Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

https://www.youtube.com/watch?v=Wl7W-OiWAkA

Djelić atmosfere od sinoć

au kako smo se izlomili posle trojke Mačvana, pa posle Andrića.

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

E pa pička ti materina nikad ti više neće past na pamet uraditi nešto slično. 

A sto mu nece past na pamet ovo opet da uradi ? Da ga nece policija zatvorit ili udarit po dzepu ? Ne oni ce ga pustit, jer ima vezu u policiji. Pa ce on bit primjer i drugima koji ce ulijetat. Umjesto da ga roknu pola godine  u tvorza i nikad vise se ne bi ni  pojavio na utakmicama.

"Varvari" = navijacka skupina koja dolazi na meceve samo protiv Partizana i Paok-a

Misliš da njega boli briga za štelu u policiji kad zna da na terenu ima igrača koji se ne ustručavaju pošteno ga izdegenečit ..

Umjesto da ga roknu pola godine  u tvorza i nikad vise se ne bi ni  pojavio na utakmicama.

Da je pravde trebalo bi .. 

Doso je krajjjjjjjj moj ciganeeeeeeeeeeee

https://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw

Zagrepcani jeste fino slavili sa bracom Turcima?

Delirijum, sutra cu ti poslat snimak slavlja sa ulica. Pjevali smo : Ko to kaze ko to laze da je Zvezda mala, nije mala nije mala tri put ime menjala

Delirijum, sutra cu ti poslat snimak slavlja sa ulica. Pjevali smo : Ko to kaze ko to laze da je Zvezda mala, nije mala nije mala tri put ime menjala

Samo pjevajte :D

Ne da mi se vise o njima, nit mi se vise daju branit, a ni pljuvati jebem im pleme. Odoh distucem kera

Samo pjevajte :D

Ne da mi se vise o njima, nit mi se vise daju branit, a ni pljuvati jebem im pleme. Odoh distucem kera

Covica :D ?

Zagrepcani jeste fino slavili sa bracom Turcima?

nzm kakve veze imaju ljudi iz zagreba sa tom utakmicom i sto bi oni gledali uopste a kamoli slavili...

ugl mene kao grobara boli uvo, samo sam rekao da niste vi za košarke.. nije to to .. navijanje 0, kako ces pobjediti ako 20 000 navijaca dodje i bleji

nzm kakve veze imaju ljudi iz zagreba sa tom utakmicom i sto bi oni gledali uopste a kamoli slavili...

ugl mene kao grobara boli uvo, samo sam rekao da niste vi za košarke.. nije to to .. navijanje 0, kako ces pobjediti ako 20 000 navijaca dodje i bleji

Nisam odgovorio tebi nego ivanovicu koji je napisao "Doso je krajjjjjjjj moj ciganeeeeeeeeeeee"

Sto se utakmice tice, ne seri molim te, za navijanje ne mozes nista reci, ali sta sad necu da te ubjedjujem, misli sta hoces boli me ona stvar. Utakmica je izgubljena prije svega jer su igraci pickurine koje su se usrale i izgubili utakmicu koju nisu smjeli izgubiti. Citave sezone imaju sut za tri na koliko toliko dobrom nivou, a juce sutaju oko 10%. Svaka cast Bobiju za juce, ostali nista.

Nisam odgovorio tebi nego ivanovicu koji je napisao "Doso je krajjjjjjjj moj ciganeeeeeeeeeeee"

Sto se utakmice tice, ne seri molim te, za navijanje ne mozes nista reci, ali sta sad necu da te ubjedjujem, misli sta hoces boli me ona stvar. Utakmica je izgubljena prije svega jer su igraci pickurine koje su se usrale i izgubili utakmicu koju nisu smjeli izgubiti. Citave sezone imaju sut za tri na koliko toliko dobrom nivou, a juce sutaju oko 10%. Svaka cast Bobiju za juce, ostali nista.

hahhaha kako nista? pa ja sam vidio najmanje 150 ciganskih komentara po fb..kako jebu mater ovima sto su bili u areni, a i ja sam gledao utakmicu. navijanje je bilo veoma loše, realno. svaki 10ti skače

hahhaha kako nista? pa ja sam vidio najmanje 150 ciganskih komentara po fb..kako jebu mater ovima sto su bili u areni, a i ja sam gledao utakmicu. navijanje je bilo veoma loše, realno. svaki 10ti skače

Takve komentare i ja citam poslije vasih utakmica i to je uglavnom zato sto i jedne i druge ubi nervoza jer su poduvali utakmicu pa im sve redom krivo. I ne znam sto ste vi zapeli da ste vi neka sila u navijanju, mislim ne smeta meni slobodno se vi lozite to je vase pravo, ja navijam za koga navijam i nije me sramota, a ni protiv Partizana nemam nista, cak mi je stovise i drago kad naprave nesto, nesto dobro da se sport pomjeri sa mrtve tacke. Stvarno ne zelim vise da vodim ovu glupu raspravu gdje ce se opet preci na prepiranje pa na potenciranje FMP price, Zelzenika i slicne poznate stvari. Imas pozdrav :D

kakvo navijanje, ko to gleda bolan, šta pa cfc bi bio zadnju u bpl ako bi se gledalo navijanje jbt. gledajte tu jebenu košarku jebo navijanje.

kakvo navijanje, ko to gleda bolan, šta pa cfc bi bio zadnju u bpl ako bi se gledalo navijanje jbt. gledajte tu jebenu košarku jebo navijanje.

Logicno da bi bio zadnji i treba ih sve ustrojiti i dovesti Nikolu Simica da diriguje da vidis kako bi pjevali

pa kad ti protiv jebene olimpije ostane 3 000 ljudi pred Pionirom... al ajd

masko jesi gloop.. šta ti misliš da bi Partizan pobedio makabi,real madrid, PAO, barselonu itd.. bez 20 000 ljudi koji svaki gostujući napad isprate zvižducima, onda bukvalno se zna desiti da navijači nose igru, to sam 1000 puta vidio na utakmicama Partizana, znači kako jače navijaju, igrači brže i bolje igraju, trojke ulaze..gosti se gube, tajmaut odma traži gostujući trener, igrači ga ne čuju na tajmautu od pjesama....aaaaa

il da dođe real madrid u praznu halu igrati sa Partizanom koji grca u dugovima, ko da igraju bukvalno na neutralnom terenu, normalno da će ih razvaliti od kurca 30 razlike i otići u Madrid.. ili da navijači samo ćute i gledaju..

https://www.youtube.com/watch?v=dJnULo_hAKc

aaaa

https://www.youtube.com/watch?v=4LzuyEFsfH4

https://www.youtube.com/watch?v=zFb3J5w8IWs

Ajde Kale ne zajebaji, Turci bi i vas otresli u istoj atmosferi, jednostavno je turska košarka jača od srpske i tačka :D

Poznajes kosarku, svaka cast, Avdic ti nije ravan

Pa takvo im je navijanje, jer prave Delije i ne idu na utakmice FMP, to idu samo manekeni, a znam mnogo likova koji su kao Grobari a sinoc su isli na utakmicu. To je vise tamo skupljanje za kurcit se, zvizde po nekad kad im Ćoki da znak i nista drugo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.