Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mene je oduševio momak, ne znam šta ste vi gledali. Normalno da će griješiti zbog neiskustva kako na toj poziciji, tako i uopće u igranju ovakvih utakmica. On će biti samo bolji.

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobar je bio s obzirom da nije njegova pozicija ali treba ga gurati vise na krilo. Da je bio na krilu verovatno ne bi bio losiji od Azara a Baba bi sigurno bio jos bolji na beku.
Moze i Ronaldo da igra beka i bio bi medju najboljima ali nije fora u tome...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ma samo ga forsirat na desnom krilu, eventualno lijevo, mada puno bolje je da igra desno, zbog ljevice i šuta.  Ne treba ga dovesti do tog da pregori, ali mu finu minutažu mora dati. Čovjek je napadač, krilo, a ne bek i nema šta tražiti nazad. 

Mislim da ga Hiddink nikad nebi stavio na beka, ali mu je Holland sasvim sigurno sugerisao da je Mourino ga tu koristio, što je loše po meni.  

Samo u napadačkom dijelu  i to je to.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Kenedy has agreed to move on loan to Watford after Antonio Conte was unable to promise him regular first-team football next season. [Goal]

• Autor

Ja samo znam da se u zadnjih 5 godina otkako furamo ovu politiku s transferima nije desila situacija da je neki mladi igrač poslan na posudbu, da se pokazao baš vrhunski na posudbi, da se nakon toga vratio u Chelsea i da se izborio za svoje mjesto u timu, ako ne u prvih 11 onda kao redovit joker s klupe i da je pokazao svoju klasu. Takav se još nije pojavio. Igrači koji su išli na posudbe ili su propadali (Hutchinson etc) ili su prodavani drugim klubovima (Hazardov brat etc). 

Pošto je i Kenedy poslan na posudbu očekujem iduće sezone ili novu posudbu ili prodaju. Taj više u CFC-u zaigrati neće. Politika nam je katastrofa. Koliko ono godina čekamo da Lucas Piazon zaigra za Chelsea?

• 2 sedmice kasnije...

Ja samo znam da se u zadnjih 5 godina otkako furamo ovu politiku s transferima nije desila situacija da je neki mladi igrač poslan na posudbu, da se pokazao baš vrhunski na posudbi, da se nakon toga vratio u Chelsea i da se izborio za svoje mjesto u timu, ako ne u prvih 11 onda kao redovit joker s klupe i da je pokazao svoju klasu. Takav se još nije pojavio. Igrači koji su išli na posudbe ili su propadali (Hutchinson etc) ili su prodavani drugim klubovima (Hazardov brat etc). 

Pošto je i Kenedy poslan na posudbu očekujem iduće sezone ili novu posudbu ili prodaju. Taj više u CFC-u zaigrati neće. Politika nam je katastrofa. Koliko ono godina čekamo da Lucas Piazon zaigra za Chelsea?

Moses se vratio

Poznavajući Mazzarija koji ne odustaje od formacije 3-5-2, Kennedy će vjerovatno konkurisati na poziciji lijevog spoljnjeg. Jedina konkurencija na toj poziciji je 32-godišnji Holebas, koji je ruku na srce pružio dobru partiju u meču protiv nas. Valjda se uspije nametnuti kao prvi izbor na toj poziciji.

• 2 sedmice kasnije...

Nema ga danas ni na klupi u meču Watforda protiv West Hama. Nadao sam se da će startati ali ipak ništa od toga, Holebas je opet zauzeo svoje mjesto na poziciji lijevog spoljnjeg.

• Autor

Iznenadio sam se sto ga ni na klupi nema.

To su ti naše vrle posudbe. 40 igrača na posudbi a nikakve koristi za Chelsea. Još kad kažu koooliko mi zarađujemo ovom politikom mmm. Rekao bi čovjek neki novci. Dinamo proda jednog Roga i dobije više love za taj transfer nego mi za sve zajedno ove igrače što preprodamo s posudbi. Uglavnom propadnu na ovaj način.

Pa realno ova formacija nikako ne odlikuje pravu poziciju kenedya, nije lik lijevi bek, niti wing back, covjek je desno i lijevo krilo.

Upravu si, ali jebiga jedina pozicija na kojoj je realno očekivati Kennedyja u Mazzarijevom 3-5-2 sistemu je lijevog wing beka. Bolje i tu nek igra nego da sjedi na klupi ili da ne igra nikako. Daj šta daš. Još po đavlu ovaj Holebas danas zabio gol....

To su ti naše vrle posudbe. 40 igrača na posudbi a nikakve koristi za Chelsea. Još kad kažu koooliko mi zarađujemo ovom politikom mmm. Rekao bi čovjek neki novci. Dinamo proda jednog Roga i dobije više love za taj transfer nego mi za sve zajedno ove igrače što preprodamo s posudbi. Uglavnom propadnu na ovaj način.

I mi smo thorgan hazarda prodali za tako neke pare, a nismo ga platili nista.

• Autor

I Đilobođi je dobro prodan, ali znaš ono i ćorava koka po koje zrno potrefi. Pogledaj kako Mamić odrađuje posao sa mladim, ne pamtim kad je prodao igrača a da je ispod 10 mil eura, a dolazi s pišljivog Balkana.

Evo jesmo dobro prodali Hazarda i Đilobođija, ali zar se to isplati ove politike koja traje već 5 godina i gdje je svake godine nekoliko desetina igrača na posudbi? Mislim da ne. Treba naći bolji model.

• Autor

Pa cekaj, sta ja treba, da ti nabrajam sve igrace sto smo prodali? Prodali smo mi isto tako igraca po bruku miliona, samo ti to ne vidis ocigledno.

Eto christensena kada bi uvalili za 24-5 ili koliko vec miliona, pa to ti je posao stoljeca.

Aj mi nabroj u ovih 5 godina ove politike s masovnim posudbama koliko smo to igrača prodali i po kojim cijenama u odnosu na uloženo i kolika nam je zarada. Ajde baš me zanima.

• 3 sedmice kasnije...

Odigrao večeras posljednjih 15 minuta protiv Burnleya. Ništa specijalno, nije unio nikakvu svježinu u igru Watforda, u nekoliko navrata pokušao napraviti prodor ali nije uspio kroz gustu odbranu domaćina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.