Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ogroman push, u sinoćnjem meču, pogotovo, zbog fantastične predstave, skupa s Loftus-Cheekom. 

Gol + asistencija, kud ćeš bolji debi!? Rate iznad, well done.

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kakav crni Traore dao 5 lepih golova u holandskoj ligi, i sad ce on da igra u Celsiju, oces kurac bajo moj.

A Kenedy nije u karijeri dao 5 golova.

Samo ne znam na osnovu čega je zaslužio da igra ispred Traorea, ali dobro. Nadam se da će biti nešto od barem jednog od njih dvojice.

Ovaj momak ni blizu nije tehnički potkovan kao Willian npr. ali 10x veću opasnost bi izazvao kad dobije lotpu od Williana. To mi se sviđa. Ne boji se šutati, pa i probati nešto i da izgubi loptu. To je pravi duh. 

Moje mišljenje je da ima dosta dobru tehniku, samo što u prevelikoj želji za dokazivanjem pravi greške (vodi loptu po 20-30 metara i onda ostane iza njega, ili je jednostavno preda protivniku), ali to mu ne treba uzimati za zlo.  Ono što će ga lansirati vrlo brzo u prvi sastav je to što je veliki, ogroman radnik, momak ne stoji, samo trči, sprint...

Također mislim da ćemo se često diviti njegovoj ljevici, mislim da ima odličan šut, jak i precizan, ali i odličan centaršut.  Ako ostane ovakav radnik, uz talenat koji posjeduje, bit će veliki igrač, ne kao mnogi ostali brazilci.

Igra poput Muhameda Besica, ali primjetio sam da pravi greske jer mu je prevelika zelja za dokazivanje kao sto i vi ostali kazete. Samo u tome mozda gresi, dosta vuce loptu to je tacno i izgubi je. Ali opet prati igraca do kraja i igra gotov sve pozicije. Perspektivan igrac ne treba ga slati nigdje za par godina ce biti u prvom planu 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Niko da pohvali... 

Odlicna partija danas. Nije imao previse posla u odbrani, tako da se redovno pridodavao napadu i pravio visak na toj strani. 

Velika stvar za njega sto je odigrao ceo mec,

Verovatno je Mou očekivao da će se Norič braniti 90% vremena pa ga je stavio tamo, ne verujem da bi igrao levog beka protiv neke ozbiljnije ekipe.

Verovatno je Mou očekivao da će se Norič braniti 90% vremena pa ga je stavio tamo, ne verujem da bi igrao levog beka protiv neke ozbiljnije ekipe.

Vrlo moguce, medjutim nije lik retardiran da ne zna igrati odbranu uopste pa da prolaze pored njega kao pored čunja.Ja bih njega forsirao na toj poziciji jer ekipi daje veliku probojnost po toj strani.Pa kud puklo da puklo, samo da ne gledam vise Azpija na toj poziciji i nekakv Babe,žabe i tako dalje.

Defanzivno nije ni imao mnogo posla danas, čak je i Bane danas dobio prolaznu ocenu, dovoljno govori o Noričevoj prodornosti, a baš je jedan od retkih opasnih napada išao po Kenedijevoj strani.

Najvise sam njega gledao. Lezi mu ova pozucija, vec je par puta ubacen tu i odlicno se snadje.

Samo napred malac.

Najvise sam njega gledao. Lezi mu ova pozucija, vec je par puta ubacen tu i odlicno se snadje.

Samo napred malac.

Mozda protiv ekipa kao sto je Noric... Ali protiv ozbiljnijeg kriila bih ja ipak gledao Azpija nego njega.

Mozda protiv ekipa kao sto je Noric... Ali protiv ozbiljnijeg kriila bih ja ipak gledao Azpija nego njega.

Naravno kada treba da napadamo i da probijamo bunkere. Na to sam mislio. Naravno protiv jacih ne, nema toliko iskustva u odbrani kao Aspi, kada nas sabiju u 16 m i kada ne mozemo da mrdnemo.
  • 1 mjesec kasnije...

Ako Hazard ne bude spreman, ovaj momak mora u prvu postavu umjesto onog retardiranog Pedra. Jednostavno ne moze biti gori, moze biti samo bolji. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.