Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Na takvoj utakmici gde debitujes, tim ti gubi, imas mnoge zvezde pored sebe, od Edena, Fabregasa, Coste, Pedra itd, itd.. ti se ne libis da sutnes sa 25 metara, da driblas, da pokusavas da promenis nesto?!?!?!

Mislim da imam novog miljenika.

Polagao sam nade i u Piazona, Thorgana.. ali ovaj moze uspeti samo da dobije sansu da napreduje i da se njegov talenat ne trosi na klupi. 

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam ubedjen da ovaj decko dobije sansu da zaigra sledece kolo  moze da napravi instant razliku na terenu,ali mi imamo cavu od trenera.

Uzimajući u obzir to da ti imaš fudbal u malom prstu siguran sam da si u pravu

I meni je postao miljenik i to iz više razloga.

1. dobar je na menadžeru

2. sviđa mi se njegov stil

3. nosi moj omiljeni broj

Brazilac koji podsjeća na igrače iz zlatne generacije a ne ovi otpadi ramires,klošar,willian i tako ti polovnjaci ukoliko ga mourinho bude forsiro a neće jer bi to bilo od njega poptuno neočekivano ekipa ista kao i prošle sezone osim pedra mogu predvidjeti već sastav za sljedeću utakmicu(mogao bih i za više ali nisam siguran oćel proći bez crvenih u narednoj.) sastav za susret za everton ako igramo protiv njih Kurtoa,azpi,terry,cahill,bane,matić,fabregas,hazard,oscar,pedro i costa.reLo objavi na fbu najavu za sljedeću tekmu biće lajkeva.

O kakvom se brazilcu radi dovoljno je uzeti u obzir da su ga hteli Barselona i Junajted,cim se TOP klubovi intersuju zna se da u pitanju TOP talenat.

Slazem se s tobom. Top igrac iz Favela.

Primjecujem da ti imas oko za igraca sto se kaze, samo tako nastavi.

Slazem se s tobom. Top igrac iz Favela.

Primjecujem da ti imas oko za igraca sto se kaze, samo tako nastavi.

Hvala na komplimentu,uvek sam dosledan i trudim se da budem objektivan.

Ne bi bilo zgoreg da pišeš kolumne taktičke prirode da se digne malo kvalitet pejdža. Potencijal je tu, čuči.

• 2 sedmice kasnije...

Danas mu nije islo, lose je odigrao, te bojim se da mu nece dugo dugo vrmena onaj kreten dati sansu..   a nadam se suprotnom, da ga sto vise forsira, jest zelen, ali vidjeli smo kakav je talenat, extra igrač moze biti..

Ne mozemo njemu zameriti. Mlad, izgoreo u zelji da se dokaze. Ne moze klinac menjati tok utakmice kada ovi prvotimci sve do jedbog igraju kao amateri.

Nadam se da zbkg lose partije nece pasti u zaborav.
  • 2 sedmice kasnije...

Drago mi je što je zabio, pravi dosta grešaka, ali se vidi da je ogroman talenat i ono što je vrlo važno veliki je radnik, a to svaki trener gotivi, naročito Mourinho.

Može biti veliki igrač, definitivno.

Dobar igrač,ogroman talent.Trudi se,bori se za svaku loptu,što je najvažnije razmišlja prije nego što nešto uradi.Može puno bolje samo je pitanje koliko će imati minuta da se pokaže i da steče iskustvo to je na Mou nažalost.

Pa dobro, sve mi se čini da od svih ovih mladih talenata (Traore, RLC, Baba)  njega Mou najviše gotivi. Mislim da će on imati solidnu minutažu, Traorea mi je žao. Momak prekuco holandsku ligu, a Mou mu neda ni minute protiv trećeligaša u kupu, žalosno.

Dao mu je na pripremama (Traoreu) i ovaj debil ušao i nabija lopte preko Atlantika. To je radio i Schurrle pa znamo kako je završio. 

Kakav crni Traore dao 5 lepih golova u holandskoj ligi, i sad ce on da igra u Celsiju, oces kurac bajo moj.

Mnogo gotivim Kendeija, odigrao je odlicno, par gresaka, al zato gol i asistencija, ima on jos puno da uci, samo nek mu JM da priliku i neophodne minute.

tumblr_nv6alzPvyC1ufi3myo1_1280.jpg

Minuta za obojicu(u potrebnoj meri) nije ni bilo. 

Morao je jedan na pozajmicu. OVako ce Traore samo da stagnira na klupi, al to je nista novo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.