8. maj 2021.5 god. comment_314355 Danas sam paralelno na preskakanje gledao 4 utakmice. Jedna je iz engleske prve lige, jedna iz druge lige, jedna iz njemačke lige i jedna iz španske lige. Bez obzira na kvalitet fudbala i zanimljivost utakmica, one koje imaju vještačke zvukove sa tribina su 3 puta gledljivije od onih na kojim nema. Još je dodatno na utakmici Bundeslige komentator djelovao kao da prenosi bilijar. Nisam jedan od onih "bolje nikako nego bez navijača", "neću da gledam ako nema navijača", "ne trebaju igrati jer ne mogu navijači", ali jedva čekam da ih vrati na stadion pa u bilo kojem broju. Čak osjećam da se manje radujem kad padne neki gol jer nema tog zvuka sa tribina koji ti daje dodatan adrenalin, a sve je više komentatora koji bez ikakve energije rade te prenose. Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314370 Ja sam navikao na utakmice bez zvuka jer su nasi komentatori velikom vecinom maloumni, dakle od toga da su totalno neinformisani pa do toga da su subjektivni kao onaj idiot sa SK sto navija za United... To me iznervira odma na pocetku tako da se to mutira... Najvise volim gledati stream na Sky ili na BT sport... Jesam ja jedini kome navijaci ne nedostaju, jedino me jebe ovaj VAR uvijek strepnja hoce li naci neki faul od prije 5 minuta ili neki kurac Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314385 Vjerovatno jesi. Meni nije to to bez navijaca. Trebalo mi je par mjeseci da se naviknem na prazne tribine. Evo i sada mi nije isti dozivljaj, nema te vike, huka, pjesme... za 40% slabiji osjecaj nego kada su navijaci tu. Ali evo hvala Bogu ide nabolje, Fa Cup 20 hiljada ce biti, Rusi vec igraju s navijacima, Euro ce biti s odredjenim kapacitetom... ide nabolje. Prijavi
9. maj 2021.5 god. comment_314389 Ja sam navikao na utakmice bez zvuka jer su nasi komentatori velikom vecinom maloumni, dakle od toga da su totalno neinformisani pa do toga da su subjektivni kao onaj idiot sa SK sto navija za United... To me iznervira odma na pocetku tako da se to mutira... Najvise volim gledati stream na Sky ili na BT sport... Jesam ja jedini kome navijaci ne nedostaju, jedino me jebe ovaj VAR uvijek strepnja hoce li naci neki faul od prije 5 minuta ili neki kurac NBCSN takođe radi jako kvalitetne prenose. Prijavi
10. maj 2021.5 god. comment_314425 Ej moji vi, CBS je najjaci ubjedljivo, posebno kada u studiju pocne da Micah Richards luduje, zajedno sa Carragherom :) Prijavi
10. maj 2021.5 god. comment_314434 Ni blizu gušt bez publike, logično i nama koji gledamo. Pa zamislite da je na Mountov gol na Bridigeu sjela publika. Mogu zamisliti nešto ovakvo: https://www.youtube.com/watch?v=5vnbuZUfTNI Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314451 Mene najviše userava VAR, milion puta skočim obradujem se i onda VARenje Prijavi
11. maj 2021.5 god. comment_314453 Ma fudbal je totalno drugaciji bez navijaca, sada se to nazalost konacno i vidi. Prijavi
18. maj 2021.5 god. comment_315189 Došlo mi je da ovo napišem. Koliko se nekad znam iznervirati kad uđem na komentare vezane za neku utakmicu na kojoj se desio preokret ili kiks favorita, bilo da je vijest ili video na youtubeu, i tamo vidim 70% komentara o tome kako je utakmica namještena, kladionice, ovo, ono. Pa ljudi jeste vi ikad igrali ikakav sport? Je li vam se ikad desilo da povedete i izgubite? Fudbal, basket, stolni tenis, šah, bilo šta. Jeste barem igrali na igrici, desi li se tu nekad preokret? Znam da to piše uglavnom kladioničarska publika kojoj su svi krivi zbog propalog tiketa, ali stvarno nema smisla. Namješta se treća finska liga, druga rumunska i sl., ne namješta se polufinale Lige Prvaka. Prijavi
19. maj 2021.5 god. comment_315199 Pokusavaju da opravdaju nesto sa teorijama zavjere. To je balkanski mentalitet. Prijavi
21. maj 2021.5 god. comment_315346 Utakmica izmedju Rivera i Sante Fea u kupu. - 20+ slučajeva Covid - Vratari isključeni - Nisu dopuštene promjene popisa - 11 igrača na raspolaganju (!) - Veznjak Enzo Pérez započinje kao GK protiv Santa Fea u Copa Libertadores - Pérez brani, iako ima povredu tetiva. ... i River je pobijedio 2-1. Pérez, MVP. Prijavi
21. maj 2021.5 god. comment_315354 Čuo sam da će Perez da brani na toj utakmici i očekivao da će ih ovi pregaziti. Odabrali baš njega jer je povrijeđen i ne može puno trčati. Priča godine. Prijavi
21. maj 2021.5 god. comment_315362 Te iz Santa Fea treba sve otjerati iz kluba, zamisli ti koliko je ljudi mazalo njih na kladionici, kuće su se ulagale :D Prijavi
22. maj 2021.5 god. comment_315368 Te iz Santa Fea treba sve otjerati iz kluba, zamisli ti koliko je ljudi mazalo njih na kladionici, kuće su se ulagale :D Jest da nije bilo blokirano tj obustavljene uplate. Nisu ni kladioničari toliko zeleni. Prijavi
22. maj 2021.5 god. comment_315371 Jest da nije bilo blokirano tj obustavljene uplate. Nisu ni kladioničari toliko zeleni. Sreća pa su blokirali :D Inače bi neko poklao Sante Fe :D Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315557 Manchester City Bayern Munich Atletico Madrid Inter Lille Champions of Europe's top-five leagues Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315564 Zanimljiva sezona, dvije stvari (PSG i Juve nisu osvojili) za koje nikad nitko nije mislio da se mogu desit su se desile u istoj sezoni Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315597 Za Juve se moglo ocekivati jer su u padu plus amater za trenera. Lille iznenadjenje u rangu Lestera Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315626 Odjednom se pojavio veliki broj mladih Amerikanaca u dobrim europskim klubovima. Imaju potencijal da budu redovni učesnici završnica svjetskih prvenstava. Jedna od zanimljivijih stvari mi je da sin predsjednika Liberije (i našeg bivšeg igrača) igra za SAD. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315659 Samo je americi odbrana kurcina. Mali Musah ce da bude igracina. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315733 Dosta uzbudljivih vijesti u svijetu fudbala u zadnjih nekoliko dana, pogotovo što se tiče trenerskih pozicija i transfera. Prvo je iznenađenje priredio Villarreal koji je odnio pobjedu u finalu Lige Evrope nakon nevjerovatne serije penala. Potom čitava situacija oko trenera a tiče se najviše Reala i Intera, tj. Zidana i Contea. Alegri preuzima Juve opet, pomalo šupački prema Pirlu nakon što mu je rečeno da će dobiti još jednu sezonu, ali izgleda da je Alegri bio isuviše dobra prilika za njih da se propusti. Poznaje igrače, opet će vratiti titulu i pobjednički mentalitet u ekipu. Što se Contea tiče, pred njim je nekoliko opcija. Real, PSG(ako Poch ode, a piše se da bi mogao nazad u Spurse) ili bi ipak on mogao u Spurse, ali poznavajući njega i Levya čisto sumnjam da će do toga doći. Postavlja se pitanje šta dalje za Zidana, Pirla, Lowa. Biti će interesantno gledati rasplet situacije. Možda je i Mou malo požurio sa Romom, vjerovatno bi mu se sad otvorila prilika za neki top tim. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315738 Ove godine će biti jedno 20 bitnih trenerskih promjena. U Francuskoj čovjek uzeo titulu sa Lilleom i otišao u Nicu. Bez trenera ostao Lyon. U Njemačkoj su se već izvrtili. Flick u reprezentaciju, Nagelsman u Leipzig, Rose u Dortmund, onaj iz Salzburga u Leipzig, Hutter u drugu Borusiju, ne znam ko će u Frankfurt. Engleska otišao Roy, ne zna se ko će umjesto njega. Otišao Nuno, trebao bi neki Portugalac umjesto njega. U Tottenhamu ima slobodno mjesto. Italija opet ludnica. Pirlo otkaz, Conte otkaz, Gatusso otkaz. Bio je i Pioli zreo za otkaza, ali preživio je nekako. To ne znači da ga neće kojim slučajem dobiti. Španija ide Zidane i to je glavna vijest. Barca bi rado otpustila trenera, ali nemaju para da ga isplate i dovedu novog. Europsko prvenstvo će tek da bude ludo. Ko zna ko će sve otkaz da dobije ili da se sam od sebe povuće. Neki će i zbog dobrih rezultata možda dobiti ponudu boljeg kluba. I zaboravio sam da kažem glavno. Ovo je donekle posljedica ovakve sezone. Igra se svaka 3-4 dana, igrači se povrijeđuju, dešavaju se iznenađenja, a moderan fudbal ne trpi neuspješne sezone. Prijavi
27. maj 2021.5 god. comment_315754 Jokanović u Sheffield Unitedu :D Dobar menadžer, mogao bi da ih vrati u Premiership ako se ekipa ne raspadne. Mike Maignan iz Lilla u Milan, Donnaruma odlazi sigurno u Italiji nema gdje osim Juveta i Intera, ne zna se šta je gora opcija iz aspekta navijača. Prije da će u Juve jer Interovi očigledno nemaju para. Prijavi
28. maj 2021.5 god. comment_315768 Svi promijeniše trenere samo Solkjaer ostaje, što mi je drago. Prijavi
28. maj 2021.5 god. comment_315773 Svi promijeniše trenere samo Solkjaer ostaje, što mi je drago. Zaboravio si masterminda Artetu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.