24. septembar 2015.11 god. comment_235696 Ogroman push, u sinoćnjem meču, pogotovo, zbog fantastične predstave, skupa s Loftus-Cheekom. Gol + asistencija, kud ćeš bolji debi!? Rate iznad, well done. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235709 Kakav crni Traore dao 5 lepih golova u holandskoj ligi, i sad ce on da igra u Celsiju, oces kurac bajo moj. A Kenedy nije u karijeri dao 5 golova. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235710 A Kenedy nije u karijeri dao 5 golova. On se u Celsiju dokazuje, Traore ne. Nemam ja nista protiv Traorea, ali doneo je glupu odluku kad je odlucio da osTane u Celsiju, ugasice se kao i mnogi drugi. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235773 Samo ne znam na osnovu čega je zaslužio da igra ispred Traorea, ali dobro. Nadam se da će biti nešto od barem jednog od njih dvojice. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235787 Ovaj momak ni blizu nije tehnički potkovan kao Willian npr. ali 10x veću opasnost bi izazvao kad dobije lotpu od Williana. To mi se sviđa. Ne boji se šutati, pa i probati nešto i da izgubi loptu. To je pravi duh. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. Autor comment_235794 Nije tehnicki potkovan???????!!!!!! Svasta procitati ovdje. Pa nie jebeni Ramires. Kenedyja usporedjuju s Neymarom. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235800 Moje mišljenje je da ima dosta dobru tehniku, samo što u prevelikoj želji za dokazivanjem pravi greške (vodi loptu po 20-30 metara i onda ostane iza njega, ili je jednostavno preda protivniku), ali to mu ne treba uzimati za zlo. Ono što će ga lansirati vrlo brzo u prvi sastav je to što je veliki, ogroman radnik, momak ne stoji, samo trči, sprint... Također mislim da ćemo se često diviti njegovoj ljevici, mislim da ima odličan šut, jak i precizan, ali i odličan centaršut. Ako ostane ovakav radnik, uz talenat koji posjeduje, bit će veliki igrač, ne kao mnogi ostali brazilci. Prijavi
25. septembar 2015.11 god. comment_235829 Igra poput Muhameda Besica, ali primjetio sam da pravi greske jer mu je prevelika zelja za dokazivanje kao sto i vi ostali kazete. Samo u tome mozda gresi, dosta vuce loptu to je tacno i izgubi je. Ali opet prati igraca do kraja i igra gotov sve pozicije. Perspektivan igrac ne treba ga slati nigdje za par godina ce biti u prvom planu Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237081 U ovog decka verujem jako,samo da dobije sansu kontinuitet mislim da moze da bude novi Celzijev Roben. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237090 Davno je on prevazišao Celzijevog Robbena. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240788 Zašto ovaj dečko ne dobiva svoju šansu? Nije spreman, mora da se navikne na ligu. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242107 Niko da pohvali... Odlicna partija danas. Nije imao previse posla u odbrani, tako da se redovno pridodavao napadu i pravio visak na toj strani. Velika stvar za njega sto je odigrao ceo mec, Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242109 Verovatno je Mou očekivao da će se Norič braniti 90% vremena pa ga je stavio tamo, ne verujem da bi igrao levog beka protiv neke ozbiljnije ekipe. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242112 Verovatno je Mou očekivao da će se Norič braniti 90% vremena pa ga je stavio tamo, ne verujem da bi igrao levog beka protiv neke ozbiljnije ekipe. Vrlo moguce, medjutim nije lik retardiran da ne zna igrati odbranu uopste pa da prolaze pored njega kao pored čunja.Ja bih njega forsirao na toj poziciji jer ekipi daje veliku probojnost po toj strani.Pa kud puklo da puklo, samo da ne gledam vise Azpija na toj poziciji i nekakv Babe,žabe i tako dalje. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242114 Defanzivno nije ni imao mnogo posla danas, čak je i Bane danas dobio prolaznu ocenu, dovoljno govori o Noričevoj prodornosti, a baš je jedan od retkih opasnih napada išao po Kenedijevoj strani. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242116 Zaradio je sebi strart protiv Makabija, da dodam samo... Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242131 Najvise sam njega gledao. Lezi mu ova pozucija, vec je par puta ubacen tu i odlicno se snadje. Samo napred malac. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242132 Najvise sam njega gledao. Lezi mu ova pozucija, vec je par puta ubacen tu i odlicno se snadje. Samo napred malac. Mozda protiv ekipa kao sto je Noric... Ali protiv ozbiljnijeg kriila bih ja ipak gledao Azpija nego njega. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242137 Mozda protiv ekipa kao sto je Noric... Ali protiv ozbiljnijeg kriila bih ja ipak gledao Azpija nego njega. Naravno kada treba da napadamo i da probijamo bunkere. Na to sam mislio. Naravno protiv jacih ne, nema toliko iskustva u odbrani kao Aspi, kada nas sabiju u 16 m i kada ne mozemo da mrdnemo. Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242184 mali je odigraoo super sta se mene tice moze tu i protiv koka igrat Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247309 Ako Hazard ne bude spreman, ovaj momak mora u prvu postavu umjesto onog retardiranog Pedra. Jednostavno ne moze biti gori, moze biti samo bolji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.