Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Zanimljiva cinjenica za Pedra je da je on u tipa 1% ljudi na svetu koji se podjednako dobro koriste sa obe noge i ruke, to sam negde davno jos procitao i ostalo mi u malom mozgu.. :D

A druga stvar, kako to da su mu ponudili ugovor 4+1 godina kad ima covek vec 28? 

Dvije sezone nek odigra na vrhunskom nivou i isplatit će se. Ostale dvije može biti backup nekom tipa Kenedy, za kojeg očekujem da će mnogo napredovati.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

Biće on dobro pojačanje, bar ja to očekujem, treba nam neko da nas osvježi i mislim da to Pedro može.

Čovjek je igrač sa najviše trofeja u našoj svlačionici. :D

Ne znam koji je odnos trofeja Chelseaja i Pedra :D

ne mozemo momku suditi već sada. nadam se da će nas sviju iznenaditi i da će dati svoj maximum. iako ne volim barcu tako i njene igrače ponajviše od 2009 god Bože moj. sada je plavac i svu mu sreću želim. 

Pedro u Chelseu ili šta će Joseu ko zna koje po redu krilo?

Sad je već zvanično, Pedro Rodriguez (27 godina), krilni napadač Barcelone prelazi u redove londonskog Chelsea. Chelsea je bio brži i spretniji od konkurencije, a Barceloni će platiti ukupno s eventualnim klauzulama iznos do 22 miliona funti. Analizirajući loše nastupe Plavaca u prva dva kola i rekli smo kako će Jose Mourinho rezigniranost i depresiju u maniri zvijezda serije Sex i grad rješavati u kupovini. Pedro je najbolji primjer toga.

Pedro se i ranije ovog ljeta povezivao s Chelseom, razmišljajući šta će on njima došao sam do sljedećeg zaključka. Jose je u prošloj sezoni imao značajnih slabosti protiv većeg broja protivnika u prelasku iz druge u treću fazu napada. To je bilo najviše rezultirano statičnošću igrača prednjeg reda, ali i lošijih karakteristikama zadnje linije u pas igri i učešću u organizaciji napada. Protivnikova zadnje linija tako je duže mogla ostajati na nekih 30-35 metara od gola. S Pedrom u sastavu, imaš igrača kojeg se može dugom loptom tražiti u prostoru iza zadnje linije, ali i kao stalnu prijetnju zbog koje zadnja linije protivnika neće moći dugo biti daleko od svog kaznenog prostora.

Najbolji dio cijele priče leži u činjenici da je Pedro izuzetno koristan igrač čije odlike i vrijednosti su dobro poznate, kao i načini njegova korištenja. S njim je teško pogriješiti, jer je svojim dosadašnjim igrama za klub i reprezentaciju već pokazao šta i koliko može, te na koji način ga je pravilno koristiti. Ako od njega tražite igrača koji će s krila driblingom rješavati napad, onda ste na pogrešnom putu, ali ako vam treba neko ko će napadati prostor, ko će svojim okomitim kretanjem tražiti loptu iza zadnje linije, te na taj način narušavati kompaktnost zone ispred protivničkog vratara, onda ste na pravom tragu.

Pedro je igrač odličnih radnih navika, može igrati i na mjestu glavnog napadača, može poslužiti Joseu u situaciji kad ovaj zatvara utakmicu, izvlači Costu, a uvodi Obi Mikela, da preuzme vrh napada kod promjene formacije. Za kraj navođenja opcija, Pedro je odlično rješenje za mikro transformaciju 4231 u 442, za dodavanje u poziciju drugog napadača, ono što je Jose pokušavao s Schurrleom.

Pedro s ovim prelaskom završava i svoju priču u Barci koja je u nekim ranijim poglavljima bila ljepša i raspjevanija, nego u ovoj završnoj sezoni. Barca pušta igrača iz svoje škole, čovjeka koji je tu stasao i koji je u klupu proveo 12 godina. Takvi rastanci nikad nisu jednostavni. Pedro je zabijao često, nekad vrlo važne golove, zabijao u velikim finalima.

Njegova kupovina dovodi u pitanje i pozicije drugih krilnih igrača i napadača. Šta će biti s Wilianom ili Cuardadom? Kako će se ovo pojačanje odraziti na minutažu Remya ili Falcaoa?

"The negotiation with Chelsea was like a lightning bolt.

"It is common knowledge that United were in the bidding for Pedro, but Chelsea were faster and within 24 hours reached an agreement with the club. It was a whirlwind."

Pohvala upravi na brzinskom dovođenju velikog pojačanja!

• Autor

Čuj ne stoji mu glava, pa kakvi su sve "ljepotani" nosili taj isti dres za njih je Pedro Beckham, nije čovjek uopšte ružan. :D

Jbt koji smo mi retardi raspravljamo da li je neki muškarac lijep ili ružan, sramota me majke mi. :D

Čuj ne stoji mu glava, pa kakvi su sve ljepotani nosili taj isti dres za njih je Pedro Beckham, nije čovjek uopšte ružan. :D

Jbt koji smo mi retardi raspravljamo da li je neki muškarac lijep ili ružan, sramota me majke mi. :D

Nije sramota. Ja sam se oduvijek zalagao da u Chelseaju igraju lijepi igrači. Dosta je likova kao što su Benyoun, Cuadrado i tako dalje.

Ne bi dozvolio Terry da se dovede lep momak! Mora se znati poredak u svlačionici, Teri ostaje najlepši! :D

Da li je to Steven Hawking, da li je to Schumaher, da li je to FK Crvena Zvezda, da li je to KK Partizan, da li je to Usnija Redzepova? NE!

TO SU KUN I DIABLO

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.