29. august 2015.11 god. comment_231906 Na takvoj utakmici gde debitujes, tim ti gubi, imas mnoge zvezde pored sebe, od Edena, Fabregasa, Coste, Pedra itd, itd.. ti se ne libis da sutnes sa 25 metara, da driblas, da pokusavas da promenis nesto?!?!?! Mislim da imam novog miljenika. Polagao sam nade i u Piazona, Thorgana.. ali ovaj moze uspeti samo da dobije sansu da napreduje i da se njegov talenat ne trosi na klupi. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231978 Ja sam ubedjen da ovaj decko dobije sansu da zaigra sledece kolo moze da napravi instant razliku na terenu,ali mi imamo cavu od trenera. Uzimajući u obzir to da ti imaš fudbal u malom prstu siguran sam da si u pravu I meni je postao miljenik i to iz više razloga. 1. dobar je na menadžeru 2. sviđa mi se njegov stil 3. nosi moj omiljeni broj Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231989 Brazilac koji podsjeća na igrače iz zlatne generacije a ne ovi otpadi ramires,klošar,willian i tako ti polovnjaci ukoliko ga mourinho bude forsiro a neće jer bi to bilo od njega poptuno neočekivano ekipa ista kao i prošle sezone osim pedra mogu predvidjeti već sastav za sljedeću utakmicu(mogao bih i za više ali nisam siguran oćel proći bez crvenih u narednoj.) sastav za susret za everton ako igramo protiv njih Kurtoa,azpi,terry,cahill,bane,matić,fabregas,hazard,oscar,pedro i costa.reLo objavi na fbu najavu za sljedeću tekmu biće lajkeva. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232056 O kakvom se brazilcu radi dovoljno je uzeti u obzir da su ga hteli Barselona i Junajted,cim se TOP klubovi intersuju zna se da u pitanju TOP talenat. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232063 O kakvom se brazilcu radi dovoljno je uzeti u obzir da su ga hteli Barselona i Junajted,cim se TOP klubovi intersuju zna se da u pitanju TOP talenat. Slazem se s tobom. Top igrac iz Favela. Primjecujem da ti imas oko za igraca sto se kaze, samo tako nastavi. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232102 Slazem se s tobom. Top igrac iz Favela. Primjecujem da ti imas oko za igraca sto se kaze, samo tako nastavi. Hvala na komplimentu,uvek sam dosledan i trudim se da budem objektivan. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232140 Ne bi bilo zgoreg da pišeš kolumne taktičke prirode da se digne malo kvalitet pejdža. Potencijal je tu, čuči. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232225 Dobar forumas, ozbiljno.. Ima smisla to sto pise, kad je tek dosao mislio sam da je troller :D Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232244 Dobar forumas, ozbiljno.. Ima smisla to sto pise, kad je tek dosao mislio sam da je troller :D Pa logično da ima smisla ono što piše, lik ima fudbal u malom prstu. Prijavi
31. august 2015.11 god. comment_232305 Koja je Kenedyjeva prirodna pozicija? Isto sto igra Roben desno krilo. Prijavi
12. septembar 2015.11 god. comment_233891 Danas mu nije islo, lose je odigrao, te bojim se da mu nece dugo dugo vrmena onaj kreten dati sansu.. a nadam se suprotnom, da ga sto vise forsira, jest zelen, ali vidjeli smo kakav je talenat, extra igrač moze biti.. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233903 Nervozan previše, pojela ga želja za igrom, nema veze treba mu pružiti još prilika, nije bio loš da se razumijemo bio je neka solida. Prijavi
13. septembar 2015.11 god. comment_233909 Ne mozemo njemu zameriti. Mlad, izgoreo u zelji da se dokaze. Ne moze klinac menjati tok utakmice kada ovi prvotimci sve do jedbog igraju kao amateri. Nadam se da zbkg lose partije nece pasti u zaborav. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235561 Sjajna partija, necemo ga vidjeti jos jedno 5 meceva. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235571 Drago mi je što je zabio, pravi dosta grešaka, ali se vidi da je ogroman talenat i ono što je vrlo važno veliki je radnik, a to svaki trener gotivi, naročito Mourinho. Može biti veliki igrač, definitivno. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235573 Dobar igrač,ogroman talent.Trudi se,bori se za svaku loptu,što je najvažnije razmišlja prije nego što nešto uradi.Može puno bolje samo je pitanje koliko će imati minuta da se pokaže i da steče iskustvo to je na Mou nažalost. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235576 Pa dobro, sve mi se čini da od svih ovih mladih talenata (Traore, RLC, Baba) njega Mou najviše gotivi. Mislim da će on imati solidnu minutažu, Traorea mi je žao. Momak prekuco holandsku ligu, a Mou mu neda ni minute protiv trećeligaša u kupu, žalosno. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235592 Dao mu je na pripremama (Traoreu) i ovaj debil ušao i nabija lopte preko Atlantika. To je radio i Schurrle pa znamo kako je završio. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235661 Kakav crni Traore dao 5 lepih golova u holandskoj ligi, i sad ce on da igra u Celsiju, oces kurac bajo moj. Mnogo gotivim Kendeija, odigrao je odlicno, par gresaka, al zato gol i asistencija, ima on jos puno da uci, samo nek mu JM da priliku i neophodne minute. Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235687 Minuta za obojicu(u potrebnoj meri) nije ni bilo. Morao je jedan na pozajmicu. OVako ce Traore samo da stagnira na klupi, al to je nista novo... Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235693 Ma boli briga Mourinha za igrače, njemu je bitan uspjeh. On može držati igrača na klupi dok ne struhne ako su mu rezultati bez njega dobri. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.