Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nije tehnički potkovan? Pa kako je slomio onog kad je Willianu dodao loptu da je samo proslijedi u mrežu?

Spradm se jer je Wisey pre neki dan rekao da je Pedro igrac na nivou Navasa :D

nevjerovatno kako je odmah zavolio klub, kao da od malena navija za isti, vidjeli ste samo slavlje nakon zabijenog gola

stvarno me je impresionira, i postao meni najdrazi igrac trenutno u klubu, volio bih kad bi ga chelsea poslao na posudbu u sarajevo, da ne gledam duljevica po desnoj strani

Gledao sam od 65. minute tekmu, al ajde drago mi je da je bio dobar i ubrizgao svjezinu na tu desnu stranu.
Nek on samo radi ono sto je u Barci radio, nek koristi taj prostor koji nastane udvajanjem Hazarda. Uvjeren sam da ce biti 5 puta efikasniji od sterilnog Williana. Al naravno nece meni jedna utakmica promijeniti misljenje o igracu, nije on ta klasa koju smo imali nekad u Robbenu i Joe Coleu, cak je i Duff bolji.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

OOOj pretjerivanja, bolji od griezmanna hahahhaah Bolji od velikog Robbena, Joe Colea, Zole, jooooj jebem te drzavo hahahahhaha

Koji je Grizman kurac anoniman igrac postoji na fudbalskoj mapi 2-3 godine,Pedro iza sebe ima mnogo sezona i trofeja

Gledao sam od 65. minute tekmu, al ajde drago mi je da je bio dobar i ubrizgao svjezinu na tu desnu stranu.
Nek on samo radi ono sto je u Barci radio, nek koristi taj prostor koji nastane udvajanjem Hazarda. Uvjeren sam da ce biti 5 puta efikasniji od sterilnog Williana. Al naravno nece meni jedna utakmica promijeniti misljenje o igracu, nije on ta klasa koju smo imali nekad u Robbenu i Joe Coleu, cak je i Duff bolji.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pedro je bio standardni prvotimac jedne od najboljih repki u povijesti gdje je on od J. Colea, koji nikad nebi imao mjesta u onoj Spanjolskoj, u Barci jos manje od Pedra. Pogotovo od Duffa, od Robbena naravno da nije iako bi prije Pedra u momcadi nego sebicnog Robbena koji me dan danas zna izbaciti iz takta sa svojom sebicnoscu. Vidi se da decko razumije nogomet i savrseno se krece na terenu, zapravo sve sto je Henry neki dan izjavio stoji i na mjestu je i to je ono sto nama treba. Mozemo biti sretni sto smo dobili ovakvog igraca pogotovo u ovom trenutku.

Brojke drugacije govore, i zaboli me sto Mou kaze. Dovoljno mi je da vidim sto je danas na terenu radio i pokrenuo je cijelu momcad donio je jednu dimenziju vise u nasoj igri, momak razumije nogomet nije obican trkac poput Cuardada, Navasa i slicnih glava u pod i trci.

Pretjerivanje je reći da je tehnički najpotkovaniju igrač u klubu dok je Hazard tu. A i Ramires je ispred njega (Cae na aparatima) :D

Za Ramu je bila sala, al za Hazarda ne.
Daj Bože da Pedro ovako nastavi, napokon netko konkretan u napadu na desnoj strani, netko ko zna šta će s loptom kad je dobije. Bit ce i dana kad mu nece sve ići od brka. Al nek ih bude što manje i ja zadovoljan.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Jel moguce da nekima i sada ne odgovara. Jel nam treba flopcina da ispadne da bi se govorilo "jesam rekao, cigan katalonski".

Nas je igrac, pokrenuo je tim, za 30 minuta igre imao gol, asistenciju.. napravio jos 2,3 izgledne sanse. Ne razumem cemu rasprave i mrznja.

Sad je nas igrac, i izgleda igrac koji ce nesto novo doneti timu. Koji ce napraviti mesta Hazardu i obrnuto.

Nadajmo se da ce nastaviti ovako, pa makar bio on Pedro cigan iz Barse, Grizman, Kennedy ili neko deseti.

Samo nek nastavi ovako, konacno imamo normalno desno krilo, tj. nadam se da cemo imati.
Ja ne znam zbog cega ljudi mrze Pedra uopste

Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока

• Autor

Pojedinci više žele da Pedro bude flop da mi mogli reći "kao što sam rekao, flop obični, igrač za klupu" nego da igra dobro i da Chelsea ima koristi, shvatite ljudi da nije fora u tome ko će biti upravu oni koji su bili protiv njega ili oni koji su bi za njegovo dovođenje već je jedini cilj da Chelsea bude bolji.

Pedro je odlično pokazao, pokazao je da se može računati na njega, naravno neće svaku utakmicu postizati golove i dijeliti asistencije, biće utakmica kada ga neće ići ništa, ali treba čovjeka podržati jer nam je juče dao 10 razloga za to.

Sada kada je odlično odigrao ni to nije dobro već hajde da ga što prije poredimo sa nekim drugim igračima i spustimo ga, a da je loše odigrao ne bi se moglo ući u temu od katalonski cigan, ružni katalonac, debil itd.

• Autor

Ma čovjek nam je obezbijedio toliko važnu pobjedu i ogromna 3 boda, da njega nije bilo ne bi ni pobjedili, pratkično nam je pokrenuo sezonu i sada ja treba da ga poredim sa nekim igračem samo da bi ga spustio. Hajde da konačno malo uživamo u dobroj partiji našeg igrača.

Očekujem reprizu Matinog debija, dakle ulazak 20-ak minuta pred kraj utakmice i odmah pogodak.

Inače relo prorok je pogodio u centar, na kraju mu je i trebalo tačno 20 minuta, nije pogodio da će igrati od početka ali što se minuta tiče bez greške. :D

Niko to ne govori, vec je smijesno govoriti da je bolji od Griezmanna, Joe Colea i mnogih drugih mnogo boljih krila, mislim smijesno reci nesto tako. Ne znam je li stid takvih postavljaca postova izreci nesto tako.

Covjek je dobro odigrao pravo mec, igrac tekme, ali poslije jedne tekme pricati kako je najbolje krilo ikad, je smijesno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.