Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Prvu utakmicu bio strašan, valjda ostalo još magičnog praha iz Barcelone u njegovoj kosi. Ali kako je igrao sve više i više za Chelsea skroz se uklopio u Mourinhovsko sivilo. Sad je karina.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nikakvih pokusaja da se napravi nesto naprijed. To ne razumijem, konstantno vracanje lopte unazad. A jebiga, bio je jeftin a dobar. Ma ekonomicno pa hajd...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Nema decku sta da zamerim,vidi se da je izgubljen,igra u klubu koji sistem nema,kojem se bek transformise u krilo,to nigde nisam vide nego u Celziju,dok nam krila ulaze u sredinu guzvaju se sa veznjacima i napadacima.

Ne valja ti ovaj trollic, u barci je isto tako, tako da se ne treba osjecati izgubljeno, mamu mu ja jebem retardiranu, i sto je fulio onu 100 % priliku, cigo maleni.

Dosadan si wisey s njim, jel ti jbo curu on pa imaš toliko toga protiv njega??  Što ne nabrajaš na temama od ostalih 12-13 igrača koji su igrali danas, jer ne zna se koji su gori bili??

Više ste vi dosadni sa konstantnim pljuvanjem po Cahillu, Ivanoviću... kojima se traži dlaka u jajetu, kod svakog gola koji primimo se traži i njihova najmanja greška samo da bi se kudilo po njima, a kada ova momčina promaši onakvu priliku kada ga Fabregas nađe ko rukom, promaši tri boda nabije loptu 15 metara preko gola treba da se šuti. Slab je finisher totalno i ne treba ga braniti jer je doveden pod reputacijom WC igrača.

Odma da kažem da NE BRANIM ni Cahilla ni Ivanovića već sam samo realan, moju kritiku i pohvalu možeš vidjeti kod svakog pojedinca.

a kada ova momčina promaši onakvu priliku kada ga Fabregas nađe ko rukom, promaši tri boda nabije loptu 15 metara preko gola treba da se šuti. Slab je finisher totalno i ne treba ga braniti jer je doveden pod reputacijom WC igrača.

Ono je bilo kod rezultata 2-1 mislim.

Hazarda niste toliko kudili za sličan promašaj protiv Arsenala u CS-u.

Murinjo nema pojma šta da radi s njim.

Ono je bilo kod rezultata 2-1 mislim.

Hazarda niste toliko kudili za sličan promašaj protiv Arsenala u CS-u.

Murinjo nema pojma šta da radi s njim.

Hazardu sam jebo majku u pičku tad, sjećam se na moru sam bio, gledao sa jaranom tekmu, vjerovatno tada nisam pisao na forumu.

Promašaj je bio kod 2:1 ali opet računamo da su tri boda :D :D :D 

Moram jos jednom radi svih onih koji su najavljivali klasnog igraca
Hahahahahahahaahhaha

Jebem ti majku cigansku katalonsku, reko sam da je u nivou Navasa, pa Navas je za tebe Diego Armando Maradona licno, makar je u stanju probiti po strani i nabaciti loptu kako je Bog reko

Ubleha od igraca

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jest promasio zicer, ali bili smo i prije njegovog dolaska losi nekolko utakmica tako da ne vrijedi kriviti samo njega.

Lik je karina od igraca.Da je zabio ono na pocetku kod 0:0 vjerujem da bi pobjedili.Al haj promasaj ko promasaj,navikli smo :D

Jebo ti tu ekipu dje Pedro najbolji. Ja ga nisam proglasio flopom. Samo cu reci da je valjao ne bi Barcelona trazila klasne igrace za tu poziciju, vec bi ostavila ovu igracinu.

ahhahaha lik 2 gola dao otkad je došao (samo Willian dao 3), odigrao 7-8 utakmica već ga proglasiše flopom. A niko ne vidi kako juri po terenu. Igračina, i dalje jedan od najboljih u našoj ekipi.

Pa dosao je da bude pojacanje, a ne osrednji nas igrac. Ne moze biti dobar samo zato sto puno trci na terenu.

Lose je to sve, lose. Al eto bolje dvojica po tries, nego jedan masniji...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne moze sam, ni on, ni Hazard, ni Matić... Ajd da je cela ekipa igrala dobro pa Pedro usrao sve akcije, kao npr Willian sto je radio prije. Nego niko ne igra dobro, jbg. Ne moze sad Pedro sam nositi sve, realno nije ništa pogrešio, jednio što je promašio ono na početku. Bar pokušava stalno nešto.
[quote name="Kalouda" post="236528" timestamp="1443597067"] Ne moze sam, ni on, ni Hazard, ni Matić... Ajd da je cela ekipa igrala dobro pa Pedro usrao sve akcije, kao npr Willian sto je radio prije. Nego niko ne igra dobro, jbg. Ne moze sad Pedro sam nositi sve, realno nije ništa pogrešio, jednio što je promašio ono na početku. Bar pokušava stalno nešto.[/quote]Evo strpa ga kale medju Hazarda i Matica hahah I sta nije nista pogrijesio, 2 utakmice zaredom masi ciste zicere i izbija nam bodove direktno. Malo jaci igrac ga baci zajedno s loptom, nije u stanju probiti po strani i centirati. Pokusava i Ramiz pa ga zoves balvanom, retardom.. Ovaj samo petlja s loptom i onda ga Mourinho zamijeni u 65. minuti. Al meni je samo zanimljivo radi ovakvih sto su najavljivali klasnog igraca.
  • Autor

Opet ista pojava, pojedincima je drago zbog svakog lošeg poteza Pedra, ja ne mogu shvatiti taj mozak i razmišljanje, za rečenicu "ja sam bio upravu" bi dali ovih 8 bodova što imamo.

Pedro je pao iz europskog šampiona u ekipu koja je na kolektivnom godišnjem odmoru nakon osvajanja lige, pao je iz jednog sistema u drugi a sistemi su nebo i zemlja, totalno je promjenio status, od rezerviste do startera, i naravno da će čovjek biti u periodu navikavanja na Chelsea ili bolje rećeno na odvikavanju od Barcelone.

Meni on uopšte ne smeta, niti me nervira, smatram ga solidnim igračem, prije Pedra se moraju prozvati svi oni igrači iz prošle sezone koji su sada nula kada je forma u pitanju, to su igrači koji se već naviknuti na sistem i koji su morali dati više ove sezone i tako bi i konkretno Pedro više pokazao. Pedro nije naš ni deseti problem..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.