Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

Sad je kao briga za Pepa, a kakvi bi se hvalospjevi pisali ovdje da je na Conteovom mjestu :D :D

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Sad je kao briga za Pepa, a kakvi bi se hvalospjevi pisali ovdje da je na Conteovom mjestu :D :D

I da jest, više bi bilo kontriranje, da ti kažem iskreno, kao i ranije. Misliš da sam redovno pratio njega? Odgledam ponekad, obično mi bude zanimljivo, priznajem. Jednostavno, on je predstavljao suštu suprotnost onome što smo ranije gledali, i da, hteo sam da vidim na klupi Chelseaja zbog toga. A da sam toliki fan koliko neki misle, nisam.

I da jest, više bi bilo kontriranje, da ti kažem iskreno, kao i ranije. Misliš da sam redovno pratio njega? Odgledam ponekad, obično mi bude zanimljivo, priznajem. Jednostavno, on je predstavljao suštu suprotnost onome što smo ranije gledali, i da, hteo sam da vidim na klupi Chelseaja zbog toga. A da sam toliki fan koliko neki misle, nisam.

Buraz ja se nadam da ti kontaš da mi tebe najmerno malo prcamo za Pepa i barsu, jebiga moramo naš si :D

Buraz ja se nadam da ti kontaš da mi tebe najmerno malo prcamo za Pepa i barsu, jebiga moramo naš si :D

Pitanje je ko koga više "prca" sa Barsom. :D

au brate, pojma ja nisam imao za ovo, provalio sam tek pre par dana ove sponzore na rukavima li nikad nisam kopao u tom pravcu, baš sam zaprepašćen dok čitam kako je ovo pitanje rešeno u drugim zemljama, pa pogledaj ti te dresove sa po 3-5 sponzora  :D  :o  :o

https://twitter.com/TeleFootball/status/836956445132251137

Capture.png

eto još novca za nas  :D

čitam da ugovori koji se odnose na rukave uglavnom vrede petinu onoga što klub dobija od glavnog sponzora

može da se desi i to da veći broj klubova potpiše potpiše ugovor sa istim sponzorom, što do sad nismo videli u praksi

i treće, iako su stvoreni uslovi za tako nešto, postoji mogućnost da je u odnosu na neke klubove isključena ova opcija ako je klauzula o tom pravcu uneta u ugovor sa glavnim sponzorom (zabrana isticanja drugog sponzora na datim dresovima)

ja sam gomile utakmica pogledao u reprizi, korisna je i ona opcija da imaš kanal koji sat vremena kasni ili ako možeš da premotaš

na kraju krajeva, uvek je tu gomila sajtova koja izbacuje tekmu bukvalno 10min po završetku, jedino je fazon što treba da iskuliraš pojedine stranice  :D zbog rezultata naravno

ja sam gomile utakmica pogledao u reprizi, korisna je i ona opcija da imaš kanal koji sat vremena kasni ili ako možeš da premotaš

na kraju krajeva, uvek je tu gomila sajtova koja izbacuje tekmu bukvalno 10min po završetku, jedino je fazon što treba da iskuliraš pojedine stranice  :D zbog rezultata naravno

Ma znam to chiba, nego poenta je bila u ovome. Prioritet i prednost dajem Premiershipu tako da se gleda City - Stoke. 

Dakle, Premiership > Champions League  :fantom:

Pazite ovu zivotinju Cavanija, kakvo htijenje, volja i borba za svoj tim zaista nestvarno.  :hail:

https://twitter.com/TheFalse_9/status/838603333182988288?ref_src=twsrc%5Etfw

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.