25. novembar 2020.5 god. comment_305759 Pa svakako, samo mislim da ne moraš šmrkat, prežderavat se, lokat i što ja znam sveJednostavno se poveo za jeftinim trashom Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305768 Ovo je već za teme "Zdravlje" i "Kutak za alkoholičare" Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305772 Zasto da ne. Jebo zivot ako ga neces zivjeti. Tebi je život(između ostalog) droga? Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305773 to je jako široka tema, da ne dužim sad, nevezano za Maradonu no ono što je fakt, činjenica kako god, to može bolje da objasni neko medicinske struke svako ko se bavio sportom ili se još bavi profesionalno ili rekreativno zna da alkohol/droga ne idu uz to sad jbg, zavisi ponovo od ciljeva, forme, karakteristika fizičkih individua i količine gore navedenog koje osoba konzumira subjektivo, moj stav je da ne zalazim u to kako neko ima pristup treningu ali isti ne obuhvata samo tih sat, dva tri dnevno u teretani, na terenu, hali, 50% treninga je ishrana + spavanje Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305775 to je jako široka tema, da ne dužim sad, nevezano za Maradonu no ono što je fakt, činjenica kako god, to može bolje da objasni neko medicinske struke svako ko se bavio sportom ili se još bavi profesionalno ili rekreativno zna da alkohol/droga ne idu uz to sad jbg, zavisi ponovo od ciljeva, forme, karakteristika fizičkih individua i količine gore navedenog koje osoba konzumira subjektivo, moj stav je da ne zalazim u to kako neko ima pristup treningu ali isti ne obuhvata samo tih sat, dva tri dnevno u teretani, na terenu, hali, 50% treninga je ishrana + spavanje Tako je. A sad zamisli kakav je igrac Diego bio kad je pola sedmice usmrkavao kokain a onda za vikend izisao i valjao najbolje defanzivce svijeta kao cunjeve. Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305790 https://twitter.com/ESPNFC/status/1332015160991551491?s=19 Ko zna mozda mu je to sto je smrkao i pomagalo, ako nista barem psihicki.On je svoje duznosti prema klubu i repki izvrsavao, bio je jedan od najboljih ikad, a sta je radio u svoje slobodno vrijeme je njegova stvar. RIP legendo. Prijavi
27. novembar 2020.5 god. comment_305792 Tebi je život(između ostalog) droga? Izmedju ostalog, treba da se zivi i uziva, a Maradona je uzivao kako je on htio, a ne kako su mu drugi nalagali. Ne moras se naravno drogirati, ali covjek je uzivao i prozivio za svojih 60 godina kao 10 prosjecnih ljudi sto zive po 80+. Prijavi
27. novembar 2020.5 god. comment_305793 Iako iz nekih razloga ja smatram da je Pele najbolji ikad, Maradona ogroman, njegov uticaj na igru i njegova ličnost. Ono što je uradio za Argentinu i Napoli, čovjek je jednostavno svetac u Argentini. To osuđivanje zbog droge, alkohola itd. je glupo, ne mozes tako osuđivati covjeka. Zamisli ti sav taj pritisak, kad sam gledao onaj dokumentarac u Napulju ne može gradom da prošeta, odma svi skaču na tebe, u Argentini isto, velika očekivanja, veliki pritisak. Vratiš se sa SP-a dođe ti žena sa bebom i kaže da je tvoja itd. Prijavi
27. novembar 2020.5 god. comment_305798 Nitko ne osuđuje, njegova stvar neka radi sa svojim životom što hoće naravno, tako je i bilo. Tako je doduše i završilo, mislim da već ako ti nije stalo do sebe, da si mogao misliti barem na svoju djecu koja će eto odrastati bez oca, a ima ih ni on ne zna ni sam koliko i sa kim. Prijavi
27. novembar 2020.5 god. comment_305804 Nitko ne osuđuje, njegova stvar neka radi sa svojim životom što hoće naravno, tako je i bilo. Tako je doduše i završilo, mislim da već ako ti nije stalo do sebe, da si mogao misliti barem na svoju djecu koja će eto odrastati bez oca, a ima ih ni on ne zna ni sam koliko i sa kim. A mislim da im je omogućio dosta toga za početak :D Prijavi
17. decembar 2020.5 god. comment_306800 Ne znam šta mi je manje očekivano bilo. Ovo da izaberu Kloppa pored Flicka za trenera godine ili to da Bielsa bude treći. Ne kažem da Bielsa nije top 3 trener svijeta (ne kažem ni da jest), ali ranije su kriteriji bili dostignuća sa ekipom koju vodiš. Ne može me niko ubijediti da je teže uzeti Championship sa Leedsom nego sa Leipzigom igrati polufinale Lige Prvaka ili sa Atalantom ono što je Gasperini napravio. Očito je propaganda Premier lige odradila sjajan posao. Može biti i da je do velikog ugleda kojeg uživa među kolegama koji su i učestvovali u glasanju. Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306802 Ne pokusavaj nagrade shvatiti. To je uvijek necija politika i tako dobijes kursluz. Prijavi
18. decembar 2020.5 god. comment_306805 Po meni Klopp jer ipak liga sa Lpoolom u onakvom stilu je nešto posebno, poslije njega Flick, treće mjesto Gasperini Ali sve ove nagrade mogu da podijele a Lewi ne mogu dati zlatnu loptu Prijavi
18. januar 2021.5 god. comment_308059 Ove godine puni 40, a ima više golova nego utakmica ove sezone. Ibrahimović naravno. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308067 On je meni cudo od igraca. Strasan kroz cijelu karijeru, stvarno kapa dole. Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310531 Možda neočekivano pitanje, ali.. Zna li mi neko objasniti zašto golmani pljuju u rukavice? Prijavi
26. februar 2021.5 god. comment_310546 Možda neočekivano pitanje, ali.. Zna li mi neko objasniti zašto golmani pljuju u rukavice?Umjesto vlazenja vodom, golmani pljunu u gumeni deo rukavice kako bi ta guma imala bolji grip, kako ne bi iskliznula lopta iz rukavica i onda protrljaju kako bi se pljuvacka razmazala Jesi glup adi, kad te ja moram uciti Prijavi
28. februar 2021.5 god. comment_310594 Jesi glup adi, kad te ja moram uciti Klicko nije ti ovo shoutbox. Prijavi
1. april 2021.5 god. comment_312084 https://youtu.be/xm3BbQ2thL8 Španski golmani su nešto posebno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.