Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

Ja ne bih puno mijenjao. Napad je slab, istina, ali to je jedina slaba točka u ekipi. Nadam se da će krenuti nabolje. Siguran sam u barem dva trofeja ove sezone.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prodati Torresa,Dembu i Etoa, vratiti Lukakua, i Feruzu dati sansu,ova dvojica bi sigurno vise uradila od ova 3 "napadaca".

Dinamova škola izbacila jednog Modrica, Manđukića, Eduarda, Kovačića

Jovetić (man city), Nastasić(man city), Savić(fiorentina,iz man city), Ljajić(roma), Lazar Marković(benfica), Mitrović(anderlecht), Sulejmani(benfica,iz ajaxa), Zoran Tošić(cska, igro u man utd),  itd itd

Internacionalni Centar za Sportske Studije (CIES) iz Švajcarske je uradio istraživanje o najboljim fudbalskim školama u Evropi.
TOP 20 prema istraživanju CIES

1. Ajaks - 69 igrača ukupno u profesionalnim ligama
2. Partizan - 60 igrača ukupno u profesionalnim ligama
3. Hajduk - 55 igrača ukupno u profesionalnim ligama
4. Barselona - 53 igrača ukupno u profesionalnim ligama
....
....
14. Dinamo Zagreb - 37 igrača ukupno u profesionalnim ligama
...
...
20. Crvena zvezda - 34 igrača ukupno u profesionalnim ligama

Prodati Torresa,Dembu i Etoa, vratiti Lukakua, i Feruzu dati sansu,ova dvojica bi sigurno vise uradila od ova 3 "napadaca".

Iz krajnosti u krajnost ! 

Gdje je nestala realnost ? 

1. Ajaks - 69 igrača ukupno u profesionalnim ligama

2. Partizan - 60 igrača ukupno u profesionalnim ligama
3. Hajduk - 55 igrača ukupno u profesionalnim ligama

Hajduk? Hajduk iz Kule?

Upozorio vas je GP. Još jedan post o jačini nogometnih akademija Partizana, Zvezde, Dinama, Hajduka ili Čukaričkog i idete na hlađenje. 

Hajduk? Hajduk iz Kule?

Hajduk Split :P

Upozorio vas je GP. Još jedan post o jačini nogometnih akademija Partizana, Zvezde, Dinama, Hajduka ili Čukaričkog i idete na hlađenje. 

Partizan je najbolji :-bd

Koliko ja vidim, a vidim dobro, GP nije mod foruma, tako da on moze da upozorava do Bozica 2094. god ;)

Malo o golovima u PL ove sezone :

Gol-razlika 6:2 (dajemo 1.2, a primamo 0.4 gola po utakmici, ukupno 1.6 golova na našim utakmicama)

Broj golova po utakmicama :

vs Hull (H) - 2 (2:0)

vs Aston Villa (H) - 3 (2:1)

vs Man.Utd (A) - 0 (0:0)

vs Everton (A) - 1 (1:0)

vs Fulham (H) - 2 (2:0)

Svaki gol smo dali kada smo igrali kući.

3 gola smo dali u 1. poluvremenu, isto toliko u drugom.

Za mene trenutno nema dileme - Schurrle.

Na kurac mi ide ovo kako Hazard trenutno igra. Da mu ne piše Hazard na leđima, smijali bi mu se. Nemamo mi vremena čekati njega da pruži dobru partiju.

Čitam po netu stalno ga opravdavaju ozlijeđen je, ovo ono.

Boli mene kurac šta si ti ozlijeđen. Nije ovo škola da se možeš izgovarat, to ne igra u nogometu. Igra onaj koji je u mogućnosti pružiti najviše. Hazard definitivno to nije u ovom trenutku.

A da ne pričam kakvo zalaganje i požrtvovnost je Schurrle pokazao, već dugo vremena neviđeno kod igrača Chelseaja.

Zanima me samo jedno,kada ce jedan od nasa 3 klasna napadaca postici pogodak za klub,e to me zivo zanima,pa jel moguce da nisu do sada ni jedan postigli? Aloooo napadaci golovi na treningu se ne racunaju! 

• Autor

Zanima me samo jedno,kada ce jedan od nasa 3 klasna napadaca postici pogodak za klub,e to me zivo zanima,pa jel moguce da nisu do sada ni jedan postigli? Aloooo napadaci golovi na treningu se ne racunaju! 

Pa to i jeste najveća tuga. Ne znam ima li među vrhunskim klubovima još i jedan poput nas.

Pa to i jeste najveća tuga. Ne znam ima li među vrhunskim klubovima još i jedan poput nas.

Nema sigurno. Jednom prilikom je komentator rekao,da se oduzmu svi golovi napadaca u PL, Chelsea bi bio ubedljivo prvi,posto nama napadaci ne daju golove uopste... kada pogledam najvise golova nam skoro daje odbrana jbt. Jos da Cech pocne da trese mreze,mozemo da furamo onaj Pepov fazon bez napadaca. 

• Autor

O našem spoznoru...

SAMSUNG PRED REKORDNIM PROFITOM

samsung-flags.png

Kompanija Samsung Electronics, sponzor Chelsea FC-a, na putu je da ostvari rekordan profit u drugoj uzastopnoj godini zahvaljujući odličnom poslovanju odjeljenja za proizvodnju poluprovodnika, što je poništilo efekt globalnog usporenja prodaje mobilnih telefona.

Najveći svjetski proizvođač čipova će u poslu sa poluprovodnicima ostvariti najveću zaradu u posljednje tri godine.

Samsung će ove godine ostvariti operativni profit od 35,85 milijardi dolara, što je za trećinu više nego u 2012. godini, rezultat je ankete Thomson Reutersa među 45 uglednih tržišnih analitičara.

"U ovom trenutku ne postoji realan suparnik Samsungu u poslu sa memorijskim čipovima", izjavio je Lee Seung-woo, tehnološki analitičar kompanije IBK Investment & Securities.

Južnokorejski tehnološki gigant saopštio je da će u trećem kvartalu zabilježiti rekordan operativni profit od preko deset milijardi dolara.

Koliko god mi nemali napadača, toliko imam beton odbranu. Ipak, ove sezone me Terry oduševljava ko pod stare dane, definitivno je prvi izbor na stoperu, a drugi izbor ide u rotaciju Gazza i Davida.

• Autor

Još dobrih vijesti iz Samsunga...

SAMSUNG IZNAD SVIH OČEKIVANJA: REKORDAN PROFIT I U TREĆEM KVARTALU

15.jpg

Kompanija Samsung Electronics saopćila je kako očekuje rekordan operativni profit od 9,4 milijarde dolara u trećem kvartalu ove godine.

Prema ovoj procjeni, Samsung bi trebao ostvariti za 25 posto veći profit u odnosu na prošlu godinu, saopćili su najveći svjetski proizvođači smartphonea, memorijskih čipova i TV uređaja.

Samsung, po profitu najveća svjetska tehnološka kompanija, objavio je rana predviđanja o zaradi, prije zvaničnih rezultata, koje će objaviti tokom ovog mjeseca.

Predviđa se da će ostvariti profit za šest posto viši u odnosu na prethodni kvartal, koji su ostvarili zahvaljujući smartphonima Galaxy S3 i S4, ali i višim cijenama čipova.

Kompanija nije objavila predviđanja o neto profitu, niti informacije o pojedinačnim profitima svojih poslovnih jedinica.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.