Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne postoji klub na svijetu kojeg mrzim više od tog Đubrentusa. Barca, Arsenal i United su mi veoma dragi klubovi kad bih ih poredio sa jebenim ciganima iz Torina.

Više treba našima mamu jebati jer su ispali glupi i pristali na sve to na kraju ćemo uzeti duplo manje nego što je dogovoreno.

I ja ih mrzim ali ne više od barse i mančestera...

• 3 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 mjeseca kasnije...

Cuj da izvucemo od Juventusa, pa oni uzimaju samo na posudbu ili u ratama. Ako dodje vidjeti kakve su sanse da se izbori za mjesto.

• 5 sedmica kasnije...

izvor sportsport.ba :D

daj ba zemo, ili baci izvor relevantan ili nemoj ni pisati.

ja nijedne rijeci nisam vidio o odlasku cuadrada.

Nisi ni citao ali je zato Conte nakon utakmice sa Milanom na preskonferenciji rekao da ce dva igraca napustiti klub i da ima ponuda za Cuardada od Milana.

I nijedan medij, ESPN, Sky, guardian, telegraph, nije izvjestio o tome. To nikad u zivotu nije rekao.

Cuardado i Remy ce otici, nije rekao javno ali iz njegove izjave se da pretpostaviti.

• 3 sedmice kasnije...

Di Marzio prenio da je potpisao ugovor sa Juveom, ali još uvijek nema službene potvrde. Ovoga puta riječ je o posudbi ali ga moraju otkupiti na kraju sezone. To nam i treba, ako se neće računati na njega, što prije se riješavati. 

• 4 mjeseca kasnije...

Fantastican gol. Sta mislite, hoce li ga Conte vratiti i koristiti u rotaciji sa Mosesom? Wing back bi za Cuadrada bila idealna pozicija, imajuci u vidu da je on u karijeri igrao i na poziciji desnog krila i desnog beka, a i znamo koliko je u stanju da trci, sto WB pozicija i zahteva.

Mozda ce sad hteti da zaigra jer smo promenili formaciju i ostaje vise mogucnosti za njega. U 4 2 3 1 konkurencija su mi bili Pedro i Willian, a u novoj formaciji samo Moses, i plus ce sledece sezone biti vise utakmica. E sad od njega zavisi hoce li se izboriti za mesto u startnih 11, nema nikakvih garancija. Nije ni u Juveu uvek u prvih 11. 

U svakom slucaju, mislim da bi bio pametniji potez vratiti ga sa pozajmice nego kupiti novog igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.