Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Slažem se trebali smo ponuditi Barceloni razmjenu Moses za Pedra, vjerujem da bi tu ponudu prihvatili glat, jer ipak su Pedro i Moses tu negdje i po kvalitetu i osvojenim trofejima. :P

Pedro je sada naš i to je jedino bitno.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Aj ne gasirajte se ljudi...

Ne gotivim ga ni ja ali se klasa primeti odmah. Taličan je igrač, hoće ga lopta, hoće ga gol, uvek zna šta će sa loptom. Kretanje bez lopte - savršeno, to je ono što se u barsi uči od malih nogu. Takođe veliki plus što se poznaje i konta sa Fabregasom.

Iskreno nisam navijao da dođe ali tek sad kad je došao vidim koliko smo dobili njegovim dolaskom...

• Autor

Azpi malo o Pedru..

‘It was an amazing debut, you couldn’t think about a better day for him,’ said Azpilicueta.

‘Obviously he scored but after the goal what he did during the game - pressing, movement into space, quality on the ball – showed he has fitted in really well. I think he has a lot of soul for the team.

‘I know him from the national team, from the times I have played against him, and from watching him on TV. He has hunger, he has really good quality with the ball, he scores a lot of goals, and he knows how to find space. In defence he helps the team and he presses the ball.

‘He is a man with a World Cup, a European Championship and three Champions Leagues,’ added Azpilicueta. ‘He has the experience and I know his ambition. He is hungry to help the team win trophies.

‘In England a few details are different [to Spain], like the pace and the fact teams push until the end, even when they are losing. He is discovering the Premier League and I’m sure he will get better. He’s a very good signing for us.’

http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/08/azpilicueta--quality--experience-and-ambition.html

Koliko god mrzili Barcelonu moramo priznati da njihovi igrači imaju daleko bolji pregled igre i tehnički su potkovaniji od bilo čijih igrača.Zamislite samo da smo još sancheza doveli prošle godine,imali bi više 20 u odnosu na city prošle sezone.

Pedro zvijer,samo da se odbrana malo popravi i možemo odbraniti titulu.

2 asista+1 gol=3 utakmice.
Odlican i danas uputio par dobrih suteva mozda i ponajbolji nas igrac danas.

2 asista+1 gol=3 utakmice.
Odlican i danas uputio par dobrih suteva mozda i ponajbolji nas igrac danas.

Sta si ti gledao da mi je znati da ti opet nisu ukljucili tekmu protiv WBA.

Prvo poluvrijeme solidan, drugo nigdje, asistencija ga ne vadi, jer realno da Falcao nije majstor kakav jeste za igru glavom od onoga ne bi bilo ništa. Vidi se da mu nedostaje igra u odbrani i da se nije navikao na to i to nas dobro jebe po desnoj strani, ali opet ništa od toga ne zamjeram, tek je čovjek stigao i mozemo reci da je za sada oke po prikazanom

Vidi se da je bolji igrač od Hazarda.

supicku materinu boga ti jebem

ovom prolazna ocjena, al na staklenim nogicama :D

supicku materinu boga ti jebem

ovom prolazna ocjena, al na staklenim nogicama :D

Momak smiri se malo. Nije ti dobro za zdravlje. Ja sam samo realan. Ti meni dokaži da nije.

Ja  ti dokazao u postu u prošlom postu

Ako misliš na ovo da ne možemo stvoriti priliku kad on nije u formi, onda da je tebe nešto upitam.

Koliko ne možemo stvoriti priliku ?

Ako misliš na ovo da ne možemo stvoriti priliku kad on nije u formi, onda da je tebe nešto upitam.

Koliko ne možemo stvoriti priliku ?

Od 1-og kola.

Ako ciljaš na naše loše igre pred kraj prošle sezone sjeti se ko ti je donio titulu(baš u tom periodu kada se jedva dobijalo) gaženjem defanzivaca po lijevoj strani.

trebao ga je neki novinar upitati sta misli na engleski fudbal, sada kada igra u engleskoj

Isto mislimo. 

Zanima me sta je danas mislio posle ovog mucenja .  Da li mu je bilo na pameti "Koji sam kurac dolazio ovde" ili je bilo "Ovde je teze, daj da pokrenem stvari na bolje". 

Zivo me zanima sta je mislio pred kraj utakmice i sta mu je bilo u glavi.

Trenutačno naš najbolji igrač, nemoš uspoređivat njegovu trenutačnu igru sa edenovom, tebi je argument da je eden bolji to što je chelsea loš...

Mislim loš je pa opet je pedro nešto napravio i u loše timu, 2 asist, 1 gol

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.