Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Odličan danas bio. Napokon da gledamo nekoga konkretnog na desnoj strani, nekoga ko neće vraćati loptu nazad ako bude igrač ispred njega. 
Par puta je olako pao al neka nek vidi da to ne prolazi pa će se odviknut od toga. :D 

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Kod 1-3 vjerovatno mu je već u glavi bila misao "to je to, pobjeda" jer čovjek tolike godine igrao u klubu u kojem vodstvo od 1-3 u ligi znači pobjeda, ali onda slijedi dobrodošlica u Premiership i horor do bi se stiglo do 3 boda. :D

Čovjek danas objasnio, znači vrh, svaka mu čast, konačno igrač koji je osvježenje i igrač koji nam donosi nešto novo.

Sljedeće sedmice će nadam se na SB biti još bolji, ako je moguće.

Bravo Pedro masjtore. :sal:

• Autor

Kilometri kubni sperme nakon jedne dobre tekme, a da odigra tri loše odma jebanje famelije, moj reludine...

Odličan danas Pedro.

Realno da je danas odigrao loše ti bi napisao "bio sam upravu, nula od igrača, marš nazad u Barcelonu". :D

Realno da je danas odigrao loše ti bi napisao "bio sam upravu, nula od igrača, marš nazad u Barcelonu". :D

hahahaha, ne bih baš, tako, uhvatio sam sebe kako razmišljam šta bih napisao ako Brkče zasere danas, bio bi komentar tipa (naravno sarkazam, hvala Bogu), dokazuje svoj kvalitet iz minuta u minut :D

Mi već dugi niz godina nismo imali istinsko desno krilo i evo napokon ga dobismo.

On je samo dokaz koliko je Barcelona bolja od nas (iako ih mi uvijek dobijemo i iako su mi mrski), ovo moram iskreno reći.

• Autor

Dobro je što je ovako počeo, nakon toliko godina je napustio Barcelonu, jedini klub koji je postojao u njegovoj karijeri, došao je u nešto novo, novi klub, nova liga, novi sistem igre, ja iskreno nisam baš očekivao da će odmah pokazati kvalitet baš zbog toga što je toliko vezen samo za jedan klub i njhovu filozofiju. On je navikao na status rezerve, sada je u situaciji da će vjerovatno biti standardan član prve postave i to je novo za njega, više se ne očekuje od njega da uđe kada je protivnik već odustao od borbe već se očekuje da donose bodove. Ovo što je pokazao na prvom nastupu je fantastično, izdominirao je bukvalno, da nismo imali crveni karton ko zna šta bi on još uradio. Pokazao je kvalitet od prve minute i vjerujem da će vremenom biti još bolji.

Maloprije sam gledao sazetke nase utakmice,Pedro osim gola i asistencije,mogao imati jos 3 asist. da su  Willian,Costa i Falcao bili na visini zadatka.Kada sumiramo,Pedro je danas postigao jedan gol i namjestio 4 mrtva zicera saigracima od kojih je samo jedan iskoristen.
Kakav debi Spanskog velemajastora!

Kako sada stvari stoje, vjerojatno tehnički najpotkovaniji igrač Chelseaja svih vremena.

Nije uopste tehnicki potkovan, lik je obican trkac kao Navas

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.