Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Jeste li upratili pricu oko neke Super Lige ili cega vec. 20 timova, među kojima smo i mi. Također su ukljuceni City, Utd, Liverpool, Arsenal, Spursi, Real, Barcelona, Juventus. Trebalo bi vec veceras biti nekih ozbiljnih pomaka u vezi svega ovoga.

Sta vi mislite? Po meni unistavanje fudbala kakvog znamo i na koji smo navikli.

Ali bi zato imali stalno neke derbi meceve i utakmice protiv najjacih. Meni je ok.

Ne bi imao derbije u ligi jer bi bili nebitni, a i ovako imas derbije u LP. Potpuni apsurd je ovo...

Ne bi imao derbije u ligi jer bi bili nebitni, a i ovako imas derbije u LP. Potpuni apsurd je ovo...

Derbiji u PL ce uvek biti bitni. Jer visok plasman donosi sponzore i kes.

Englezima ova varijanta najviše odgovara. Ionako je PL prva po zaradi, jos kad dodaju i pare od te superlige bice ubedljivo najjači finansijski.
Uefa, fifa, asocijacije engleske, italije i spanije kao i lige tih zemalja izdali su zvanicno saopstenje u kome se navodi da klubovi koji budu igrali superligu nece igrati ligu ni bilo kona evropska i svetksa takmicenja kao ni igraci tih klubova za svoje repke. Francuski i nemacki klubovi odbili su ucesece u superligi tako da svakako bi bilo bez bajerna i psga sto nema smisla niakvog onda. Ovim je ideja superlige zvanicno pala u vodu. Pametnom je dosta

Uefa, fifa, asocijacije engleske, italije i spanije kao i lige tih zemalja izdali su zvanicno saopstenje u kome se navodi da klubovi koji budu igrali superligu nece igrati ligu ni bilo kona evropska i svetksa takmicenja kao ni igraci tih klubova za svoje repke. Francuski i nemacki klubovi odbili su ucesece u superligi tako da svakako bi bilo bez bajerna i psga sto nema smisla niakvog onda. Ovim je ideja superlige zvanicno pala u vodu. Pametnom je dosta

Ako FA izbaci Celsi, Mančestere, Liverpul, Totenhem, ode i sva zarada koju sam malopre spominjao. Tako da je to pucanje sebi u nogu.
Klubovi se zbog toga i odlučuju na ovakve potese jer ne mogu da izgube mnogo. FA s druge strane mnogo vise gubi. Isto vazi i za ostale saveze.
Mada mislim da se ovo neće završiti formiranjem Superlige jer ce Uefa na kraju pristati na drugačiju raspodelu profita, da ne bi ostala bez icega.

Ako FA izbaci Celsi, Mančestere, Liverpul, Totenhem, ode i sva zarada koju sam malopre spominjao. Tako da je to pucanje sebi u nogu.
Klubovi se zbog toga i odlučuju na ovakve potese jer ne mogu da izgube mnogo. FA s druge strane mnogo vise gubi. Isto vazi i za ostale saveze.
Mada mislim da se ovo neće završiti formiranjem Superlige jer ce Uefa na kraju pristati na drugačiju raspodelu profita, da ne bi ostala bez icega.

Svakako savezima i ligama ode zarada zbog formiranja superlige. Sponzori ce duplo manje placati jer nema neizvesnosti, svakako nema svrhe da liga postoji ako nema kompetetivnosti

Klubovi gube u PL pre svega gube najvise jer izbacivanjem iz lige gube vise nego sto ce dobiti u superligi

Svakako savezima i ligama ode zarada zbog formiranja superlige. Sponzori ce duplo manje placati jer nema neizvesnosti, svakako nema svrhe da liga postoji ako nema kompetetivnosti

Klubovi gube u PL pre svega gube najvise jer izbacivanjem iz lige gube vise nego sto ce dobiti u superligi

Pa ako su najave o nagradnom fondu od 5 milijardi tacne, mogu biti samo u plusu.

Jeste li upratili pricu oko neke Super Lige ili cega vec. 20 timova, među kojima smo i mi. Također su ukljuceni City, Utd, Liverpool, Arsenal, Spursi, Real, Barcelona, Juventus. Trebalo bi vec veceras biti nekih ozbiljnih pomaka u vezi svega ovoga.

Sta vi mislite? Po meni unistavanje fudbala kakvog znamo i na koji smo navikli.

apsolutno veliko ne

koja je fora onda tog takmicenja? ko im daje za pravo da su oni najbolji timovi? arsenal, totenham? jel se neko tu zajebava?

jednostavno to bi bilo unistavanje fudbala, vrtio bi se jos puno veci novac, sve bi otislo i onako u qrac krasni, a i ovako se previse trosi.

i da ne bi do ovih debilnih ideja dolazilo, ja bih odmah spucao jednu veliku novcanu kaznu svim klubovima koji su potpisali ovo

Veoma brzo je naišlo na negodovanje velikog broja fudbalskih navijača. PSG i Bayern su odbili ovu ponudu Super Lige, te ne žele učestvovati u tom projektu. Svaka im čast na tome.

Stvarno sam razočaran što smo pristali na ovo.

https://twitter.com/City_Xtra/status/1383796359325634564

Amerikanci.

i da ne bi do ovih debilnih ideja dolazilo, ja bih odmah spucao jednu veliku novcanu kaznu svim klubovima koji su potpisali ovo

ako istupe iz takmičenja, ne znam kako će ih kazniti, mislim, znam da zvuči neverovatno da klub napusti neko takmičenje ali kapiram da je pravno moguće, interesanto bi bilo sve to u detalje ispratiti, i kakve bi posledice bile, kada bi ta super liga propala, onda bi ovi jelte, morali da krenu od najnižeg ranga takmičenja, možda da ih kazni država ali za šta, to je njihova privatna stvar i volja

a na drugu stranu, ne znam zašto bi se ikome zabranilo da igra za reprezentaciju, čak šta više, uveren sam da će FIFA čuvati svoju guzicu u celoj priči

pretpostavljam da je to mnogo zamršena tema i da se ovo nije desilo preko noći

Ogromne su novci tu. Ovo je potez juvea, reala, barse koji grcaju u dugovima, ovo im je jedini izlaz. Ne moze ovo da opstane jer tu nisu najjaci klubovi a to su jos psg, bajern, dortmund

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.