Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Žao mi čovjeka, mogao je lagano nastaviti ulaziti u posljednjih 10-15 minuta protiv recime već nokautirane Granade i boli ga kurac, a sada je pao u ekipu bez motiva i ekipu punu kurcobolje.

Jedina pozitivna stvar od ove sezone, super što smo ga potpisali, ali trebali smo dovesti jednog kvalitetnog defanzivca tipa stones, i jednog dobrog centralnog npr witsel/draxler, samo da smo ranije uočili koje probleme imamo i šta trebamo dovesti

Šta mislite zašto je pedro doveden? ja bi rekao da je jako dobar sto se tice defenzive (i naravno ofenzive) a mou preferira takve igrace,dok sad nap willian se vraca nazad naravno ali to lose radi jednostavno je blag...

Makina. Vrhunski pregled igre, kontrola, individualizam na nivou. Ogromni update naspram Cuadrada. 

Makina. Vrhunski pregled igre, kontrola, individualizam na nivou. Ogromni update naspram Cuadrada. 

Naspram svih krilnih igraca, ne racunajuci Hazarda (koji je doduse trenutno u kurcu, ali obicno nije takav).

Al pazi Reine(ako dobro vidim) na ovoj slici,isto ko kad djed okupi svoju unucad :D

NIje Reina  :D  :-B

Onda se udostoji i otkrij nam ko je :D Nije valjda Mikel Rico? Jebem ga stara ko god da je :D

Ma gde znam ko je al jebem mu sve nije Reina hahahahaaha pre je Diego iz Seranovih  :plac:

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Zašto večeras nije bio ni na klupi?

Jedino da je neka povreda, jer ne vidim smisao da je izostavaljen zbog prošlih partija, jer ima ih dosta koji bi prije njega trebali ostati kod kuće.

Zašto večeras nije bio ni na klupi?

Jedino da je neka povreda, jer ne vidim smisao da je izostavaljen zbog prošlih partija, jer ima ih dosta koji bi prije njega trebali ostati kod kuće.

Kazu na BT sportu da je povreda 

Kakva povreda i koliko je van terena? Treba nam on u ovom procesu povratka

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ma i on i Falcao su valjda lakše povrede dobili te odmarali su samo ovu utakmicu, za Subotu bi trebali bit spremni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.