Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

On će uglavnom da visi na krilu, kao podrška Azaru...

Kao što sam i mislio.
Ali mora Matić bolje da pokriva tu stranu, često je ostajala prazna... Ili da se Matić spušta na štopera a da Bane izlazi da zatvori.

Ali svaka čast za gol.

Lijep gol, solidna partija. Malo se opustio u odbrani kasnije, nema on još tu radnu naviku i odgovornost koju bek mora imati. Sve u svemu, zadovoljan sam i nek samo nastavi. Borben je strašno.

Ima i strasan prvi korak i odlican je tehnicar, definitivno mu ne odgovara ova pozicija. Nego ne moze na levom krilu pored Azara, jedino ako Konte forsira sledece sezone Azara iza napadaca.

Ne smijem ni zamisliti šta bi ovaj momak radio da igra na desnom krilu,mnogo konkretniji igrač od pedra,ne komplikuje puno,zna da je pukne...

Ne može on na beka to i ćorav vidi (sem onih koji treba da vide). Kod prvog gola ostavio autoput na svojoj strani.

Čovjek je jebeno krilo i zašto mi pokušavamo bila šta drugo?

Tačno, Ibrahimović je lako prošao iza njega. Ali da su oni pre njega svoj posao obavili kako treba, da su samo stali ispred lopte umesto što su šišali ovce na drugoj strani terena, Di Marija ne bi ni bio u situaciji da tako uputi pas.

Smijesna partija lika. Ne zna ni sam sta je igrao, vazda je bio kerov autoput na nj strani... Kod prvog gola pogotovo. Komedija Guusa za odluku da ovaj igra.

odličan bio, ekspment se nije pokazao nažalost ali mali je bio super

tražili ste trenera sa mudima dobili ste tu bi nekada bio azpi a sada je tu bio ofanzivni veznjak od 20 godina

s toga vas molim da prestanete da serete po momku.

Bravo za njega imamo u njemu univezalca i odličnog igrača

Mislim da niko od njih ne razpinje Kenedija da ne valja kao igrac vec da se nije bas najbolje pokazao na ovoj utakmici u ulozi lijevog beka. 

Meni licno nije odigrao nista losije nego Azpi. 

on je bio pokušaj da se iznenadi PSG i bio je možda ključni igrač

sa njim se išlo na sve i na ništa

imao je par solidnih reakcija ali jeste mogao bolje u odbrani

moglo je vrlo lako prevagnuti na drugu stranu

odbrana je bila previše loša da bi prošli protiv ekipe kao što je PSG a pritom najviše mislim na bekove. Štoperi su bili ok

• Autor

Koja je blasfemija ovog momka držati na beku, znači tuga pregolema. Vidi se da je gladan da se dokaže, ali staviti njega na bek je kao staviti Mikela u vrh napada. Ne ide pa ide. Ne znam što sile to i preferiraju.

Mogao - ne mogao bolje u obrani, čovjek je jebeno krilo i jako ofenzivno orijentiran igrač. To isto ko da bi Costu stavili na beka i ako ne bude vrhunski obrambeni dijelili mu kritike. Kenedyju uopće nije mjesto tamo i tu se treba završiti sva priča.

Bas sam hteo to da napisem Cae. Kritikuje se igrac kojem uopste nije tu mesto.

Guus je imao muda da proba, ni niega ne krivim, ali bolje da je Rahman igrao, a Kennedy umesto edena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.