Liga) Manchester City vodi ali Napoli isto tako vodi (Europa Liga) Lille neide nigdje , Ove godine jaca Europa Liga od Liga prvaka hahhahahhahahhahahhahahha :) Napoli , Cska , Lyon , Basel - njih mozemo dobiti u osmini finala od veceras ! Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10012 hahahahahhahaha jest mi drago što su mančesteri ispali ahahahahha sad ćemo i mi zajebavat svoje kolege scumovce ahaha Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10013 Mancesteri ispali, Lyon nadoknadio -7 golova razlike i prosao dalje... Fantasticno vece !!! Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10017 Najbolja večer u mom životu otkad gledam nogomet!! Onda ga ne gledaš previše dugo ili ti je ljepše kad protivnici gube nego kad tvoja ekipa dobija. ;) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10019 Onda ga ne gledaš previše dugo ili ti je ljepše kad protivnici gube nego kad tvoja ekipa dobija. TRI UTAKMICE U JEDNO VEČE :D Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10024 HAHAHA a moj Fergusone, bio je i više nego ozbiljan :lol: Lijepa večer stvarno. Toliko mi je drago što je City ispao, pa to nije humano. Tek sada vidim da je Roberto Mancini bio u pravu i izgleda da mu zaista fali igrača :lol: . HAHAAHA pa koji kloc moraš biti da potrošiš pola milijarde i opet ispadneš iz Lige Prvaka :lol: Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10025 Čim sam čuo Fergusonovu izjavu na poluvremenu znao sam da gube. Toliko potcjenjivački i nerealno da su čak i oni morali biti kažnjeni. Svaka čast Švicarcima ! B) Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10032 INSTALLING MANCHESTER'S CHAMPIONS LEAGUE ██████████░░░░░░░░░░░░░ 44% DONE Install failed. Run Europa League backup. :lol: :lol: Prijavi
7. decembar 2011.14 god. comment_10042 Još i CSKA prošao senzacionalno, pa di ćeš bolje Doumbia majstor ponovo zabija!! Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10049 negdje pocetkom drugog pol. na skype napisem milim te Boze da zabije Napoli i CSKA i da ovo ostalo ostane isto ! I Bog mi ispuni zelje :D Prijavi
8. decembar 2011.14 god. Autor comment_10088 Mislim da bi i Torres dao hattrick Dinamovoj obrani :rolleyes: Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10225 Nevjerovatno kako uvijek uoči ždrijeba imam feeling kako će završit. Evo moje predviđanje: Chelsea - Napoli Barcelona - Zenit Arsenal - CSKA Benfica - Lyon Inter - Basel Bayern - Milan Real - Leverkusen APOEL - Marseille Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11110 Da li je moguce? Pa jbt, svi smo se pribojavali Milana i Napolija, i evo dobijemo Napoli jbt. Napoli nikad jaci a mi nikad losiji... Arsenal je najgore prosao, dobise Milan. Ali nama ce biti pretesko, to je blaga rijec. Real i Barcelona prelake protivnike dobise a mislim da ce biti krljanja izmedju Marseille-a i Intera... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11111 Ne mogu da vjerujem dobili smo mozda i najtezeg protivnika..mada se do tog dvomeca moze dosta toga promijeniti :) Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11113 Za mene je Napoli najtezi protivnik kojeg smo mogli dobiti.. Momci puni samopouzdanja.. Ali do februara moze se svasta promjeniti dobro ovaj rece. Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11118 ma lagano cemo mi too ak budemo igrali kao sto sad igramo netreba se ni barcelone plasiitii ..biti ce silovani od mate i stturidge .... Prijavi
16. decembar 2011.14 god. comment_11119 ma lagano cemo mi too ak budemo igrali kao sto sad igramo netreba se ni barcelone plasiitii ..biti ce silovani od mate i stturidge .... Teskom mukom cemo mi njih izbaciti. A onda se moliti Bogu da ne naletimo na Barcelonu ili Real jer bi to bio siguran kraj puta u LS za ovu godinu! Ali prvo treba izbaciti Napoli sto ce biti Sizifov posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.