17. januar 2018.8 god. comment_278206 Je li to sve sto je uradio na utakmici? Nisam gledao. Nije. Namjestio gol i odigrao generalno sasvim dobro. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278217 Aha, vrlo dobra partija, nema sta, krivo mi je samo sto nije on pucao one slobodnjake, nego willian i luiz. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278221 ne shvatam kako on ne moze ni do klupe, pa sta je taj Alonso ove sezone odigrao da ovaj bas nijednu priliku u prvenstvu nije dobio e sad, prica mi drugar, ne pise ovde na forumu, da je citao negde kako je ovaj privatno neozbiljan i sta ti ja znam, ajde sad jebem li ga, ne moras da budes naucnik da bi nesto tako zakljucio, pogotovo za te Brazilce dal se on ne trudi na treningu, nemam pojma, bas nema nikakvog teksta o njemu Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278223 ne shvatam kako on ne moze ni do klupe, pa sta je taj Alonso ove sezone odigrao da ovaj bas nijednu priliku u prvenstvu nije dobio e sad, prica mi drugar, ne pise ovde na forumu, da je citao negde kako je ovaj privatno neozbiljan i sta ti ja znam, ajde sad jebem li ga, ne moras da budes naucnik da bi nesto tako zakljucio, pogotovo za te Brazilce dal se on ne trudi na treningu, nemam pojma, bas nema nikakvog teksta o njemu Eno sinoc situacija, nakon faula nad njim, na zemlji udara sakom po glavi protivnika. Takvi ne razmisljaju o dobrobiti ekipe i ostave te na cedilu dok trepnes. Jasno se vidi da mu glava nije na mestu. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278225 Ma ovoga dok vidis, onako tetoviranog od glave do pete, sve ti je jasno. Ne moze to, pa momak vjerovatno ima osnovnu skolu ako i toliko. Na celu mu pise da je blentav.Tesko ce ikad nesto postici nastavi li tako, a nije da nema talenta. Ima tu bljeskova gdje bas vidis da je Brazilac i da zna sve od lopte.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278238 Ne nadam se ja za njega apsolutno nista, eventualno netko ako se upeca pa ga kupi i stogod se zaradi na njemu, valjalo bi.. A sto se karijere u chelseaju tice i glave, on je meni svoje dokazao onom izjavom za kineze..tako da, raus, cao.. Inace, talenta ima naravski, nije taraba, ima nekih elemenata koji mi se svidaju, i na pesu ga znam koristiti, nije da ga ne volim ali zaista za njega ne polazem neke nade.. Doduse ne moze ga se puno ni vidjeti kad ne dobija sanse, ali eto.. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278241 Mozes u prvih par utakmica na WB sigurno nije više pokazao a vala odigrao je neke i gore pa je uvek u prvu ili bar na klupu a ovaj ne može ni do klupe ima tih nelogičnosti kod Kontea, neke igrače sve super pogodi, druge na stranu kao da su mrtvi ja npr, stvarno ne razumem zašto mi na klupi držimo dva štopera + Zapakostu...... Alonsa skoro nikad ne menja bez obzira na to kako je odigrao a bilo je vala ove sezone upitnih partija Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278242 Možda zna (s treninga) nešto što mi ne znamo. Ajde Zappacosta dobiva solidno šanse. Dvojica stopera, pretpostavljam da si mislio na Luiza i Rudigera, Luiz ne igra jer očito nešto neštima u odnosu između njih dvojice. Rudiger je isto odigrao solidan broj utakmica, mada je on po meni čak i bolji od Cahilla i zaslužio je mjesto u prvom timu. A i u obrani se opčenito rjeđe rotira jer je važna uigranost. Od ostalih, Michy prošle sezone slabo ove je dobio šanse i nije je najbolje iskoristio. A za Drinkwatera (s obzirom da Bakayoko ne igra baš dobro), Kenedya i Musondu ni meni nije jasno zašto ne dobivaju baš nikakvu šansu... Prijavi
20. januar 2018.8 god. comment_278336 evo ponovo ga nema na klupi, to samo Konte tu logiku može da razume Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278611 I to je verovatno kraj njegove karijere što se tiče nas. Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279018 odlično odigrao na debiju, da je mutavi hoselu iskoristio penal bila bi to i fenomenalna partija Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283410 Kenedy has just put in arguably the worst #PremierLeague display of all time. First player not to make a single successful first-half pass since 2010, should have been red carded, possible retrospective ban looms, spooned a FK, missed a penalty. Some going. BAHAHHA Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283411 To ti je kad ti prethodni trener ne da dovoljno sansi pa propadnes ko covjek i igrac Prijavi
18. august 2018.8 god. comment_283435 Covek je i prosle sezone bio u Newcastle-u.Od tad je i pocelo Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
24. juli 2019.7 god. comment_288076 Stvarno je grozan u predsezoni. Treba ga se rjesiti, los igrac. Nalazi se u dobrim situacijama ali sve uspije sjebat Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308279 https://www.youtube.com/watch?v=7vaTeng4APA ajde mali još kojeg ovakvog i moglo bi se nešto uzeti za tebe Prijavi
22. januar 2021.5 god. comment_308284 Pa lik je krilo, prebacili ga svi na beka, nikakve logike :D Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308293 Zar i u Granadi igra beka ? Jeste mu Mou jebao majku :D Samo neka se uzme koji milion za njega Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.