Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Matic doktor ,dao sjajnu loptu kod drugog gola Srbije .

Bane zajebo stvar kod gola Iraca, i onaj palamudonja Stojke mu se uneo u facu, kao mu nesto prigovara. Ej, Zemljo otvori se, progutaj me #-o

Bane zajebo stvar kod gola Iraca, i onaj palamudonja Stojke mu se uneo u facu, kao mu nesto prigovara. Ej, Zemljo otvori se, progutaj me #-o

hahahaha ima li video, da vidim na što je to sličilo :D

pa šta ako mu se unio u facu? a nije, nego samo mu je nešto rekao, otkud ti znaš da ga nije ohrabrivao.. a sjebo je Bane gol pošteno, možda zato što je štopera zadnji put igrao u finalu Lige Evrope

Matić prvo poluvreme loš, drugo dosta bolji

hahahaha ima li video, da vidim na što je to sličilo :D

Ne vidi se na snimcima dobro... Sirio mu ruke tu nesto...

http://www.youtube.com/watch?v=d3-_CUdr7iM

Ja sam govorio da ćemo od polusezone poigrati. Imamo najbolju odbranu u ligi, šta ćemo tek raditi sa napadačem i jednim dobrim veznjakom.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Da obavijestim ove "optimistične" ljude da imamo do kraja sezone pregršt derbija i utakmica koje neće biti lake i da igramo protiv ekipa koje se uvijek "nalože" kad igraju protiv nas ili igraju tu neku igru koja nama ne odgovara. 

Realno gledano, imamo najlakši raspored do kraja od vodeće četvorke. Pitanje je samo da li ćemo biti sposobni to i iskoristiti.

Raspored utakmica do kraja sezone:

CHELSEA: 11. A, 3. H, 16. A, 12. H, 14. A, 19. H, 2. A, 15. H, 18. A (znači do kraja igramo s 2., 3., 11., 12., 14., 15., 16., 18. i 19. na tablici. U 9 preostalih kola igramo samo 2 puta s nekom ekipom koja je trenutno među prvih 10 na tablici. 1 puta doma/Arsenal i 1 puta u gostima/Liverpool)

LIVERPOOL: 6. A, 18. A, 19. H, 5. H, 10. A, 4. H, 15. A, 1. H, 16. A, 8. H (u 10 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 4 puta doma/Tottenham, Man. City, Chelsea, Newcastle i 2 puta u gostima/Man. United, West Ham)

ARSENAL: 5. A, 1. A, 4. H, 7. A, 10. H, 13. A, 8. H, 17. H, 15. A, 14. H (u 10 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 3 puta doma/Man. City, West Ham, Newcastle i 3 puta u gostima/Tottenham, Chelsea, Everton)

MAN. CITY: 13. A, 20. H, 6. A, 3. A, 9. H, 2. A, 17. H. 16. A, 7. A, 10. H, 11. H, 19. H (u 12 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 2 puta doma/Southampton, West Ham i 4 puta u gostima/Man. United, Arsenal, Liverpool, Everton).

Realno gledano, imamo najlakši raspored do kraja od vodeće četvorke. Pitanje je samo da li ćemo biti sposobni to i iskoristiti.

Raspored utakmica do kraja sezone:

CHELSEA: 11. A, 3. H, 16. A, 12. H, 14. A, 19. H, 2. A, 15. H, 18. A (znači do kraja igramo s 2., 3., 11., 12., 14., 15., 16., 18. i 19. na tablici. U 9 preostalih kola igramo samo 2 puta s nekom ekipom koja je trenutno među prvih 10 na tablici. 1 puta doma/Arsenal i 1 puta u gostima/Liverpool)

LIVERPOOL: 6. A, 18. A, 19. H, 5. H, 10. A, 4. H, 15. A, 1. H, 16. A, 8. H (u 10 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 4 puta doma/Tottenham, Man. City, Chelsea, Newcastle i 2 puta u gostima/Man. United, West Ham)

ARSENAL: 5. A, 1. A, 4. H, 7. A, 10. H, 13. A, 8. H, 17. H, 15. A, 14. H (u 10 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 3 puta doma/Man. City, West Ham, Newcastle i 3 puta u gostima/Tottenham, Chelsea, Everton)

MAN. CITY: 13. A, 20. H, 6. A, 3. A, 9. H, 2. A, 17. H. 16. A, 7. A, 10. H, 11. H, 19. H (u 12 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 2 puta doma/Southampton, West Ham i 4 puta u gostima/Man. United, Arsenal, Liverpool, Everton).

Točno to sta si napisa, naravno mora se u svaku uc sa 150 posto ali realno teško je očekivat da ćemo prosut do kraja više bodova od citya ili liverpoola jer mislin da nam topnici ne mogu naudit.. A isto tako uzmite u obzir da city i arsenal prvo moraju dobit zaostale da uopce budu u situaciji zagorčat nam život.... Za sad sve miriše na kantu.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

MAN. CITY: 13. A, 20. H, 6. A, 3. A, 9. H, 2. A, 17. H. 16. A, 7. A, 10. H, 11. H, 19. H (u 12 preostalih utakmica 6 puta igra s nekim iz prvih 10. 2 puta doma/Southampton, West Ham i 4 puta u gostima/Man. United, Arsenal, Liverpool, Everton).

Kako ova gostovanja City-a miriše na prosipavanje bodova :D

Mislim da ako u ta 4 gostovanja uzmu 8 od 12 bodova da mogu bit prezadovoljni, a po mojoj procijeni uzet ce nekih 5-6 bodova ;)

Mene iskreno najviše raduje to što smo u odbrani ponovo jaki kao zemlja,Teri se preporodio,kejhil igra možda najbolju sezonu,Dave nam je jedan od najboljih igrača,Bane Zver plus im se sad pridružio Matić koji je čini mi se statistički gledano bio najbolji DM za mesec februar

Vezni igrači svi osim Azara nemaju neki kontinuitet

Napadači svi

stara_ograda_i_kuca.jpg

Joj što me nervira azpi na levoj strani uopšte nemamo ofanzivu. Po me bi ipak Cole bio prvi izbor

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Joj što me nervira azpi na levoj strani uopšte nemamo ofanzivu. Po me bi ipak Cole bio prvi izbor

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Otkako je on na lijevom beku mi ne gubimo i primamo mnogo majnje golova. Njegova uloga je jedna od najvažnijih u timu. Azpi je ključni igrač ove sezone.
Pa da kad Mou unisti kao sto je u realu to radio sa Casillasom. Izmislja tako toplu vodu xD Послато са C2105 уз помоћ Тапатока
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.