Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Pa svakako, samo mislim da ne moraš šmrkat, prežderavat se, lokat i što ja znam sve
Jednostavno se poveo za jeftinim trashom
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

to je jako široka tema, da ne dužim sad, nevezano za Maradonu

no ono što je fakt, činjenica kako god, to može bolje da objasni neko medicinske struke

svako ko se bavio sportom ili se još bavi profesionalno ili rekreativno zna da alkohol/droga ne idu uz to

sad jbg, zavisi ponovo od ciljeva, forme, karakteristika fizičkih individua i količine gore navedenog koje osoba konzumira

subjektivo, moj stav je da ne zalazim u to kako neko ima pristup treningu ali isti ne obuhvata samo tih sat, dva tri dnevno u teretani, na terenu, hali, 50% treninga je ishrana + spavanje 

to je jako široka tema, da ne dužim sad, nevezano za Maradonu

no ono što je fakt, činjenica kako god, to može bolje da objasni neko medicinske struke

svako ko se bavio sportom ili se još bavi profesionalno ili rekreativno zna da alkohol/droga ne idu uz to
sad jbg, zavisi ponovo od ciljeva, forme, karakteristika fizičkih individua i količine gore navedenog koje osoba konzumira

subjektivo, moj stav je da ne zalazim u to kako neko ima pristup treningu ali isti ne obuhvata samo tih sat, dva tri dnevno u teretani, na terenu, hali, 50% treninga je ishrana + spavanje

Tako je.

A sad zamisli kakav je igrac Diego bio kad je pola sedmice usmrkavao kokain a onda za vikend izisao i valjao najbolje defanzivce svijeta kao cunjeve.
https://twitter.com/ESPNFC/status/1332015160991551491?s=19

Ko zna mozda mu je to sto je smrkao i pomagalo, ako nista barem psihicki.On je svoje duznosti prema klubu i repki izvrsavao, bio je jedan od najboljih ikad, a sta je radio u svoje slobodno vrijeme je njegova stvar.

RIP legendo.

Iako iz nekih razloga ja smatram da je Pele najbolji ikad, Maradona ogroman, njegov uticaj na igru i njegova ličnost. Ono što je uradio za Argentinu i Napoli, čovjek je jednostavno svetac u Argentini.

To osuđivanje zbog droge, alkohola itd. je glupo, ne mozes tako osuđivati covjeka. Zamisli ti sav taj pritisak, kad sam gledao onaj dokumentarac u Napulju ne može gradom da prošeta, odma svi skaču na tebe, u Argentini isto, velika očekivanja, veliki pritisak. Vratiš se sa SP-a dođe ti žena sa bebom i kaže da je tvoja itd.

Nitko ne osuđuje, njegova stvar neka radi sa svojim životom što hoće naravno, tako je i bilo. Tako je doduše i završilo, mislim da već ako ti nije stalo do sebe, da si mogao misliti barem na svoju djecu koja će eto odrastati bez oca, a ima ih ni on ne zna ni sam koliko i sa kim.

Nitko ne osuđuje, njegova stvar neka radi sa svojim životom što hoće naravno, tako je i bilo. Tako je doduše i završilo, mislim da već ako ti nije stalo do sebe, da si mogao misliti barem na svoju djecu koja će eto odrastati bez oca, a ima ih ni on ne zna ni sam koliko i sa kim.

A mislim da im je omogućio dosta toga za početak :D

• 3 sedmice kasnije...

Ne znam šta mi je manje očekivano bilo. Ovo da izaberu Kloppa pored Flicka za trenera godine ili to da Bielsa bude treći. Ne kažem da Bielsa nije top 3 trener svijeta (ne kažem ni da jest), ali ranije su kriteriji bili dostignuća sa ekipom koju vodiš. Ne može me niko ubijediti da je teže uzeti Championship sa Leedsom nego sa Leipzigom igrati polufinale Lige Prvaka ili sa Atalantom ono što je Gasperini napravio. Očito je propaganda Premier lige odradila sjajan posao. Može biti i da je do velikog ugleda kojeg uživa među kolegama koji su i učestvovali u glasanju.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Možda neočekivano pitanje, ali.. Zna li mi neko objasniti zašto golmani pljuju u rukavice?

Umjesto vlazenja vodom, golmani pljunu u gumeni deo rukavice kako bi ta guma imala bolji grip, kako ne bi iskliznula lopta iz rukavica i onda protrljaju kako bi se pljuvacka razmazala

Jesi glup adi, kad te ja moram uciti
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.