Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

zbog njega smo bili 16ti a ne 18ti.
Vrijedi svakog centa ulozenog

Hahahahahaha kralju. Volim ovu dozu sarkazma. Upravo o tome i pričam. Zbog njeg smo bili 16-ti, ne 18-ti. Vrijedi svakog novčića ;-)

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Bravo, svaka cast. Najbolje je pajbu po nasem najboljem igracu ove sezone, prosto tako se naviklo pa što ne bi sada nastavili sa takvom praksom. Ispali bi u LP sigurno da nam nije njega, jedini nije izgledao kao pogubljen i opet to nije dovoljno. Uvijek se pljuje po "dežurnim krivcima".

Ovaj frajer napokon pokusao da predribla nekog i doda loptu ispred sebe, a ne golmanu. A relo se dici ko da smo protiv Bayerna igrali. Pedro i Oscar, isti kurac. Nece moc meda protiv jacih momaka
  • 2 sedmice kasnije...

Vrlo retko psujem igrace, ali

Jebo te onaj ko te doveo ! 

I onaj ko te je slagao da si fudbaler !

Jebala te ceta crnaca iz Afrike, posebno biranih za priplod !

Necu da ga krivim upravo zbog onoga sto moze i sto je pokazivao u Barsi,jednostavno Pedro mora u Gym fizicki nije spreman za PL.

Citas li ti sta pises?

On nije kriv? Ko je? Da nije Roman?

Na staroj slavi se ne zivi, niti od igranja u Barsi.. kao to mu je izgovor i opravdanje zato sto je ocajan? Igrao je u Barseloni pa mu oprastam hahaha daj bre uozbilji se.

Eden Hazard opet dominira i iz posta u post koji čitam sve više potvrđuje činjenicu da ima fudbal u malom prstu.

Da se osvrnemo na "nekadašnju igračinu" mada to nikada nije bio, čak ni dok je igrao u barsi.

Dakle prvi gol 101% njegove krivice, prvo poluvrijeme toliko očajno ali ovoga puta osim što je samo trčkarao po terenu ko ker kad ga pustiš iz boksa nakon 20 dana (dakle ima ga svugdje a od njega koristi nigdje) nismo ništa vidjeli od po nekima prije par mjeseci WC krila Pedrita.

Dakle kao što sam ja i još nekolicina forumaša po dolasku ovoga ispodprosječnog i pretplaćenog brčića rekli, od njega nema ništa, dakle džaba date pare, tri gola tri asistencije čini mi se do sada u sezoni, osim debija mislim da nije imao ni jednu baš baš dobru tekmu, mada znam da je na početku bio solida, onako u onom sivilu neka kao solida, ti postovi se mogu vjerovatno naci negdje u istoriji ove teme.

Dakle prodati i istjerati iz prvih 11, vratiti u Španiju jer za Engleske meda nema. Još jedno od pitanja koje postavljam sebi je. Dakle doveli smo Cuadrada za 30 milki dali smo mu troduplo manje šansi nego Pedru, jako malo je pokazao u ono malo utakmica što je odigrao, onda dovodimo ovo govno i guramo ga u prvih 11 i ne dobijamo ništa, zašto je on dobio toliko prilika a Cuadrado ne ? 

Prevario sam se u vezi ovog čovjeka.

Mislio sam da je podcijenjen i da će nam donijeti ono što nam fali u veznom redu - dodatna kreativnost. Nije donio ništa. Loša kupovina. Tako se ispostavilo. Uostalom i krivac za primljen gol. Nije igrač za Premiership.

Mislim da je dobio toliko prilika, jer se vise trudi na treningu, tako Mou i ostali razmisljaju, ako se ne trudi dovoljno na treningu, onda nece ni na tekmi, sto nije uvijek tacno, ali sta ces.

I po toj logici klinci debituju u EPL tako što ulaze 15 sekundi do kraja, trudom na treningu, ne kontam, mindfuck ? 

Mislim da je dobio toliko prilika, jer se vise trudi na treningu, tako Mou i ostali razmisljaju, ako se ne trudi dovoljno na treningu, onda nece ni na tekmi, sto nije uvijek tacno, ali sta ces.

Trudi se on i na utakmicama, trckara okolo, juri onu loptu, davi je, carini, smara okolo... Ali nista korisno s njom ne napravi.

Pedro je tehnicki potkovan i dobar igrac, uklopio se u sivilo ekipe, nije to mala stvar kad dodjes iz ekipe koja igra samo u napacki fudbal u ekipu koja igra 15 % napadacki fudbal.

Pedro je tehnicki potkovan i dobar igrac, uklopio se u sivilo ekipe, nije to mala stvar kad dodjes iz ekipe koja igra samo u napacki fudbal u ekipu koja igra 15 % napadacki fudbal.

Odlika WC igrača je da prave razliku bez obzira u koju ekipu da dođu i bez obzira o kakvom je fudbalu riječ.

Rona je kidao kako u Španiji tako i u Engleskoj

Messi pravi razliku i u barsi i u repki

Neymar također

Aguero je došao u Englesku iz Španije pa je opet mašina za golove, isto se desilo i Torresu prije povrede, pa Suarez je iz Ajaksa došao i opet je pokidao u Engleskoj.

Jednostavno prihvatiti činjenicu da je Pedro bio prosjek i u barsi a i sada kod nas, samo je to kod nas više izraženo jer smo u kurcu i nema ko da prikrije te njegove čarobne partije koje pruža.

Al' onaj potez kad je loptu odveo u korner će se dugo prepričavati.

hahahahahah jebeš mi sve, dobro je ovaj laptop osto čitav poslije toga, sreća jaran sjedio do mene pa ga nisam razjebo tad

Ali smiješno da u trenucima kad je zamijenjen, je čak i počeo nešto malo igrati. Al sve u svemu, kurton od igrača kojeg ću nažalost morati staviti na avatar.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.