20. april 2021.5 god. comment_313024 Iskren da budem, ja nisam ocekivao da ce nasi navijaci imati ovakvu reakciju, zaista sam ponosan na nase penzionere Ipak to su englezi, engleska kultura, fudbal je tu svetinja. Prijavi
20. april 2021.5 god. comment_313027 Bice ovde jos istupanja. Grupa igrača Liverpula, medju kojima su Hendo, Trent i Milner objavili na društvenim mrežama da ne zele da učestvuju u tome.Atletiko Madrid ce takođe istupiti, za njima ce verovatno i Barselona. Sta li su smislili i koju su šarenu lazu prodali klubovima Perez,Anjeli i Ameri, da mi je znati... Prijavi
20. april 2021.5 god. comment_313028 PSG odbio sudjelovati, Chelsea i City prvi koji odstupili, sve plastični klubovi, a tradicionalni se drže Superlige, hehe, posebno mi je drago šta se Barcelona po n-ti put popišala po svojoj krilatici "više od kluba" Prijavi
20. april 2021.5 god. comment_313042 Pa nisu naši navijači džabe bili poznati kso najveća stoka u Londonu. Kod Spudsa izadje jedan momak a kod nas stoka odma naoravi sranjeni blokira autobus. TAKO SE TO RADI MAJKU IM PARE JEBALE U PICKU Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313063 Navodno je UEFA ponudila dobre pare ovoj šestorki iz Engleske, s ciljem da kad oni izađu Superliga će sama propasti. Ali evo Perez ne odustaje, ne da se. S kim će osnovati sada Super ligu, Boga pitaj. Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313067 Navodno je UEFA ponudila dobre pare ovoj šestorki iz Engleske, s ciljem da kad oni izađu Superliga će sama propasti. Ali evo Perez ne odustaje, ne da se. S kim će osnovati sada Super ligu, Boga pitaj. Pa da oni barca i juve, sajam smećara i mafijaša, taman neka i igraju sami UEFA inače treba da ponudi mnogo veće novčane nagrade i da ne pravi cirkuse sa ovim novim formatom... Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313079 Super Liga ne postoji. Izmišljena je sa ciljem da destabilizuje Chelsea i Liverpool i da ove sedmice loše odigraju. Cilj je da West Ham igra Ligu Prvaka. Oni su Realov igrač. Sljedeči put kad West Ham napravi kiks osniva se Ultra Liga u kojoj će biti i 2 američka tima. Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313083 Ma boli me briga i za LP i za ESL samo da ne diraju cari Premier lige. Prijavi
21. april 2021.5 god. comment_313086 Navodno je UEFA ponudila dobre pare ovoj šestorki iz Engleske, s ciljem da kad oni izađu Superliga će sama propasti. Ali evo Perez ne odustaje, ne da se. S kim će osnovati sada Super ligu, Boga pitaj. Mundo izvor, smijesno je pricati koliko to nije istina. Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313111 Ovaj ludi Perez i dalje ne odustaje, bice mu dobra liga, 3 kluba koja se raspadaju i grcaju u dugovima jer imaju more plaćenika u ekipi. Prijavi
22. april 2021.5 god. comment_313120 Ovaj ludi Perez i dalje ne odustaje, bice mu dobra liga, 3 kluba koja se raspadaju i grcaju u dugovima jer imaju more plaćenika u ekipi. El classico, Messi protiv Ronalda i Ronaldo protiv Reala. Sve što Kinezi i eksperti iz Afrike žele da vide. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313157 Ovaj je tako pametan, da ne znam kako je dosao na ovako bitnu poziciju :D Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313158 Na kraju će biti tačno da je sve bilo jedna velika patka samo kako bi se povećao nagradni fond za UCL. Meni izgleda veći problem ovaj neki maloumni prijedlog novog formata od 2024-e ja mislim ili kad već. Totalno glupo, bez ikakvog smisla. Bukvalno u rangu sa super ligom. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313161 Super Liga ima bolji format od ove gluposti što UEFA planira. 36 timova u jednoj ligi i igraš sa 10 random timova. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313164 Ma ne znam sta izmisljaju vala, sta fali trenutnom formatu? Liga Sampiona je evropsko takmicenje i treba da se igra i u Ljubljani, Becu, Atini ili Pragu. Ne samo zatvoreno u 4-5 drzava. Gluposti su recimo finale EL u Bakuu, jer je to Azija. Mogli su onda i u Pekingu ili Mumbaiju odigrati. Isto tako smatram da Liga sampiona iako se zove Liga treba da ostane zapravo kup takmicenje. Meni je mnogo interesantnije, svidja mi se sto ne mozes tako jednostavno i svake godine uspjeti. Car i jeste recimo da je dugi niz godina svake sezone razlicita ekipa dolazila do titule. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313170 Gluposti su recimo finale EL u Bakuu, jer je to Azija. Mogli su onda i u Pekingu ili Mumbaiju odigrati. Azerbejdžan je član UEFE, a Kina recimo nije. Zato je Baku mogao dobiti domaćinstvo. Ako se dobro sjećam to finale je bilo promašaj po pitanju popunjenosti stadiona. Ne znam je li tad bilo onih sukoba sa Armenijom, pa da je to bio dodatni razlog. Davanjem domaćinstava manjim fudbalskim nacijama oni kupuju glasove, jer glas svake države vrijedi podjednako. Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313171 Znam. To i govorim, nijedno ne pripada geografski Evropi. Zato kazem sarkasticno po kojem se principu nije moglo igrati u te druge 2 drzave Prijavi
24. april 2021.5 god. comment_313172 To je budućnost fudbala. Jedno polufinale u Pekingu, drugo polufinale u Los Angelesu. Finale u Australiji. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314286 Kakva zavrsnica u Championshipu. Derby protiv Sheffield Wed. za opstanak u ligi gubio na poluvremenu minimalnim rezultatom. Slijedi preokret do 52. minute. Da utakmica nije gotova govori preokret Sheffielda do 69. U međuvremenu Roterham na gostovanju Cardiffu vodi 0:1 u tom momentu imaju opstanak i sasvim im odgovara pobjeda Sheffielda i eventualan nerijesen rezultat. Roterham u 88. minuti prima gol i strepi sa desavanjima na Derby - Sheffield, da bi poslednje kolo bilo jos luđe Derby sa kreca preko Waghorna zabija za 3:3 i ostaje u ligi. Nakon Premiershipa najzanimljivija liga definitivno Championship. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314287 Samo šteta što je sve ostalo unaprijed bilo riješeno. Tako je i u PL. Zna se ko je prvi, zna se ko je drugi, zna se ko je ispao, a za Europu će da bude prava tuča do kraja. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314300 Na kraju Wycombe umalo da ostane u Championshipu, za jedan bod su izvisili... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.