Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Ja cu samo jos reci da mi je drago sto zivim u vremenu jednog od najboljih igraca svih vremena :) sto je jos nevjerovatnije 24 godine, a vec se moze reci da je jedan od najboljih.. pa kao sto su meni pricali o Peleu i Maradoni ja cu aBd jednog dana pricati o Messiu :)
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

[quote name='mata10' timestamp='1331158536' post='33499']Ja cu samo jos reci da mi je drago sto zivim u vremenu jednog od najboljih igraca svih vremena :) sto je jos nevjerovatnije 24 godine, a vec se moze reci da je jedan od najboljih.. pa kao sto su meni pricali o Peleu i Maradoni ja cu aBd jednog dana pricati o Messiu :)[/quote]

Naravno, svaki navijač Chelseaja će pričati o Drogbi, Lampsu, Terryju, Zoli, Wiseu i ostalima, ti ćeš pričati o Messiju...što više reći o tebi?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331158625' post='33500']

Naravno, svaki navijač Chelseaja će pričati o Drogbi, Lampsu, Terryju, Zoli, Wiseu i ostalima, ti ćeš pričati o Messiju...što više reći o tebi?
[/quote]
Naravno da cu pricati i o njima sve su to odlicni igraci :) ali kako ne pricati o igracu kakav je Messi, sa 24 godine vec ima 3 nagrade za najboljeg igraca svijeta i jos toliko uspjeha i priznanja da se ne moze nabrojat, a 24 godine..
Sve sto ja imam da kazem o Farceloni je, da im vecerasnja predstava nista ne vredi, kad im, ako im zapne, trebaju Overebo, Stark and Co. da bi dosli do cilja...

APOEL se ove sezone qrci u velikom stilu !!!
Napred momci, svaka vam cast !!!
Svaka im cast drago mi je da su prosli :D ii sigurno da nece biti lagan protivnik nikome.. onakvi rezultati u grupnoj fazi i sada izbacen protivnik koji godinama igra zavrsnice LP, ne treba zanemarit..
Joj Lyona, nek su vala ispali, bili su bolji ali ako nisu mogli prije penala rijesiti utakmicu onda i nisu zasluzili da prodju, APOELu valja primiti dusu koga god da izvuku ali oni su svoje odradili, prvi put su u 1/4 finalu sto je historijski uspjeh za tim.
[quote name='drogba 11' timestamp='1331134839' post='33327']pa nemoj me ševit da hrt prenosi cigane protiv leverkusena umjesto utakmice apoel-lyon :blink: čemu ja pretplatu plaćam, hebo te hrt :angry: [b]inače, mislim da će apoel večeras uspjeti izbaciti lyon[/b] unatoč njihovom ogromnom iskustvu igranja LP, i da se ciparski san nastavlja :)[/quote]

golman apoela luud luuud :D
apsolutno zaslužen prolaz apoela, sretno im i neka idu do kraja, osim ako kojim slučajem chelsea prođe napoli, pa se sretnu u nastavku natjecanja ;)
[quote name='Elao' timestamp='1331159241' post='33512']
Joj Lyona, nek su vala ispali, bili su bolji ali ako nisu mogli prije penala rijesiti utakmicu onda i nisu zasluzili da prodju, APOELu valja primiti dusu koga god da izvuku ali oni su svoje odradili, prvi put su u 1/4 finalu sto je historijski uspjeh za tim.
[/quote]

mnogi ljudi neznaju gdje je Cipar, a eto APOEL-a među 8 "najboljih momčadi Europe"

još jednom, svaka čast!
Kipar ne pripada Evropi, pa ipak su uspeli da se plasiraju dalje u LŠ. Nanicu im, od kada su pobedili Partizan ne volim ih.
Ali svaka čast na uspehu :D
Veliko, veliko iznenaÄ‘enje. Prvo prošli grupu (prvo mjesto), a u toj grupi Porto, Shahktar i Zenit, dakle to je bio i više nego veliki uspjeh.

A pogledajte i večeras proÄ‘oše dalje. Svaka čast.
Sto se tice uefalone komentator na bhtv 1 je dobro rekao Leverkuzen se previse otvorio i dao previse prostora barseloni i messiju ;)
A nije mi jasno sto svi pisete o njima kad dobiju jednu utakmicu sa 5:0 svi odma joj svemirci ovo ono,a kad izgube od osasune mrtva barsa kiksala bla bla ...

Inace svaka cast Apoelu jos kad bi Bazel prosao volio bi da izvuku njih da igraju,ali vjerovatno ce uefalona da dobije Apoel,Benfiku ili eventualno Bazel ako ovi prodju ;)

Ko nije gledao Apoel

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gqr9PwH-egs
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331203591' post='33636']
Ja bi volio da Bayern prođe na guzove Basela i dobije lakog protivnika u četvrtfinalu, tako da se probiju do polufinala, dotad će Schweini ozdravit i s njime mogu nakantat i Barcu i Reala.
[/quote]
E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek .
Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1331208687' post='33658'] E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek . Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ?[/quote]

Ne simpatiziram Bayern nego mrzim Reala i Barcu više od ikoga, pa hoću njima najgore, a Bayern spominjem jer jedino oni sa Schweinijem imaju snagu za pobijedit ovo dvoje. Ni Chelsea ni Milan nemaju.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331209912' post='33666']

Ne simpatiziram Bayern nego mrzim Reala i Barcu više od ikoga, pa hoću njima najgore, a Bayern spominjem jer jedino oni sa Schweinijem imaju snagu za pobijedit ovo dvoje. Ni Chelsea ni Milan nemaju.
[/quote]
Ja cu samo reci :

Lopta je okrugla . !!!

Ko je ocekivao da ce jedan Apoel doci do 1/4 finala ???
Kad mi uzmemo ove sezone LS, duvace nam ga svi... B) :P
[quote name='Blues_95' timestamp='1331208687' post='33658']
E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek .
Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ?
[/quote]

i da simpatizira Bayern, nema ništa loše u tome...

vidiš, razlika je u tome što je farselona na crnoj listi i apsolutno je najomraženiji klum meÄ‘u navijačima Chelsea, pa tako i na ovom forumu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.