Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Opravdao je moja ocekivanja, bar delom... mogli bi i Hazzard i pola tima malo na klupu da olade glave i da vide sta ce... da li da uzme klub pare na njima dok se moze dobro zaraditi ili ce igrati.

Bravo malac.

Bravo mali, puni potencijal imamo u klubu. Hoce li ga uspjeti ostvariti, cisto sumnjam. Dobre minute si imao

Ovo je dete iz Favela,vidi se taj mentalitet sa ulice pritom ima fudbalsko znanje vidi se po potezima..Sad da Celzi ima trenera ne picku bio bi starter u sledecoj utakmici.

• Autor

Ako niste znali Kenedy mu je samo nadimak. 

Puno ime mu je:

Robert Nunes do Nascimento a.k.a. KENEDY

Reče komentator da je nadimak dobio po američkom predsjedniku J.F.K. - u.

Kako je hrabro odigrao ovo malo vremena sto je dobio.Strasan potencijal.Vec je sad sasvim solidan.Hocu njega iducu utakmicu boli me kurac.Kakav Willian i koji kurac.Kako ono jednom projuri po lijevoj strani,jebo Bejla,brzi od njega mi je djelovao.

Stvarno je decko odigrao dobro.Treba ga gurnut u vatru da se vidi kako ce se snaci.Moze biti Joker s klupe.Nije pedro vise mlad odigrace 2-3 sezone i onda ovaj moze uskociti u prvu postavu naravno ako se pokaze.

• Autor

Šta mislite ali onako iskreno kako bi se ovaj mladić snašao na poziciji AMF-a iza napadača? Jel on može igrati tu poziciju pošto je kao eto krilni igrač?

Nascimento, dakle dva Nascimenta u ekipi, vjerujem da ih obožavaš obojicu :D

Ti misliš da ja mrzim Brazilce zato što su Brazilci? Nipošto. Kenedyja izuzetno poštujem i nadam se da će od iduće tekme biti u prvih 11. Nadam se da će pokazati svoj raskošni talent i možda postati i legenda kluba za par godina.

Williana, Oscara i Ramresa ne volim jer su to precjenjeni Brazilci koje Mourinho gotivi na silu. Nisu klasa za Chelsea i trebaju otić.

Ma moze mali igrat gdje hoces.Evo igrao je danas i beka jedno vrijeme pa je bio veoma dobar.Korpulentan,snazan,brz,jak sut  i ima muda.Ako izuzmes brzinu,ima sve ono sto Willian nema.

Šta mislite ali onako iskreno kako bi se ovaj mladić snašao na poziciji AMF-a iza napadača? Jel on može igrati tu poziciju pošto je kao eto krilni igrač?

Ti misliš da ja mrzim Brazilce zato što su Brazilci? Nipošto. Kenedyja izuzetno poštujem i nadam se da će od iduće tekme biti u prvih 11. Nadam se da će pokazati svoj raskošni talent i možda postati i legenda kluba za par godina.

Williana, Oscara i Ramresa ne volim jer su to precjenjeni Brazilci koje Mourinho gotivi na silu. Nisu klasa za Chelsea i trebaju otić.

Na menadžeru ne može igrat AMF :D

Ne mislim bolan na brazilce generalno već samo na Nascimenta, znaš li ko je drugi Nascimento u Chelsea-u

Ma moze mali igrat gdje hoces.Evo igrao je danas i beka jedno vrijeme pa je bio veoma dobar.Korpulentan,snazan,brz,jak sut  i ima muda.Ako izuzmes brzinu,ima sve ono sto Willian nema.

Nema dribling u desno stranu ko Willian :'D

Svaka cast, vise nego dobar danas. Nadam se da ce imati jos vecu minutazu i da se nece ugledati na svoje zemljeke u ekipi jer je vec sad igracina za njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.