Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Iskren da budem, ja nisam ocekivao da ce nasi navijaci imati ovakvu reakciju, zaista sam ponosan na nase penzionere

yrY0yhl.jpg

Ipak to su englezi, engleska kultura, fudbal je tu svetinja.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Bice ovde jos istupanja.
Grupa igrača Liverpula, medju kojima su Hendo, Trent i Milner objavili na društvenim mrežama da ne zele da učestvuju u tome.
Atletiko Madrid ce takođe istupiti, za njima ce verovatno i Barselona.
Sta li su smislili i koju su šarenu lazu prodali klubovima Perez,Anjeli i Ameri, da mi je znati...
PSG odbio sudjelovati, Chelsea i City prvi koji odstupili, sve plastični klubovi, a tradicionalni se drže Superlige, hehe, posebno mi je drago šta se Barcelona po n-ti put popišala po svojoj krilatici "više od kluba"

Navodno je UEFA ponudila dobre pare ovoj šestorki iz Engleske, s ciljem da kad oni izađu Superliga će sama propasti.

Ali evo Perez ne odustaje, ne da se. S kim će osnovati sada Super ligu, Boga pitaj.

Pa da oni barca i juve, sajam smećara i mafijaša, taman neka i igraju sami 

UEFA inače treba da ponudi mnogo veće novčane nagrade i da ne pravi cirkuse sa ovim novim formatom...

Ma ne znam sta izmisljaju vala, sta fali trenutnom formatu?
Liga Sampiona je evropsko takmicenje i treba da se igra i u Ljubljani, Becu, Atini ili Pragu. Ne samo zatvoreno u 4-5 drzava.

Gluposti su recimo finale EL u Bakuu, jer je to Azija. Mogli su onda i u Pekingu ili Mumbaiju odigrati.

Isto tako smatram da Liga sampiona iako se zove Liga treba da ostane zapravo kup takmicenje. Meni je mnogo interesantnije, svidja mi se sto ne mozes tako jednostavno i svake godine uspjeti. Car i jeste recimo da je dugi niz godina svake sezone razlicita ekipa dolazila do titule.

Gluposti su recimo finale EL u Bakuu, jer je to Azija. Mogli su onda i u Pekingu ili Mumbaiju odigrati.

Azerbejdžan je član UEFE, a Kina recimo nije. Zato je Baku mogao dobiti domaćinstvo. Ako se dobro sjećam to finale je bilo promašaj po pitanju popunjenosti stadiona. Ne znam je li tad bilo onih sukoba sa Armenijom, pa da je to bio dodatni razlog. Davanjem domaćinstava manjim fudbalskim nacijama oni kupuju glasove, jer glas svake države vrijedi podjednako.

• 2 sedmice kasnije...

Kakva zavrsnica u Championshipu.

Derby protiv Sheffield Wed. za opstanak u ligi gubio na poluvremenu minimalnim rezultatom. Slijedi preokret do 52. minute. Da utakmica nije gotova govori preokret Sheffielda do 69. U međuvremenu Roterham na gostovanju Cardiffu vodi 0:1 u tom momentu imaju opstanak i sasvim im odgovara pobjeda Sheffielda i eventualan nerijesen rezultat. Roterham u 88. minuti prima gol i strepi sa desavanjima na Derby - Sheffield, da bi poslednje kolo bilo jos luđe Derby sa kreca preko Waghorna zabija za 3:3 i ostaje u ligi. Nakon Premiershipa najzanimljivija liga definitivno Championship.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.