1. mart 2016.10 god. comment_252297 On će uglavnom da visi na krilu, kao podrška Azaru... a u odbrani propuh. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252298 On će uglavnom da visi na krilu, kao podrška Azaru... Kao što sam i mislio. Ali mora Matić bolje da pokriva tu stranu, često je ostajala prazna... Ili da se Matić spušta na štopera a da Bane izlazi da zatvori. Ali svaka čast za gol. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252307 a u odbrani propuh. Stavi Costu na stopera i dobices isto. Nije njegova pozicija i nema sta da mu se zameri. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252311 Pa zamjeram i hiddinku i mourinhu sto prave/li od njega lijevog beka. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252317 Lijep gol, solidna partija. Malo se opustio u odbrani kasnije, nema on još tu radnu naviku i odgovornost koju bek mora imati. Sve u svemu, zadovoljan sam i nek samo nastavi. Borben je strašno. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252324 Ima i strasan prvi korak i odlican je tehnicar, definitivno mu ne odgovara ova pozicija. Nego ne moze na levom krilu pored Azara, jedino ako Konte forsira sledece sezone Azara iza napadaca. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252366 Na kraju ce biti novi Cafu :P Jos kad ga Conte baci na stranu u formaciji 3-5-2 :D Ma samo neka igra, evo i gol uleti, samo napred.. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252401 Ne smijem ni zamisliti šta bi ovaj momak radio da igra na desnom krilu,mnogo konkretniji igrač od pedra,ne komplikuje puno,zna da je pukne... Prijavi
6. mart 2016.10 god. comment_252732 Joj kad bi ovaj poceo protiv parisa na krilu. Lijevo azar i u sredi sacuvani oscar. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253077 Ne može on na beka to i ćorav vidi (sem onih koji treba da vide). Kod prvog gola ostavio autoput na svojoj strani. Čovjek je jebeno krilo i zašto mi pokušavamo bila šta drugo? Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253082 Tačno, Ibrahimović je lako prošao iza njega. Ali da su oni pre njega svoj posao obavili kako treba, da su samo stali ispred lopte umesto što su šišali ovce na drugoj strani terena, Di Marija ne bi ni bio u situaciji da tako uputi pas. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253105 Smijesna partija lika. Ne zna ni sam sta je igrao, vazda je bio kerov autoput na nj strani... Kod prvog gola pogotovo. Komedija Guusa za odluku da ovaj igra. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253118 Dijabola od igraca. Zaleti se pa se zakuca u 3 njihova igraca. Skart. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253132 odličan bio, ekspment se nije pokazao nažalost ali mali je bio super tražili ste trenera sa mudima dobili ste tu bi nekada bio azpi a sada je tu bio ofanzivni veznjak od 20 godina s toga vas molim da prestanete da serete po momku. Bravo za njega imamo u njemu univezalca i odličnog igrača Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253138 Mislim da niko od njih ne razpinje Kenedija da ne valja kao igrac vec da se nije bas najbolje pokazao na ovoj utakmici u ulozi lijevog beka. Meni licno nije odigrao nista losije nego Azpi. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253139 on je bio pokušaj da se iznenadi PSG i bio je možda ključni igrač sa njim se išlo na sve i na ništa imao je par solidnih reakcija ali jeste mogao bolje u odbrani moglo je vrlo lako prevagnuti na drugu stranu odbrana je bila previše loša da bi prošli protiv ekipe kao što je PSG a pritom najviše mislim na bekove. Štoperi su bili ok Prijavi
10. mart 2016.10 god. Autor comment_253146 Koja je blasfemija ovog momka držati na beku, znači tuga pregolema. Vidi se da je gladan da se dokaže, ali staviti njega na bek je kao staviti Mikela u vrh napada. Ne ide pa ide. Ne znam što sile to i preferiraju. Mogao - ne mogao bolje u obrani, čovjek je jebeno krilo i jako ofenzivno orijentiran igrač. To isto ko da bi Costu stavili na beka i ako ne bude vrhunski obrambeni dijelili mu kritike. Kenedyju uopće nije mjesto tamo i tu se treba završiti sva priča. Prijavi
10. mart 2016.10 god. comment_253149 Bas sam hteo to da napisem Cae. Kritikuje se igrac kojem uopste nije tu mesto. Guus je imao muda da proba, ni niega ne krivim, ali bolje da je Rahman igrao, a Kennedy umesto edena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.