Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

treba ovog dovesti samo da se Cae nervira 

Boli me kita. Ako je tebi stalo da gledamo Chelsea koji se mrvcari i ispada u osmini finala Lige prvaka s igračem više i pogodnim rezultatom na svom stadio, ako je tebi stalo da gledamo Chelsea koji nije toliko dobar u ligi koliko su drugi loši. Ako ti je stalo do toga samo ti navija za ove debile da dođu u klub i da nas odvedu u prosjek.

Boli me kita. Ako je tebi stalo da gledamo Chelsea koji se mrvcari i ispada u osmini finala Lige prvaka s igračem više i pogodnim rezultatom na svom stadio, ako je tebi stalo da gledamo Chelsea koji nije toliko dobar u ligi koliko su drugi loši. Ako ti je stalo do toga samo ti navija za ove debile da dođu u klub i da nas odvedu u prosjek.

to mrcvarenje i ispadanje u ligi sampiona nema veze sa igracima to je zbog murinjove inteligencije

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Upravu je Kun. Murinjo je glup. Oscar, Ramires, Willian su igracine. Murinjo je kriv sto odbrana nije bila na nivou protiv PSG. Treba dovesti jos Brazilaca jer oni znaju sa loptom i vrlo su inteligenti a Murinjo je glup. Samo Brazilce dovoditi. Neka nas odvedu u ponore.

Upravu je Kun. Murinjo je glup. Oscar, Ramires, Willian su igracine. Murinjo je kriv sto odbrana nije bila na nivou protiv PSG. Treba dovesti jos Brazilaca jer oni znaju sa loptom i vrlo su inteligenti a Murinjo je glup. Samo Brazilce dovoditi. Neka nas odvedu u ponore.

uopste nisi shvatio moj post.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...

HOHOHOHOHO, imamo igraca od 100 miliona za par sezona, a kupili ga rece za koliko ?

Chelsea are hoping to snap up hot prospect Kenedy in a £15m deal, according to Brazilian news outlet Globo Esporte.

Reports suggest the 19-year-old Fluminense ace is set to be sold to an investment fund before completing a move to the Blues.

It is thought Stamford Bridge is the most likely destination for the Brazilian teenager.

mada sam ja video na drugom mestu neku smešnu cenu,mnogo manju

ajd,treba videti prvo dal je i ovo istina

Pa ako ovi gore govore da vrijedi minimalno 20 mil eura, onda nema sanse da je cijena 15 mil funti... Vjerovatno smo ga uzeli za par miliona cim im nije drago :D

• Chelsea look certain to win the race to sign Brazil starlet Kenedy from Fluminense for £6 million this summer.
    London evening standard

Nije puno para, hajde veliki talenat, da vidimo i to :D

za 6 miliona jos smo i dobro prosli. Dobro je da nismo 15,20 dali. Prihvatljiva cena. Sada ako je istina neka se pokaze,ako ne, moze u Vittese, Fiorentinu, Woflsburg.

Bacaju 6 miliona a NAROD GLADUJE

Hajd, ako je 6 miliona, za Chelsea to nije puno, vidjeti ćemo hoće li se snaći.  Naravno, gledao sam youtube klipove ovog igrača, kao i većina Brazilaca ima tu neku tehniku (ali čini mi se ni blizu, ne znam Neymara npr), ima Å¡ut dobar, ljevak je, i kako sam mogao zapaziti, odluke mu nisu baÅ¡ najpametnije, kada ima loptu u nogama, ali dalo bi se to popravit.  Uglavnom za sada je samo talenat, a da li će biti neÅ¡to od njega, ne znam.

Ja da se pitam, ovakve igrače nebih dovodio, naročito jer mislim da puno boljeg igrača imamo već u vlasništvu, a to je Bertrand Traore.

Čim nije bila velika gužva oko njega znači da nije nešto posebno, doći će kod nas, otiće na posudbu i to je to, pokušat će se uzeti neka lova na njemu. Piazon broj 2.

Ma dovesti ga u evropu,ako nas usere da zablista na pozajmici dobiti neke pare za njega tipa 20 miliona i odlican posao nece ni upoznati Mourinha :D

Edson Arantes do Nascimento poznatiji kao Pelé.

Rafael Alcântara do Nascimento - Rafinha

Kaluda potcenio si familiju Nascimento :D

PS

Tania do Nascimento

Melanie do Nascimento

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.