4. septembar 2022.4 god. comment_333700 19 minutes ago, chiba said: Bravo Bosna, dobra utakmica Jesi gledao, strasno nesto, jos ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Sloveniju i sudije Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333701 Samo se bojim da će biti pirova pobjeda, tj. da bez još jedne pobjede ne možemo dalje.. A sve bi bilo drukčije da smo umjesto Slovenije dobili Njemačku. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333709 Strasna utakmica, pokazuje sta znaci timski duh. Moze se dalje, ispadaju Madjarska i Litvanija. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333710 Sve i da ne prodjemo u sljedeci krug momcima svaka cast, usrecili su cijelu zemlju ovom pobjedom. I protiv Njemacke smo igrali dobro, kljucna je bila 3/4. Nek se momci odmore jedan dan, pa onda da se potuku sa Francuzima, dobili smo ih neki dan, imat ce Francuzi dodatni motiv ali smo pokazali da mozemo igrati i protiv najboljih. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333716 Kakav dan na EP, Belgija dobija Spaniju, Gruzija Tursku, Bosna Sloveniju (bravo komsije). Mi se mucili sa Bugarskom i sad cak sa 3 pobjede mozda ne prodjemo dalje jer se bas zakomplikovalo. Uglavnom Srbija izgleda nepobjedivo ali im je laka grupa pa cemo ih vidjet dalje. Volio bih da sve EXYU drzave koje igraju prodju dalje. 🙂 Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333723 3 hours ago, diablo_bih said: Jesi gledao, strasno nesto, jos ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Sloveniju i sudije pa verovatno najbolja partija od početka prvenstva 👍 ali plakao sam kad se novinar nakrivio sa igračima da i on zapeva malo 🤣 Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333724 On 4/30/2021 at 12:41 AM, Adi said: Izvuklo danas grupe za Eurobasket koji je pomjeren za sljedeću godinu. Bosna (i Hercegovina) ima šanse za proći grupu jedino ako hemija u ekipi bude savršena, a neka od ove 4 jake se raspadne. Hemija je savršena, a igramo tako dobro da se ne mora niko raspadati. Ne mogu vjerovati čemu svjedočim, posebno nakon onako lošeg izdanja protiv Crne Gore. Egal utakmice protiv Njemačke i Slovenije, prije toga i protiv Francuske u kvalifikacijama. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333734 Odlična je Bosna bila opet, odlični su bili sve tri utakmice, gine se na terenu i igra se timski. Baš bi šteta bila da jedva ovakva repka ne prođe kad vidiš kakvih ojebina ima u ostalim grupama. Tj. koja god repka ispadne u grupi gdje je Bosna to će biti velika šteta. Francuska i Španija su jako ali jako slabe, tako da mi nekako nisu konkurentni, Srbija uprkos povredama jaka te uz to imaju lakšu grupu za početak, Slovenci isto tako izgledaju jako dobro, to su mi nekako top dvije ekipe. Iza njih Grčka, Hrvatska, Njemačka koja me isto tako iznenadila pozitivno Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334255 On 4/30/2021 at 12:41 AM, Adi said: Srbija je dobila prelaganu grupu, što nekad zna imati i negativan uticaj. Na prošlom svjetskom su u grupi nabijali po 40 razlike protivnike i kasnije se nisu dobro proveli. Zapratite me za više recepata Ispale i Hrvatska i Srbija. Za Hrvatsku je donekle i očekivano, a ispadanje Srbije je veliko iznenađenje. Turnir će se pamtiti po Bogdanovićevom bacanju i kalkulacijama koje nisu donijele ništa. Ostala samo Slovenija iz regiona, navijam da osvoje i da im jedini poraz bude od BiH. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334258 Dok je selektor skapirao da nas navlace na pik da bi sutirali otvorene trojke mi izgubismo. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334259 Jebeno je ovo prvenstvo, svak svakoga može dobiti. Teško će i Slovenija do odbrane titule, ali i dalje su najveći favoriti. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334264 Ma Grci ovo uzimaju na celu s Jannisom. Nek uzme bilo ko samo ne ona mrska Španija. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334267 Sto bi se narodski reklo:,,Dzaba siroka ramena, kada su muda malena". Pa sta ocekivati kada nam je selektor covek koji je u osmoj deceniji, izlapeo jbg. A drugo, nemamo sutere koji ce pogoditi iz otvorenih pozicija. Ovamo Grcka sve igra na Janisa, a mi glumimo idiote i ostavljamo Jokica na klupi 12 min i ode voz. Prijavi
13. septembar 2022.4 god. comment_334319 Uzeše grci kitu, Njemačka jako opasna od prve utakmice, plus pred svojim navijačima, odmah se vidjelo da mogu daleko. Španija opet u polufinalu sa kurčevom ekipom... Hajmo slovenci Prijavi
13. septembar 2022.4 god. comment_334321 Spanci idu u finale jer Nemci ne mogu da ponove ovakvu igru, plus su ovi ljigaviji. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334351 17 hours ago, Corto Maltese said: Spanci idu u finale jer Nemci ne mogu da ponove ovakvu igru, plus su ovi ljigaviji. Nemci ponavljaju ovakve igre od pocetka prvenstva... 4 hours ago, Adi said: Španija u košarci je isto što i Real u fudbalu. Ako mislis kroz citavu istoriju onda ni blizu, jedino ako gledaš prošlu sezonu Reala u LŠ... Španci do unazad 15ak godina nisu dva zlata uzeli u istoriji, bili go kurac isto kao i u fudbalu Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334359 Mislim na generaciju Llull. Rodriguez, Rudy, Navarro, Reyes, Gasoli.. vs generacija Ramos, Marcelo, Casemiro, Modrić, Kroos, Ronaldo, Benzema.. To namazano svim mastima, i kad imaju slabu ekipu opet daleko doguraju, ne smiješ ih nikad otpisati, igraju sa 35, 36 godina kao da im je 26 i to. Prijavi
14. septembar 2022.4 god. comment_334361 Italijani izgubise dobijenu utakmicu protiv Francuza. Na kraju Hertel igrac odluke. Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334455 Šta reći za Francuze i njihovo provlačenje, gori su od Španaca. Polufinale bez Jokića, Dončića i Giannisa, bez ex-Yu reprezentacija, bez ikoga sa Balkana. Teško je reći ko je najveća zvijezda koja je ostala u igri za medalju. Neočekivane ekipe, slaba Španija sa laganim rasporedom, Francuska koja ne igra ništa posebno, ali nekako prolazi, Poljska kao veliko iznenađenje i reprezentacija koja je ispala iz kvalifikacija za Svjetsko i Njemačka koja ima pomoć sudija kad malo zagusti. Tačno niko ne zaslužuje da osvoji. Prijavi
25. april 2023.3 god. comment_344552 ŽELJKO OBRADOVIĆ TATA IGRICEEEE!!!! Sretno Partizanu!!! Do titule! Prijavi
26. april 2023.3 god. comment_344556 Šta mislite za MVP ove sezone u NBA? inače, kolko god bio upoznat sa radom Željka Obradovića, taj čovek nikada ne prestaje da te oduševljava Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.