Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Niko to ne govori, vec je smijesno govoriti da je bolji od Griezmanna, Joe Colea i mnogih drugih mnogo boljih krila, mislim smijesno reci nesto tako. Ne znam je li stid takvih postavljaca postova izreci nesto tako.

Covjek je dobro odigrao pravo mec, igrac tekme, ali poslije jedne tekme pricati kako je najbolje krilo ikad, je smijesno.

Pedro ima vecu karijeru od oboice,o'cemu ti pricas decko je dao gol u finalu LS 2011.god sad u Super Kupu Evrope sa Barsom je uzeo 20.trofeja...Oko 100.golova postigao prtom nije bio cesto starter.

Ja ne mislim da je najbolje krilo ikada i ne dizem ga u nebesa, ako se na mene misli, drago mi je da imamo konacno na drugoj strani igraca koji moze napraviti prevagu i pomoci Eden da se rastereti. Protivnici ce sada morati obracati paznju vise i na desnu stranu, umesto sto su bili koncentrisani na levu samo i mogli da imaju 3 igraca na Hazardu, jer se znalo da sa desne strane nema opasnosti.

Neka bude bar 70,80% Edena i pogodak sa transferom.
24 sata posle gola, Pedro se nalazi u Barseloni na oprostajnoj konferenciji i ovo su njegove reci, ako mediji ne lazu, ovi balkanski.

Nakon 10 godina Pedro je napustio Barcelonu, pozdravili su ga Leo Messi, Neymar, Pique... Oko 20 igrača je pratilo press konferenciju na kojoj se prisutnima obratio Pedro.

Dogodio se i zanimljiv detalj: novinari su upitali Pedra da li smatra da je izdao Barcelonu kada je prešao kod Josea Mourinha, a onda su, u nekom pozitivnom smislu, igrači Barce počeli da zvižde.

"Tužan sam što napuštam ove divne ljude, ali želim da igram. Znao sam da mogu da ostanem, da jesam bilo bi u redu, ali također sam znao da postoji mogućnost da ću otići. Rastanak mi teško pada. Bio sam ovdje 10 godina, ovo mi je sve tako čudno", rekao je Pedro.

"Bilo je čudno jučer kada sam igrao za Chelsea. Ljudi ovdje znaju da bih ostao i dočekao mirovinu kao igrač Barce, ali Chelsea je veliki klub i ovo je odlična prilika da doživim još jednu ligu. Volim engleski nogomet i tu nevjerovatnu atmosferu na stadionima", dodao je Španac.

A šta ako Chelsea bude igrao protiv Barcelone u Ligi prvaka?

"Radije bih to izbjegao. Ako se i dogodi, bit će to jako čudan i emotivan dan. e bi bilo jednostavno igrati protiv ljudi koji su me toliko podržavali...".
  • Autor

Niko to ne govori, vec je smijesno govoriti da je bolji od Griezmanna, Joe Colea i mnogih drugih mnogo boljih krila, mislim smijesno reci nesto tako. Ne znam je li stid takvih postavljaca postova izreci nesto tako.

Covjek je dobro odigrao pravo mec, igrac tekme, ali poslije jedne tekme pricati kako je najbolje krilo ikad, je smijesno.

Pa baš zato što je smješno nakon jedne utakmice donositi neke konačne zaključke nema potrebe da se neko koje bio protiv dovođenja Pedra odmah pali i daje sve od sebe samo da bi još jednom popljuvao Pedra. Mi već nekoliko sezona nemamo desno krilo od kojeg imamo koristi u napadu i onda dođe Pedro i pokida utakmicu, naravno da će ljudi pasti u euforiju, to je za nas događaj da desno krilo obezbijedi 3 boda, zato me ne bi čudilo ni da je neko napisao da je najbolji igrač svijeta niti sam obraćao pažnju na to. Neka se ljudi malo vesele u horor početku ove sezone.

Ako je sramota reći da je Pedro bolji od Grizmanna onda mislim da je takođe sramota reći da Pedro nema nikakav kvalitet ili ga porediti sa Mosesom i Cuadradom.

Pa i taj Moses ima isti stil, isto radi k'o i Pedro, samo ne igra covjek jadan, kada nam je sam osvojio ligu europe, isto je ovo radio. Samo eto sta ces, ne moze nam igrati ni Traore, ni Moses, ni Cuadrado, samo moze igrati Willian ili Ramires to desno krilo. Evo dosao taj stil igraca, dao mu jednu tekmu i pokazao se covjek. On nije svjetska klasa, ali je dobar igrac. 

Daj bilo kome sansu od ovih igraca sansu od prve minute, vidjet ces tu promjenu, jer nam Willi nije nista nudio na desnom krilu, i odmah je sve drugacije.

Daj čoveče Pedro je u Barceloni znao biti čovek odluke, zabijao uvek u superkupovima, u finalu Lige šampiona, Real Madrid konstantno jebavao a ti mi ga tu porediš sa jebenim Mosesom ej bre likom koji je u raspalom Liverpoolu bio predmet šprdnje. HAHHAHAHA MOSES
Lik u Wiganu malo igrao, a ti ga porediš sa superstarom iz Barcelone; Isto ko da sad porediš Džondžu Shelveya sa James Rodriguezom

Pa i taj Moses ima isti stil, isto radi k'o i Pedro, samo ne igra covjek jadan, kada nam je sam osvojio ligu europe, isto je ovo radio. Samo eto sta ces, ne moze nam igrati ni Traore, ni Moses, ni Cuadrado, samo moze igrati Willian ili Ramires to desno krilo. Evo dosao taj stil igraca, dao mu jednu tekmu i pokazao se covjek. On nije svjetska klasa, ali je dobar igrac. 

Daj bilo kome sansu od ovih igraca sansu od prve minute, vidjet ces tu promjenu, jer nam Willi nije nista nudio na desnom krilu, i odmah je sve drugacije.

Diablo majke ti, molim te ne spominji Mosesa u istoj rečenici s bilo kojim igračem iznad treće županijske lige. :D

Panjina obična, ne znam kako uopće može doći do usporedbe njega s Pedrom.

Baš je jadan čovjek eto, što igra kod nas.

Da igra u Barceloni sigurno bi igrao kao što je i Pedro. Bi, al' u kurčini. Ne bi čovjek ni u Barceloni B igrao.

• Autor

hahahaha diablo kaže da treba da bude stid svakog ko kaže da je Pedro bolji od Grizmanna a ovamo u isti koš stavlja Pedra i Mosesa, pa do koje mjere to ide.

Pedro bio član najjačeg tima u istoriji Barcelone, igrao toliko velikih utakmica, postizao golove u velikim utakmicama, dao 100 golova za Barcelonu, osvojio što mnogi igrači ne mogu ni sanjati i onda ga neko poredi sa Mosesom igračem koji kod nas može biti jedino 15-16 igrač u rotaciji, nekada nam može biti od koristi i to je to, i igračem kojem je najveći uspjeh gol protiv Šahtara u LP.

Da je kojim slucajem dosao Grizman i odigrao dobar mec bilo bi obrnuto.

koliko finala je pobedio grizman a koliko pedro? koliko trofeja, koliko teskih utakmica? pedro je bas potcenjen.

iskreno bio bih u euforiji i da je grizman umesto pedra ali ne verujem da bih rekao da je bolji od pedra...

Nije ni meni drag, al jebat ga, Pedro je svjetska klasa, htjeli to neki priznati ili ne.

Ne možeš biti dio šampionskog tima 10 godina a ne bit klasa; može se desiti da se nađeš u takvoj momčadi, sezonu, dvije, vidiš da nisi ta kvaliteta igrača i napustiš klub. Ali tolike godine biti dio tima koji je nabio na kurac cijelu Europu svojom dominacijom, pored svih silnih zvijezda opet odlično igrati i rješavati utakmice, rješavati finala, donositi bodove takvoj momčadi, biti dio šampionske reprezentacije, pokazati pored svih igračina pored sebe i svoju vlastitu kvalitetu..to ne može slučajni prolaznik i solidan igrač, to radi klasni igrač. Svjetska klasa.

Opet ponavljam, ja ga ne volim, prvenstveno zato što je ružan i što je iz Barcelone, ali ne može mi to bit povod da govorim da je samo solidan, kad je više od tog. Može on u Chelseaju propasti, ne bi bio prvi u ovom klubu s takvim završetkom, može mu ovaj gol protiv West Broma biti prvi i jedini u plavom dresu, ali dosadašnja mu karijera potvrđuje ovo gore iznad navedeno i to se ne može promijeniti.

Kako se nasa uprava zajebala, mogli su da urade razmenu sa Barsom, mi njima Mozesa oni nama Pedra to bi bilo mnogo bolje nego sto su platili 30m, ionako su igraci slicnog kvaliteta. Obe strane bi bile zadovoljne, mi bi dobili Pedra a Barsa bi dobila Mozesa umesto njega koji je podjednako dobar igrac.

Polahko ljudi, jedna tekma nije mjerilo. Lik je pokidao, ja ga ne gotivim, nista nepoznato. Iz barse je jebiga, al kad je vec dosao, druga prica sad je nas igrac. Brani plavu boju, a fkt je dobro krenuo. Diablo usro si sad do kraja s tim poredjenjem, budi objektivan ba nekad. Lik nek nastavi ovako i nek me kupi dobrim partijama, golovima i asistencijama i dobro je. A da je dobar igrac i kolko, pokazao je na tekmi

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.