Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako Hazard ne bude spreman, ovaj momak mora u prvu postavu umjesto onog retardiranog Pedra. Jednostavno ne moze biti gori, moze biti samo bolji. 

Gdje da onakvu igračinu i WC krilo sjedi na klupi i da umjesto njega igra omladinac štatije štatije...

Pedro ako počne najbolje bi bilo da odma dobije crveni karton

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imam dojam da je bolji na desnom krilu nego lijevo, lakše mu je ući u sredinu i šutati.

Ja jos nisam siguran gdje je bolji. Na lijevoj strani kad igra stalno uspjeva probiti i dodati odnosno nabaciti, dok na desnoj moze ici ka sredini i sutati. Svejedno, koristan je na boje strane i moze biti itekako vazan igrac u buducnosti za nas.

On je meni licno najdrazi igrac od svih nasih omladinaca iako je skoro dosao.

On je direktan igrac, gleda ka golu i trudi se da dovuce loptu sto blize i sto brze do istoga. U tome se bitno razlikuje od Pedra, koji davi loptu u nedogled.

Zanima me da li bi naš trenutni trener bio dovoljno inteligentan i da ga upari sa Hazardom, da mu da šansu pa do kraja sezone i to na desnoj strani. Niko od današnjih mega zvijezda nije bio mlađi kada je dobio povjerenje trenera da zaigra od prve minute a da ne pričam o tome koliko bi dobili kada bi taj eksperiment uspio

• 1 mjesec kasnije...

Meni je baš bio nevidljiv, od svih mlađana (RLC, Traore, on pa i Baba), on je na mene najslabiji utisak ostavio.

Meni je baš bio nevidljiv, od svih mlađana (RLC, Traore, on pa i Baba), on je na mene najslabiji utisak ostavio.

Meni bas obratno.Ozbiljno mislim.

Ma ne odgovara mu strana,baš čovjek ima muda da je pukne al' s obzirom da mu je desna noga slabija to uvijek ode na tribine.Volio bih ga vidjeti na pedrovoj poziciji :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.