10. mart 2016.10 god. comment_253150 Mene je oduševio momak, ne znam šta ste vi gledali. Normalno da će griješiti zbog neiskustva kako na toj poziciji, tako i uopće u igranju ovakvih utakmica. On će biti samo bolji. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253156 I mene je odusevio. Potreban je rad sa ovim momkom i imat cemo dobrog igraca.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253159 Dobar je bio s obzirom da nije njegova pozicija ali treba ga gurati vise na krilo. Da je bio na krilu verovatno ne bi bio losiji od Azara a Baba bi sigurno bio jos bolji na beku. Moze i Ronaldo da igra beka i bio bi medju najboljima ali nije fora u tome...Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
11. mart 2016.10 god. comment_253250 Ma samo ga forsirat na desnom krilu, eventualno lijevo, mada puno bolje je da igra desno, zbog ljevice i šuta. Ne treba ga dovesti do tog da pregori, ali mu finu minutažu mora dati. Čovjek je napadač, krilo, a ne bek i nema šta tražiti nazad. Mislim da ga Hiddink nikad nebi stavio na beka, ali mu je Holland sasvim sigurno sugerisao da je Mourino ga tu koristio, što je loše po meni. Samo u napadačkom dijelu i to je to. Prijavi
13. mart 2016.10 god. comment_253528 pa baba je katastrofalan, i on ga je tu isproba jebiga ekipa skart a kenedy ce bit top kad se ustali Prijavi
10. maj 2016.10 god. Autor comment_256344 Evo malo da korigiram misljenje. Bojim se da bi ovo mogao biti novi Oscar. Prijavi
13. august 2016.10 god. comment_258649 Kenedy has agreed to move on loan to Watford after Antonio Conte was unable to promise him regular first-team football next season. [Goal] Prijavi
13. august 2016.10 god. comment_258651 Dobro je sto je ostao u PL, nadajmo se da ce imati dobru minutazu. Prijavi
13. august 2016.10 god. comment_258670 Vidim danas je Votford igrao 3-5-2,a posto na desnoj strani imaju Amrabata, ne gine mu pozicija levog spoljnjeg.. Prijavi
15. august 2016.10 god. Autor comment_258751 Ja samo znam da se u zadnjih 5 godina otkako furamo ovu politiku s transferima nije desila situacija da je neki mladi igrač poslan na posudbu, da se pokazao baš vrhunski na posudbi, da se nakon toga vratio u Chelsea i da se izborio za svoje mjesto u timu, ako ne u prvih 11 onda kao redovit joker s klupe i da je pokazao svoju klasu. Takav se još nije pojavio. Igrači koji su išli na posudbe ili su propadali (Hutchinson etc) ili su prodavani drugim klubovima (Hazardov brat etc). Pošto je i Kenedy poslan na posudbu očekujem iduće sezone ili novu posudbu ili prodaju. Taj više u CFC-u zaigrati neće. Politika nam je katastrofa. Koliko ono godina čekamo da Lucas Piazon zaigra za Chelsea? Prijavi
28. august 2016.10 god. comment_259688 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/770021926068707329 Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259784 Ja samo znam da se u zadnjih 5 godina otkako furamo ovu politiku s transferima nije desila situacija da je neki mladi igrač poslan na posudbu, da se pokazao baš vrhunski na posudbi, da se nakon toga vratio u Chelsea i da se izborio za svoje mjesto u timu, ako ne u prvih 11 onda kao redovit joker s klupe i da je pokazao svoju klasu. Takav se još nije pojavio. Igrači koji su išli na posudbe ili su propadali (Hutchinson etc) ili su prodavani drugim klubovima (Hazardov brat etc). Pošto je i Kenedy poslan na posudbu očekujem iduće sezone ili novu posudbu ili prodaju. Taj više u CFC-u zaigrati neće. Politika nam je katastrofa. Koliko ono godina čekamo da Lucas Piazon zaigra za Chelsea? Moses se vratio Prijavi
30. august 2016.10 god. comment_259794 Poznavajući Mazzarija koji ne odustaje od formacije 3-5-2, Kennedy će vjerovatno konkurisati na poziciji lijevog spoljnjeg. Jedina konkurencija na toj poziciji je 32-godišnji Holebas, koji je ruku na srce pružio dobru partiju u meču protiv nas. Valjda se uspije nametnuti kao prvi izbor na toj poziciji. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260357 Nema ga danas ni na klupi u meču Watforda protiv West Hama. Nadao sam se da će startati ali ipak ništa od toga, Holebas je opet zauzeo svoje mjesto na poziciji lijevog spoljnjeg. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260365 Pa realno ova formacija nikako ne odlikuje pravu poziciju kenedya, nije lik lijevi bek, niti wing back, covjek je desno i lijevo krilo. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. Autor comment_260398 Iznenadio sam se sto ga ni na klupi nema. To su ti naše vrle posudbe. 40 igrača na posudbi a nikakve koristi za Chelsea. Još kad kažu koooliko mi zarađujemo ovom politikom mmm. Rekao bi čovjek neki novci. Dinamo proda jednog Roga i dobije više love za taj transfer nego mi za sve zajedno ove igrače što preprodamo s posudbi. Uglavnom propadnu na ovaj način. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260402 Pa realno ova formacija nikako ne odlikuje pravu poziciju kenedya, nije lik lijevi bek, niti wing back, covjek je desno i lijevo krilo. Upravu si, ali jebiga jedina pozicija na kojoj je realno očekivati Kennedyja u Mazzarijevom 3-5-2 sistemu je lijevog wing beka. Bolje i tu nek igra nego da sjedi na klupi ili da ne igra nikako. Daj šta daš. Još po đavlu ovaj Holebas danas zabio gol.... Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260407 To su ti naše vrle posudbe. 40 igrača na posudbi a nikakve koristi za Chelsea. Još kad kažu koooliko mi zarađujemo ovom politikom mmm. Rekao bi čovjek neki novci. Dinamo proda jednog Roga i dobije više love za taj transfer nego mi za sve zajedno ove igrače što preprodamo s posudbi. Uglavnom propadnu na ovaj način. I mi smo thorgan hazarda prodali za tako neke pare, a nismo ga platili nista. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. Autor comment_260417 I Đilobođi je dobro prodan, ali znaš ono i ćorava koka po koje zrno potrefi. Pogledaj kako Mamić odrađuje posao sa mladim, ne pamtim kad je prodao igrača a da je ispod 10 mil eura, a dolazi s pišljivog Balkana. Evo jesmo dobro prodali Hazarda i Đilobođija, ali zar se to isplati ove politike koja traje već 5 godina i gdje je svake godine nekoliko desetina igrača na posudbi? Mislim da ne. Treba naći bolji model. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. comment_260420 Pa cekaj, sta ja treba, da ti nabrajam sve igrace sto smo prodali? Prodali smo mi isto tako igraca po bruku miliona, samo ti to ne vidis ocigledno. Eto christensena kada bi uvalili za 24-5 ili koliko vec miliona, pa to ti je posao stoljeca. Prijavi
10. septembar 2016.10 god. Autor comment_260421 Pa cekaj, sta ja treba, da ti nabrajam sve igrace sto smo prodali? Prodali smo mi isto tako igraca po bruku miliona, samo ti to ne vidis ocigledno. Eto christensena kada bi uvalili za 24-5 ili koliko vec miliona, pa to ti je posao stoljeca. Aj mi nabroj u ovih 5 godina ove politike s masovnim posudbama koliko smo to igrača prodali i po kojim cijenama u odnosu na uloženo i kolika nam je zarada. Ajde baš me zanima. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260424 Stoch, Kakuta, Romeu, Djilobodji, Hazard, Lukaku... Prijavi
26. septembar 2016.10 god. comment_261308 Odigrao večeras posljednjih 15 minuta protiv Burnleya. Ništa specijalno, nije unio nikakvu svježinu u igru Watforda, u nekoliko navrata pokušao napraviti prodor ali nije uspio kroz gustu odbranu domaćina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.