Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

- Azar je postigao het trik ,ujedno je i najmladji igrac Celzija koji je dao het trik.
- Bane je upisao 250. nastup za Celzi.

Azarov prvi Hat trick u Premiershipu

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nedostatak kvalitetnog napadača moramo da nadomestimo na neki neki drugi način,mogo bi i da gurne nemca malo u napad,demba i tores su preočajni

moramo da popravimo igru iz prekida,mislim da je tu naša šansa,dolaskom matica(194 cm) dobili smo još jednog visokog igrača

od krucijalnog je značaja da popravimo realizaciju iz prekida

• Autor

Među 25 najskupljih igrača na svijetu, samo je jedan iz Chelseaja. Eden Hazard. A i na temi o Hazardu sam postavio listu koja se tiče igrača koji vrijede kao on.

AslTUj2.gif

Pa ne vrijedi ni messi vise 120M al nabili su tu cijenu godinama dobrih igara. Sad samo moze spadati prema dole

Ne pada vrijednost tako brzo...Essien je prije jedno godinu dana vrijedio jedno 34 milje, a već tada je bio kurčina.

Pogledaj Torresovu vrijednost, oko 20m ako se ne varam, a realno bi bilo 2-3.

Bane po njima vredi 19, a Lam 30m+ je stariji, pa o cemu pricamo.

Ee Matic 25 a Buskec 45 eejjj

Hulk 45???? Neymar 60 a Suarez 52 hehe

Ramos 40 a Gary 19 .smeh

Van pussy 40m, pa ko je lud da za njega sad da tolke pare?

Kaillas i Valdes 12, pa Casillas vezanih ruku i ociju brani bolje.

itd itd...........

• Autor

Bane po njima vredi 19, a Lam 30m+ je stariji, pa o cemu pricamo.

Ee Matic 25 a Buskec 45 eejjj

Hulk 45???? Neymar 60 a Suarez 52 hehe

Ramos 40 a Gary 19 .smeh

Van pussy 40m, pa ko je lud da za njega sad da tolke pare?

Kaillas i Valdes 12, pa Casillas vezanih ruku i ociju brani bolje.

itd itd...........

It's all about Real Barca league a.k.a Primera. Jbg publicitet. 

Pogledaj samo kojih je izabrano za XI najboljih prema FIFA-i i FIFPro-u.

• Autor

Najučinkovitiji defanzivni igrači Premiershipa od Oktobra 2008 po broju golova:

Leighton Baines: 19
John Terry: 18
Gary Cahill: 17
Branislav IVANOVIĆ: 16

DOMINEŠJN...

Razocaran sam jer ni jedan nas igrac od mladjih nije dobio nikakvu sansu,a toliko je Mou obecavao promene i ubacivanje mladjih.

• 2 sedmice kasnije...

Svi transferi ove sezone :

Dolasci :

Kurt Zouma - 14.600.000 €

Mohamed Salah - 13.200.000 €

Nemanja Matic - 25.000.000 €

Christian Atsu - 4.100.000 €

Willian - 35.500.000 €

Stipe Perica - 2.450.000 €

Cristian Cuevas - 1.900.000 €

Marco van Ginkel - 9.400.000 €

André Schürrle - 22.000.000 €

Samuel Eto'o - free transfer

Mark Schwarzer - free transfer

Ukupno : 128.150.000 €

Odlasci :

Juan Mata - 44.730.000 €

Kevin de Bruyne - 17.000.000 €

Jeffrey Bruma - 2.950.000 €

Michael Essien - free transfer

Lamisha Musonda - free transfer

Sam Walker - free transfer

Ross Turnbull - free transfer

Florent Malouda - free transfer

Amin Affane - free transfer

Paulo Ferreira

Yossi Benayoun

Archange Nkumu

Ukupno : 64.680.000 €

Igeači za koje smo dobili pare što su na posudbi :

Romelu Lukaku - 3.500.000 €

Victor Moses - 1.200.000 €

Wallace - 1.500.000 €

Oriol Romeu - 1.000.000 €

Ukupno : 7.200.000 €

Koga kriviti za ove prokockane sanse koje se konstantno desavaju? Mourinha,taktiku,igrace,navijace,redare ili mozda decake koji skupljaju lopte ili mozda karmu,srecu,tezak dan ili teske vremenske uslove,umor ili da nadjemo nesto drugo? U danasnjem slucaju Galate,mozda Gazprom ili turke koji vole da namestaju,pa da u tome trazimo spas i da svalimo na nekog drugog krivca zbog konstantnih zatvaranja utakmica kada treba dokusuriti protivnika. 

Obija nam se o glavu konstantno o cemu trubim vec 3 meseca. Zatvaranje utakmice umesto razbijanja protivnika na proste delove,razbijanje do toga da ne mogu da nadju put do svlacionice,da ne znaju da izadju sa stadiona. Ispratiti jedan Galatasaray sa 3,4 komada kuci nije nerealno i nije nesto sto bi Chelseau treba biti problem ni u 1/8 finala kada su samo jake ekipe ostale,a ni u paklenoj atmosferi koju prave navijaci Galatasaraya. Imamo 60 minuta manje vise sve na svojoj strani i napade i sanse i igru i onda odjednom kao iz vedra neba gol,a onda gubljenje po terenu,protivnik uzima loptu u svoje noge i mi strepimo za svoj gol. Zbog cega? Zato sto ih nismo zgazili kada smo ih osamutili,uporedite to sa dosadnom muvom koju udaris i ako je ne zgnjecis ona ce da Vaskrsne i da te opet nervira dok je ne sravnis sa zemljom i ne budes siguran da si zavrsio sa njom. E mi ne zavrsavamo sa svojim protivnicima,dajemo im pravo na budjenje i na dolazak svesti i onda dolazimo do toga da se molimo Bogu,Isusu,Alahu pa cak i Budi da ne primimo jos jedan gol. 

Nesto je trulo u zemlji Danskoj ili u ekipi Chelsea,nesto sto nam ne da mira i ne da nam slobodu da odradimo utakmicu kako valja svih 90 minuta...imamo polovicne utakmice stalno ili smo dobri prvo poluvreme ili drugo ili igramo 60 minuta kao da smo najjaci na svetu,a ostalih 30 kao da smo u problemima kao Manchester i da nemamo pojma sta radimo kao Moyes. Zasto? Imamo jednog od najboljih stratega na svetu,jednog od najtrofejnijih strucnjaka,ali nemamo rezultate,sta nas to koci? Preterana opreznost ili nesto drugo? Igranje na sigurno? Na sigurno se ne isplati,znate to i po kladionici ako je igrate,sigurice padaju uglavnom,od njih se hleba necete najesti,kao ni naosvajati trofeja sa cuvanjem 1:0 protiv Stouka,Hulla,Sunderlanda ili Galatasaraya. 

Nadam se promenama nekim,ne zelim da "davimo" loptu kao Barselona i da ta lopta jedva ceka da izadje u aut da je ostavimo na miru,ne zelim da imamo 76% posed lopte,ne moramo ni da imamo 30 suteva na protivnicki gol,samo zelim da igramo fudbal i da igramo fudbal do kraja i da u njemu uzivamo,ako mozemo da damo 10 golova da damo 10,a ne da damo 1 i da strepimo do zadnjeg zvizduka prepustajuci loptu protivniku.

Da znam da ne mozemo drugacije da igramo rekao bi,nemamo igrace da se nosimo sa velikima,ne znamo,nismo iskusni,nemamo srece,nemamo blage veze...ali milion puta se dokazalo da mozemo da igramo i da razbijemo jedan City usred Etihada igrom,a ne nekog drugog ... Dokazalo se kada gubimo da mozemo da okrenemo rezultat lagano kada se kao zolje usresredimo na protivnicki gol i napadamo ga dok ih ne nateramo da od muke bar sami sebi daju gol da predahnu malo dok se mi radujemo i proslavljamo pogodak,jer od pritiska ne mogu da disu,padaju po terenu guse se...e to zelim da gledam zato sto smo to vec tako igrali ove sezone... MI MOZEMO DA IGRAMO VRHUNSKI,ali problem je sto NECEMO!

Nadam se Mourinho da ces nesto uraditi po ovome pitanju i koliko god da je slatka pobeda od 1:0 i koliko god su 3 boda 3 boda,nadam se da vidis da ne moze vise ovako,kiksevi nam vise u vazduhu konstantno, moramo ih oterati od sebe.

Bice bolje.... jednom. Bar u to verujem i dalje.

PS.

Kada sam sve procitao ponovo sta sam napisao,koliko sam se posteno nalupetao,ovo komotno moze u kolumnu. :P

1674dfbebe029e798047a0e1a1c21ba9.jpg

Da obavijestim ove "optimistične" ljude da imamo do kraja sezone pregršt derbija i utakmica koje neće biti lake i da igramo protiv ekipa koje se uvijek "nalože" kad igraju protiv nas ili igraju tu neku igru koja nama ne odgovara. 

Počevši sutra od Fulhama idemo Aston Villi, pa C. Palaceu, pa nam dolazi Stoke, pa idemo Swansiju, pa nam dolaze Sunderland i Norwich i zadnje kolo idemo Cardiffu.  

• Autor

Golcina Oscara, onoga sto ga Cae jebe stalno u njegovoj i drugim temama.

Zaboli me kurčina šta on radi u dresu Brazila, da ti iskreno kažem. Samo me zanimaju nastupi u plavom dresu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.