7. mart 2012.14 god. comment_33499 Ja cu samo jos reci da mi je drago sto zivim u vremenu jednog od najboljih igraca svih vremena sto je jos nevjerovatnije 24 godine, a vec se moze reci da je jedan od najboljih.. pa kao sto su meni pricali o Peleu i Maradoni ja cu aBd jednog dana pricati o Messiu Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33500 [quote name='mata10' timestamp='1331158536' post='33499']Ja cu samo jos reci da mi je drago sto zivim u vremenu jednog od najboljih igraca svih vremena sto je jos nevjerovatnije 24 godine, a vec se moze reci da je jedan od najboljih.. pa kao sto su meni pricali o Peleu i Maradoni ja cu aBd jednog dana pricati o Messiu [/quote] Naravno, svaki navijaÄ Chelseaja će priÄati o Drogbi, Lampsu, Terryju, Zoli, Wiseu i ostalima, ti ćeš priÄati o Messiju...što više reći o tebi? Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33507 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331158625' post='33500'] Naravno, svaki navijaÄ Chelseaja će priÄati o Drogbi, Lampsu, Terryju, Zoli, Wiseu i ostalima, ti ćeš priÄati o Messiju...što više reći o tebi? [/quote] Naravno da cu pricati i o njima sve su to odlicni igraci ali kako ne pricati o igracu kakav je Messi, sa 24 godine vec ima 3 nagrade za najboljeg igraca svijeta i jos toliko uspjeha i priznanja da se ne moze nabrojat, a 24 godine.. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33508 Ludi ovi penali totalno APOEL u Äetvrtfinalu Lige prvaka .... poklon za svakog protivnika Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33509 Sve sto ja imam da kazem o Farceloni je, da im vecerasnja predstava nista ne vredi, kad im, ako im zapne, trebaju Overebo, Stark and Co. da bi dosli do cilja... APOEL se ove sezone qrci u velikom stilu !!! Napred momci, svaka vam cast !!! Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33510 Svaka im cast drago mi je da su prosli ii sigurno da nece biti lagan protivnik nikome.. onakvi rezultati u grupnoj fazi i sada izbacen protivnik koji godinama igra zavrsnice LP, ne treba zanemarit.. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33511 APOEL S-V-A-K-A V-A-M D-A-L-A!!!!!! BTW: FAIL NA HRT-U veli: "produžetke utakmice barcelona - bayer omogućio vam je Heineken, sponzor lige prvaka" Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33512 Joj Lyona, nek su vala ispali, bili su bolji ali ako nisu mogli prije penala rijesiti utakmicu onda i nisu zasluzili da prodju, APOELu valja primiti dusu koga god da izvuku ali oni su svoje odradili, prvi put su u 1/4 finalu sto je historijski uspjeh za tim. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33513 [quote name='drogba 11' timestamp='1331134839' post='33327']pa nemoj me ševit da hrt prenosi cigane protiv leverkusena umjesto utakmice apoel-lyon Äemu ja pretplatu plaćam, hebo te hrt [b]inaÄe, mislim da će apoel veÄeras uspjeti izbaciti lyon[/b] unatoÄ njihovom ogromnom iskustvu igranja LP, i da se ciparski san nastavlja [/quote] golman apoela luud luuud apsolutno zaslužen prolaz apoela, sretno im i neka idu do kraja, osim ako kojim sluÄajem chelsea proÄ‘e napoli, pa se sretnu u nastavku natjecanja Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33515 [quote name='Elao' timestamp='1331159241' post='33512'] Joj Lyona, nek su vala ispali, bili su bolji ali ako nisu mogli prije penala rijesiti utakmicu onda i nisu zasluzili da prodju, APOELu valja primiti dusu koga god da izvuku ali oni su svoje odradili, prvi put su u 1/4 finalu sto je historijski uspjeh za tim. [/quote] mnogi ljudi neznaju gdje je Cipar, a eto APOEL-a meÄ‘u 8 "najboljih momÄadi Europe" još jednom, svaka Äast! Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33528 Kipar ne pripada Evropi, pa ipak su uspeli da se plasiraju dalje u LŠ. Nanicu im, od kada su pobedili Partizan ne volim ih. Ali svaka Äast na uspehu Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33534 Veliko, veliko iznenaÄ‘enje. Prvo prošli grupu (prvo mjesto), a u toj grupi Porto, Shahktar i Zenit, dakle to je bio i više nego veliki uspjeh. A pogledajte i veÄeras proÄ‘oše dalje. Svaka Äast. Prijavi
7. mart 2012.14 god. comment_33575 Okladim se u piće s jaranom prije penala da APOEL uzima i dobijem. Bravo ja i bravo APOEL ! Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33617 Sto se tice uefalone komentator na bhtv 1 je dobro rekao Leverkuzen se previse otvorio i dao previse prostora barseloni i messiju A nije mi jasno sto svi pisete o njima kad dobiju jednu utakmicu sa 5:0 svi odma joj svemirci ovo ono,a kad izgube od osasune mrtva barsa kiksala bla bla ... Inace svaka cast Apoelu jos kad bi Bazel prosao volio bi da izvuku njih da igraju,ali vjerovatno ce uefalona da dobije Apoel,Benfiku ili eventualno Bazel ako ovi prodju Ko nije gledao Apoel http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gqr9PwH-egs Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33636 Ja bi volio da Bayern proÄ‘e na guzove Basela i dobije lakog protivnika u Äetvrtfinalu, tako da se probiju do polufinala, dotad će Schweini ozdravit i s njime mogu nakantat i Barcu i Reala. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33658 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331203591' post='33636'] Ja bi volio da Bayern proÄ‘e na guzove Basela i dobije lakog protivnika u Äetvrtfinalu, tako da se probiju do polufinala, dotad će Schweini ozdravit i s njime mogu nakantat i Barcu i Reala. [/quote] E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek . Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ? Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33666 [quote name='Blues_95' timestamp='1331208687' post='33658'] E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek . Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ?[/quote] Ne simpatiziram Bayern nego mrzim Reala i Barcu više od ikoga, pa hoću njima najgore, a Bayern spominjem jer jedino oni sa Schweinijem imaju snagu za pobijedit ovo dvoje. Ni Chelsea ni Milan nemaju. Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33669 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1331209912' post='33666'] Ne simpatiziram Bayern nego mrzim Reala i Barcu više od ikoga, pa hoću njima najgore, a Bayern spominjem jer jedino oni sa Schweinijem imaju snagu za pobijedit ovo dvoje. Ni Chelsea ni Milan nemaju. [/quote] Ja cu samo reci : Lopta je okrugla . !!! Ko je ocekivao da ce jedan Apoel doci do 1/4 finala ??? Prijavi
8. mart 2012.14 god. comment_33686 [quote name='Blues_95' timestamp='1331208687' post='33658'] E vidis , slozio sam se s tobom kad si rekao Mati da simpatizira Barcu i da je time pokazao kakav je covjek . Kolega Dubro ako si ti tako rekao Mati onda po nekoj logici "nemas pravo" da i ti simpatiziras Bayern ? [/quote] i da simpatizira Bayern, nema ništa loše u tome... vidiš, razlika je u tome što je farselona na crnoj listi i apsolutno je najomraženiji klum meÄ‘u navijaÄima Chelsea, pa tako i na ovom forumu... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.