Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

King i Kale su donekle u pravu, al realno on nama nije nikakvo pojacanje. Ovako smo mogli igrati i sa ramizom i sa kenedyem i sa willianom na krilu. Da hoce kod nas igrac doc odma naviknut, a ne prvo mu trea period navikavanja, pa mu trea period jbg malo losijih tekmi, pa dok ga malo sreca krene i u tom svemu izgubi samopouzdanje, zaboravi osutat i ode sve u pm. Pa znam da je kod onih smradova uvijek bio odlican realizator. Sta je sad koji kurac jbt

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor

King i Kale su donekle u pravu, al realno on nama nije nikakvo pojacanje. Ovako smo mogli igrati i sa ramizom i sa kenedyem i sa willianom na krilu. Da hoce kod nas igrac doc odma naviknut, a ne prvo mu trea period navikavanja, pa mu trea period jbg malo losijih tekmi, pa dok ga malo sreca krene i u tom svemu izgubi samopouzdanje, zaboravi osutat i ode sve u pm. Pa znam da je kod onih smradova uvijek bio odlican realizator. Sta je sad koji kurac jbt

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Brate, nama rijetko koji igrač bi bio pojačanje, jer smo mi u krizi igre i sistema, mi nemamo ništa, mi nemamo u šta uklopiti novog igrača već ga jedino možemo baciti u sastav pa šta uradi. Pedro je na prvoj utakmici donio 3 boda svojom igrom, osim te pobjede mi smo samo još pobjedili Arsenal, znači ne može se reći da je Pedro totalno podbacio, prije bi rekao da nije imao ekipu za igru. Mi smo prošle sezone imali dva velika pojačanja kojima nije trebao period navikavanja a to su Costa i Fabregas, ali su tada svi igrali u velikoj formi tako da je i njima bilo lagano ugraditi svoj doprinos, u prošlu sezonu smo ušli sa motivisanim igračima i Mourinhom koji je znao da ne smije završiti sezonu bez velikog trofeja, sada kada smo osvojili tu titulu, igrači su se ušuškali u rečenicu "mi smo aktuelni prvaci" dok je Mourinho isto tako ušuškan istom rečenicom + je potpisao novi ugovor, znači totalni raspust. Pedro je došao kod nas u najgorem mogućem trenutku za njega, došao je u ekipu koja nije sređena i ekipu gdje igraju igrači koji to nisu zaslužili svojom formom. Imamo Hazarda koji je prošle sezone bio najbolji igrač lige sada je došao do toga da utakmicu počinje na klupi, o čemu mi dalje da pričamo, ne treba ti nikakv Pedro da bi njega kritikovao, znači dovoljno je da pogledaš gdje je naš najbolji igrač, da pogledaš gdje je onaj tandem Matić-Cesc, gdje je naša defanziva itd.

• Autor

Moses masina, adaptovan, dere guzove, ali bolje Pedra dovesti :D

ili ostaviti Cuadrada :P

Da se ja nešto pitam kao što se pitam Moses ne bi otišao na posudbu, jer mislim da bi mnogo više od njega imali koristi nego od nekih koji su tu.

Moses masina, adaptovan, dere guzove, ali bolje Pedra dovesti :D

4. Zabranjeno svjesno spamati odnosno trollovati na temama koje se nalaze van podforuma Spam headquarters. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 3 (tri) dana, i to bez obzira da li napisao jedan spamerski/trollerski post ili više njih.

:D

Ako je tebi Moses bolji igrač od Pedra, ti si prso.
  • Autor

Ta ista polovnjača je više dala ekipi nego 95% igrača iz prošle sezone.

Kao što sam već rekao prvo treba prozvati i zapitati se gdje su sa svojim partijama igrači iz prošle sezone pa tek onda posmatrati učinak novih igrača.

Kada ekipa koja je prošle sezone bila prvak a sada je na 15. mjestu ne možeš krivce tražiti u pojačanjima nego u igračima koji su osvojili titulu.

Bolje preplatiti igrača nego dovesti neku polovnjaču kao što smo mi uradili.I to skupu polovnjaču.Toliko

Aj umi se

Ako ti je jedan Pedro Rodrigez polovnjača, vidi se da si jedan od likova sto onanisu na fensere tipa Falcao, Ronaldo, Reus, Pjer Emerik, Gece.. A Pedro je polovnjaca samo jer ne baca kosu u fazonu šala na stranu. A veća radilica je od pola njih.

Takvima je i Messi loš igrač

Mislim Pedra kritizirati sada je stvarno smiješno, ne sumnjam uopće kada se igra popravi da će i on doći do izražaja

Aj umi se

Ako ti je jedan Pedro Rodrigez polovnjača, vidi se da si jedan od likova sto onanisu na fensere tipa Falcao, Ronaldo, Reus, Pjer Emerik, Gece.. A Pedro je polovnjaca samo jer ne baca kosu u fazonu šala na stranu. A veća radilica je od pola njih.

Takvima je i Messi loš igrač

Baš zbog fizičkog izgleda, ne gotivim nikako brkove.

Ako nije troll onda sam stvarno zabrinut za tebe. Svi ti nabrojanu su bolji igrači od ovog katalonskog jade (osim Radamela,a i on je bio bolji).
Može neko izgledati kao ono tvoje prase ako na terenu pokazuje klasu ja ću ga gotiviti.Fizički izgled nema apsolutno nikakve veze s tim.
franck_ribery_1242993a.jpg

• 3 sedmice kasnije...

Jebem ti ko dovede ovog katalonskog cigana u klub, ne mogu vjerovati da sam dočekao dan kad će Hazard sjediti na klupi zbog ovog Barceloninog otpatka i klupičara.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Ja jos ne shvatam kako je moguce da je odigrao onu prvu tekmu onako dobro...

Znao sam da je retard, ali barem sam mislio da ce biti priblizno dobar Mosesu (koji grmi u WH)...

treba dati Pedritu šanse da se adaptira,  ne moze se svako od prvog dana prilagoditi engleskom fudbalu

i na williana se čekalo

Citam kako ga namjeravamo prodati na zimu, neki Spanci objavili cini mi se.

Ko prvi dodje nek nosi ovog iz kluba, nije trebo ni dolaziti.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.