Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Autor

Juan Mata, £67,000  gk_up.gif
Oscar, £40,000  gk_up.gif
Kevin de Bruyne, £30,000  gk_up.gif
Andre Schurrle, £78,000
Fernando Torres, £175,000

Joj smješnooooooooo!

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Italija-Ceska 2:1,Cech branio cijelu utakmicu

Wales-Srbija 0:3,Ivanovic igrao cijelu utakmicu

F.Otoci-Njemacka 0:3,Schurle usao u igru u 75.minuti

Ukraina-Engleska 0:0,A.Cole,Cahil,Lampard odigrali cijelu utakmicu

Chelsea osim u Engleskoj ima jos u 6 drzava svoje skole fudbala. Na Sardiniji u Italiji, u Japanu, Juznoj Koreji, na Filipinima i u gradskim drzavama Hong Kongu i Singapuru.

Chelsea je sigurno medju najomiljenijim klubovima u ovim azijskim drzavama i ove skole nogometa su sigurno uticale na to kao i mnogi sponzori iz daleke Azije, ali moje misljenje je da bi bilo bolje kada bi Chelsea vodio neke skole fudbala u nekim juznoamerickim ili africkim zemljama!

Realno ,u juznoj Americi i Africi se lakse moze naci i prepoznati neki talenat i osigurati ga za buducnost kroz neke pred-ugovore pa kad napuni 16-17 dovesti ga na otok bez nekih vecih placanja odstete. 

Znam da Chelsea ima scouting mreze u cijelom svijetu, ali u tim skolama bi se vec od malih nogu mogli pronaci neki talenti i podupirati njihov daljni razvoj

Sta vi mislite?

Definitivno trebaju imati svoju neku podružnicu na ovom našem podneblju, pa bio to neki vid saradnje s klubom, ulaganje u neku omladinsku školu, skauting, ili direktno dovođenje ljudi iz Engleske... Mislim da se treba koristiti talent kojeg na ovim prostorima uvijek ima napretek, samo šteta što nemaju svi uslove za rad.

A ove škole u Aziji, to je više marketinški trik i PR nego neka ozbiljna nogometna akademija.

• Autor

Kakav je ovo naslov "Chelsea-eve", daj admin ispravi ovo u Chelseajeve xD

U svakom slučaju što više školi to bolje za naše navijače.

Kakav je ovo naslov "Chelsea-eve", daj admin ispravi ovo u Chelseajeve xD
.

Tako to bude kad nepismeni otvaraju teme :D

Nek potpisu saradnju sa Partizanom, imaju najbolje klince na ovim prostorima.

Vojvodina

Partizan nije "moj" ali njihova skola je daleko iznad svih na Balkanu. Pustite vi Mamica... 

Nebi se baš kladio u to, barem ne po onome što rade i postižu i Partizanova i Dinamova škola trenutno i što su postizale u bliskoj prošlosti.

Ipak je Dinamova škola izbacila jednog Modrica, Manđukića, Eduarda, Kovačića itd. Uz to njihove juniorske momčadi postižu vrhunske rezultate. Tako da bi po onome što su osvojili i izbacili mogu lagano rec da ostale juniorske škole mogu cistit cipele Dinamovoj...

Nebi se baš kladio u to, barem ne po onome što rade i postižu i Partizanova i Dinamova škola trenutno i što su postizale u bliskoj prošlosti.

Ipak je Dinamova škola izbacila jednog Modrica, Manđukića, Eduarda, Kovačića itd. Uz to njihove juniorske momčadi postižu vrhunske rezultate. Tako da bi po onome što su osvojili i izbacili mogu lagano rec da ostale juniorske škole mogu cistit cipele Dinamovoj...

Dinamo i srpski klubovi su dva razlicita sveta. Mamic drzi ugovore svih igraca u Dinamu, dok u nasim klubovima svaki iole talentovan klinac ima svog menadzera od 15e godine. U takvim uslovima je gotovo nemoguce raditi sa mladjim kategorijama(govorim o trenerima), jer ti isti menadzeri imaju dilove sa celnicima kluba, pa ti se mesaju u posao, sastavljaju tim... 

Jedinstven sistem rada ne postoji. 

Takva kakva je, rasuta na delove Partizanova skola je izbacila Jovetica, Nastasica, Ljajica, Tosica, Sulejmanija, Markovica, Mitrovica.... 

Kad bi se znalo ko pije, ko placa rezultati bi bili mnogo bolji.

Sad gledam ovu ekipu i onu iz prvog Mourinhovog mandata, pa to je razlika nebo i zemlja. Sada imamo odlične igrače, igračine, ali to nije to, dao bi ih sve i još milijardu da imamo prosječne, ali srčane igrače, koji se ne boje ući u duel i polomit noge, opalit sa 35m, koji će neprestano trčat, koji će igrati za ekipu, a ne za sebe. Uopće mi se ne sviđa ova ekipa i moderan nogomet, nimalo, da ih sve prodaju osim JT, FL8 i PČ1 uopće mi nebi bilo žao, jučer bi, od danas ne, ali to nije zbog ove utakmice, ova je utakmica kap koja je prelila čašu, ali nije jedina

Sad gledam ovu ekipu i onu iz prvog Mourinhovog mandata, pa to je razlika nebo i zemlja. Sada imamo odlične igrače, igračine, ali to nije to, dao bi ih sve i još milijardu da imamo prosječne, ali srčane igrače, koji se ne boje ući u duel i polomit noge, opalit sa 35m, koji će neprestano trčat, koji će igrati za ekipu, a ne za sebe. 

ja bi sad dao i Hazarda i Williana i Matu za onog Duffa ili J.Cola iz 2004/05 godine 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.