Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Kenedy (2015-2022, 16 nastupa)

16 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      62%
      10
    • Ne
      37%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 301
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ne shvatam kako on ne moze ni do klupe, pa sta je taj Alonso ove sezone odigrao da ovaj bas nijednu priliku u prvenstvu nije dobio 

e sad, prica mi drugar, ne pise ovde na forumu, da je citao negde kako je ovaj privatno neozbiljan i sta ti ja znam, ajde sad jebem li ga, ne moras da budes naucnik da bi nesto tako zakljucio, pogotovo za te Brazilce

dal se on ne trudi na treningu, nemam pojma, bas nema nikakvog teksta o njemu

ne shvatam kako on ne moze ni do klupe, pa sta je taj Alonso ove sezone odigrao da ovaj bas nijednu priliku u prvenstvu nije dobio

e sad, prica mi drugar, ne pise ovde na forumu, da je citao negde kako je ovaj privatno neozbiljan i sta ti ja znam, ajde sad jebem li ga, ne moras da budes naucnik da bi nesto tako zakljucio, pogotovo za te Brazilce

dal se on ne trudi na treningu, nemam pojma, bas nema nikakvog teksta o njemu

Eno sinoc situacija, nakon faula nad njim, na zemlji udara sakom po glavi protivnika. Takvi ne razmisljaju o dobrobiti ekipe i ostave te na cedilu dok trepnes.
Jasno se vidi da mu glava nije na mestu.
Ma ovoga dok vidis, onako tetoviranog od glave do pete, sve ti je jasno. Ne moze to, pa momak vjerovatno ima osnovnu skolu ako i toliko. Na celu mu pise da je blentav.
Tesko ce ikad nesto postici nastavi li tako, a nije da nema talenta. Ima tu bljeskova gdje bas vidis da je Brazilac i da zna sve od lopte.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne nadam se ja za njega apsolutno nista, eventualno netko ako se upeca pa ga kupi i stogod se zaradi na njemu, valjalo bi..

A sto se karijere u chelseaju tice i glave, on je meni svoje dokazao onom izjavom za kineze..tako da, raus, cao..

Inace, talenta ima naravski, nije taraba, ima nekih elemenata koji mi se svidaju, i na pesu ga znam koristiti, nije da ga ne volim ali zaista za njega ne polazem neke nade..
Doduse ne moze ga se puno ni vidjeti kad ne dobija sanse, ali eto..

Mozes u prvih par utakmica na WB sigurno nije više pokazao a vala odigrao je neke i gore pa je uvek u prvu ili bar na klupu a ovaj ne može ni do klupe

ima tih nelogičnosti kod Kontea, neke igrače sve super pogodi, druge na stranu kao da su mrtvi

ja npr, stvarno ne razumem zašto mi na klupi držimo dva štopera + Zapakostu...... Alonsa skoro nikad ne menja bez obzira na to kako je odigrao a bilo je vala ove sezone upitnih partija 

Možda zna (s treninga) nešto što mi ne znamo.

Ajde Zappacosta dobiva solidno šanse. Dvojica stopera, pretpostavljam da si mislio na Luiza i Rudigera, Luiz ne igra jer očito nešto neštima u odnosu između njih dvojice. Rudiger je isto odigrao solidan broj utakmica, mada je on po meni čak i bolji od Cahilla i zaslužio je mjesto u prvom timu. A i u obrani se opčenito rjeđe rotira jer je važna uigranost.

Od ostalih, Michy prošle sezone slabo ove je dobio šanse i nije je najbolje iskoristio. A za Drinkwatera (s obzirom da Bakayoko ne igra baš dobro), Kenedya i Musondu ni meni nije jasno zašto ne dobivaju baš nikakvu šansu...

• 5 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Kenedy has just put in arguably the worst #PremierLeague display of all time. First player not to make a single successful first-half pass since 2010, should have been red carded, possible retrospective ban looms, spooned a FK, missed a penalty. Some going.

BAHAHHA

• 11 mjesec kasnije...
Stvarno je grozan u predsezoni. Treba ga se rjesiti, los igrac. Nalazi se u dobrim situacijama ali sve uspije sjebat
  • 1 godina kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.