8. maj 2024.2 god. comment_354862 Ima i iz akademije igraca, konferencijsku ligu mogu izgurati rezerve. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355430 https://www.football365.com/news/feature-predicting-ten-chelsea-mistakes-summer-mckenna-jackson-enzo-mudryk Zanimljivo i žalosno Prijavi
27. juni 2024.2 god. comment_356352 Nasi novi klinci Estevao i Paez proslavljaju golove u Palmerovom stilu. It will be scary, but not for us. Prijavi
27. juni 2024.2 god. comment_356356 Proslavio i Sabitzer Palmer sa prvom profesionalnom sezonom trendove donosi, kakav igrac. Prijavi
27. juni 2024.2 god. Autor comment_356361 3 hours ago, Whisper said: Nasi novi klinci Estevao i Paez proslavljaju golove u Palmerovom stilu. It will be scary, but not for us. Radi i za X reLo bravo Prijavi
27. juni 2024.2 god. comment_356364 kakva debilna proslava, Didier je jednom tako proslavio i srecom nije vise. Prijavi
4. juli 2024.2 god. comment_356476 U strukture Cobhama nisu Eghbali i co smeli nikako da diraju. Prijavi
5. juli 2024.2 god. comment_356500 Sigurno nisu htjeli implementirati formaciju 4-4-3 u sve mlađe uzraste. Ne znam šta više očekuju od akademije. Prijavi
5. juli 2024.2 god. comment_356501 Ja ne znam sto se svi smiju tome 4-4-3, realno u rukometu se odavno igra sa golmanom igracem. Prijavi
5. juli 2024.2 god. comment_356509 Motta isto voli gurati golmana u formaciju, pa se njemu nitko ne smije, dapače neki ga zovu revolucionarom (zbog izmišljena tople vode). Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357680 Nisam često na forumu ali u toku sam, sigurno da na forumu ima puno ljudi koji su jos vise u toku, da tako kazem.. Zanima me vaše misljenje, da li ce se Chelsea uspjeti vratiti u okvire nekih ozbiljnih rezultata, kao sto su npr. sigurno mjesto u TOP 4, neko polufinale LP, neki osvojen kup, i kada ce se to desiti ako se uopste desi. Mene izjeda nesto kada gledam neke video isjecke iz nekih boljih vremena, jer tada vidis koliko je sada sve prosjek, ma sve je cist prosjek bukvalno sve, od igraca na terenu do cistacice, toliko besmislenih poteza, igraca, trenera, pokušaja. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357682 1 hour ago, King Chelsea said: Nisam često na forumu ali u toku sam, sigurno da na forumu ima puno ljudi koji su jos vise u toku, da tako kazem.. Zanima me vaše misljenje, da li ce se Chelsea uspjeti vratiti u okvire nekih ozbiljnih rezultata, kao sto su npr. sigurno mjesto u TOP 4, neko polufinale LP, neki osvojen kup, i kada ce se to desiti ako se uopste desi. Mene izjeda nesto kada gledam neke video isjecke iz nekih boljih vremena, jer tada vidis koliko je sada sve prosjek, ma sve je cist prosjek bukvalno sve, od igraca na terenu do cistacice, toliko besmislenih poteza, igraca, trenera, pokušaja. Verovatno nikad, propustena je prilika, sad ce se klub vratiti na nivo pre devedesetih kad se ni Evrope nije igrala. Standardni Premijerligas i sredina tabelee ce biti vvrhunac kluba u narednim decenijama. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357684 Ne možemo propasti više od Uniteda i Arsenala onomad. I šta se desilo po pitanju opstanka tih dvaju klubova? Ništa. United se još vadi, Arsenal se dobro izvadio. Kapital će uvijek biti tu, i vratit će se Chelsea u vrh. Prelomnica bi bila da npr. City malo propadne. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357686 Pa ti kad pogledas ni Arsenal koji se digo nije doveo ni jedno zvucno ime barem u tom trenutku kad su ih dovodili(osim Rice i Jesusa) Ramsdale, Gabriel, Saliba, White, Partey, Odegard, Martineli su sve random pojacanja malo jaci prosjecni igraci ili talenti u tom periodu. Saka je njihov igrac kojeg je Emery otkrio tako da se ne moze reci da su dovodili uber klase ili provjerena imena. Ne zaboravite u kakvom je kurcu bio Arsenal i Arteta nije dobio otkaz. Zamjenili su 20 igraca dok nisu nasli neku dobitnu kombinaciju. Imali su uzasne transfere, Auba, Pepe, Guenduzi, Mustafi, Lacazete, Cedric, Holding i nasi puleni u vidu Luiza i Williana. Ljudi su 5 godina samo sa Artetom napravili totalni remont ekipe, trener je uprkos losim rezultatima, ma sta losim, kriminalnim rezultatima dobio apsolutnu vlast jer mu je SD kucni prijatelj Edu. U bilo kojoj drugoj sredini dobio bi otkaz nakon takvih serija losih rezultata. Zapravo sta hocu da kazem, mozda trebamo samo dati vremena ovoj promjeni kojoj svi svjedocimk. Ne kazem da ce trebamo cekati 5 godina ali nije da mi sad imamo staru i istrosenu ekipu kojoj ce opet trebati remont nakon 2 godine. Ja zaista smatram da mi u najmanju ruku imamo 4. ekipu po kvaliteti u ligi, a mozda i najtalentovaniju gledajuci za buducnost. Treba joj samo malo polishinga sa 2-3 igraca. Ja sam siguran da ukoliko bi imali dobrog trenera(nisam siguran da je to Maresca) na duzi period da bi mogli napraviti veoma dobre stvari i rezultata. Mi imamo mnogo velikih talenata u ovoj ekipi, neki tek treba da stignu, samo jos 2-3 igraca extra klase i dobar trener. Pa jebes mi sve, Pep bi sa ovom ekipom silovo ligu. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357687 Mislim da je ovo ljeto ključno za blisku budućnost kluba. Sada se trebala ekipa popuniti sa 2-3 vrhunska igrača i riješiti pozicije koje su bile kritične. Imamo mi i talenta i kvaliteta, ali je problem što nije jednako raspoređen po terenu. Desni bek je popunjen, desno krilo popunjeno, zadnji vezni popunjen. Ali je zato problem na golu, problem su štoperi, problem je napadač. Igrači koje smo doveli su više za proširiti kadar, igrači koji nisu kapacitet za nositelje ekipe. Sa izuzetkom Felixa koji je već duža priča. Moglo se komotno ući u sezonu bez Jorgensena, Tosina, Veige, Dewsbury-Halla, Guiua i Neta, a šansu da budu rezerve dati nekim od ovih talenata koje skupljamo i šaljemo na rizične posudbe. Ako se i ove sezone faila mogli bi početi odlaziti neki igrači koji nisu planirani od strane uprave. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357689 @hamco Velika razlika je izmedju nas i Arsenala. Oni nisu slupali milijardu evra u pojacanja, niti su imali ikakav pritisak rezultata, niti problema s ffp, psr i ostalom birokratijom. Njihov put do ozdravljenja je bio uslovljen samo vremenom. Celsi taj luksuz nema, iz gore navedenih razloga. Pep ovu ekipu ne bi ni vodio, iz ociglednih razloga 😁 Al recimo da bi mislim da bi i sa njim top4 bio vrhunac. @Adi Pa ako i narednu izostanemo iz Ls izostace i prihodi od takmicenja/sponzorstava, kljucni ce igraci prvo biti nezadovoljni a i morace da se prodaju jer necemo imati cime da peglamo knjige. Sve sto valja od omladinaca smo vec zrtvovali. S obzirom na sve sto se desilo otkad su Ameri usli u klub apsolutno se slazem da ovo leto i ova sezona mogu biti od vitalnog znacaja za buducnost. Celsija. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357693 @Whisper @Adi slazem se uglavnom s obojicom. Dodao bih samo i sljedece: Ovakvo rezanje ekipe i veliki remont nije smio doci u jednoj godini. Meni se svidja ideja podmladjivanja ekipe, smanjenja enormno velikih i nezasluzenih plata kod igraca, ali ipak ova tranzicija je morala ici postepeno. Takodjer, ne smijemo tek tako imati pravilo: Ne zelimo kupiti igraca koji ima veliku platu. Veliki igraci koji su WC igraci imaju i zasluzuju velike plate. To sto ce recimo Enzo, Caicedo ili neko drugi reci hocu i ja, hoces ali kad dodjes na njihov nivo. Hocemo Osimhena? Za njegove kvalitete i usluge moras iskesirati. Ne moze se Jackson buniti jer nije na istom nivou. Znaci ici ka podmladjivanju ekipe, smanjenju nekog nerazumnog troska i plata, ali postepeno. Usput u ekipi imati barem po 1 igraca svjetske klase u svakoj liniji, golman, odbrana, veza i napad. Ipak, vjerujem da imamo izuzetno dobru ekipu i ovakvu kakva je sad. Daleko je to od sampionske ekipe, ali nismo mi ni toliko losi koliko neki misle. Ja sam siguran da uz dobrog trenera, ponavljam nisam siguran da je to Maresca, ova ekipa moze puno. Nadam se da je Maresca upravo taj covjek iako ne mogu da prezalim jednog drugog italijanskog strucnjaka koji nam je bio free ovo ljeto Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357702 11 minutes ago, Whisper said: @hamco Mota ili Italiano onaj ? Dobri su obojica, ali nisam na njih mislio. Mala pomoc, trenira u Francuskoj sad. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357703 Pa svi valjda znaju na koga misli, očito nisi bia aktivan prošlu sezonu kad ne znaš ko je hamcin idol 🤣 Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357710 Kakav danak neiskustvu s moje strane. Oprosti mi @hamco 🤣 Lepo su krenuli, imaju solidnu ekipicu, mogli bi do drugog mesta ove sezone 😁 Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357711 3 minutes ago, Whisper said: Kakav danak neiskustvu s moje strane. Oprosti mi @hamco 🤣 Lepo su krenuli, imaju solidnu ekipicu, mogli bi do drugog mesta ove sezone 😁 Top 4 je cilj nakon sto su bili 10. prosle godine. Ja ocekujem izuzetno jak Marsej koji ce se nadigravati sa svima. Prijavi
2. septembar 2024.2 god. comment_358137 Moze li se Kloppu prodati prica o projektu, buducnosti, mladim igracima, razvijanju? Mozda ga uspijemo vratiti iz penzije. Prijavi
2. septembar 2024.2 god. comment_358138 To što Liverpool melje je dokaz samo jedne stvari: Kad krener uspostavi čvrste temelje, njegov nasljednik nema puno posla da to održi. Kod nas se u posljednje 3 godine promijenilo 5-6 trenera i svaki je nešto svoje pokušavao i nije uspio. Ukratko, ako ni Maresca ne uspije, postat ćemo i zvanično United. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.