Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Ušli smo u žestoki rebuilding. Liga je, barem gornji i srednji dio, jača nego ikada i lakše će nas progutati nego da smo to radili prije 10 godina. Dovoljno je pogledati jedan West Ham koji je 8. ili 9. po kvaliteti i ima tim koji bi bio prvak Italije. Dobro popunjeni na svim pozicijama sa kvalitetnim igračima uz par cheat code igrača koji su nezaustavljivi. I u takvoj konkurenciji top 4, top 5 bi bio ogroman uspjeh. Mi se uvijek nadamo najboljem i zato smo se uzdali u taj najbolji scenario. Gledajući po igri možda i zaslužujemo neko 5. mjesto.

Od trenera ne očekujem da pravi čuda, ali očekujem da ga ovaj putujući cirkus od ekipe ne demolira. Nadigrali su nas mnogi u zadnje vrijeme, ali ne pamtim kad sam bio ovako šokiran stanjem na terenu.

Što se tiče nadolazećih utakmica. Sigurno nećemo osvojiti sve bodove. 14-16 bi me zadovoljilo. Manje od 10 bi bio veliki neuspjeh, a manje od 5 bi značilo borbu za opstanak do samoga kraja.

6 hours ago, Bari said:

Ja bih rekao da je ovih 6 utakmica kljucno. Ako uvezemo neke pobjede, mislim da bi se mogli vratiti na pravi kolosijek potrebno je to ovoj mladoj ekipi koja nema bas samopouzdanja. Kada bi pobjedili 5/6 mislim da bi u nastavku sezone mogli gledati mnogo bolji i konstantniji Chelsea. I na tabeli bi se sigurno podigli i priblizili konkurentima (trenutno ne znamo ni ko su nam konkurentni). Vecina igraca ce biti dostupna za ove utakmice tako da ni to nece moci biti alibi.

Ako opet bude toplo hladno, 2 pobjede, poraz nerjeseno... ja dizem ruke od ovoga. Tesko da bi do kraja sezone mogli nesto uvezati i agonija bi se samo nastavila tj produbila. 

Ja im dajem jos ovu sansu. 

Do sade smo ove sezone češće kiksali protiv ovakvi 'slabijih' ekipa, nego protiv jači iz tzv. top 6, osim sinoć.  Smio bi se samo opkladiti da ćemo dobiti Luton i Šefild, ostalo sve je moguće. 

Mislim da nemamo ekipu psihicki jaku da ostvarimo pobjede na dva teska gostovanja Evertonu i Wolvesu. Nas su na nasem stadionu zaključali niskim blokom Brentford i Nottingham Forrest zato je nerealno ocekivati da pobijedimo ekipe koje su poznate po tom niskom bloku kao sto su Everton i Wolves. 

Sefild i Luton bi trebali pobijediti. 

Joj napisao bi nesto ma zu relinu tezu al forumasi bi me oprali onda.

Ja ne vidim celsi u evropi sljedecih 5 godina, previse smo duboko zaronili da bi tako brzo isplivali.

Nece trener preko noci promjenit situaciju. Dosta se skarta nakupovalo i dalo ugovor do penzije. 

Ne vidim nikako izlaz iz trenutne situacije. Igraci koji su trebali biti glavna nada tipa chilwell ijames su nedostupni. Sutra bi ih prodao.

Caicedo i enzo ne pokazuju nista, utopili se u sivilo ekipe. Isto tako i mudryk. Ne zna gdje goni. Porede ga s hazardom pa onda seru kako mu nisu gurnuli loptu u for. Hazard dodje sam na sredinu terena i uzme loptu i jebe mame.

Tu smo gdje i trebamo biti, igraci su vec zaboravili za poraz a mi cemo cijelu noc razglabat.

Vjerujem da ih boli qrac i za fudbalom i celsiem.

Sa novim ljudima u Upravi i novim strucnim stabom dalo bi se i od trenutne ekipe sklopiti momcad koja bi usla u borbu za top6 i top 4 uz malo srece. Potom identificirati lose kupovine i rjesavati se tih igraca kako god umijemo. To je za pocetak.

Kontinuitet sa losim trenerom je pogresan i vodi samo gubljenju vremena, mozda cak i nekoj rezultatskoj katastrofi. U tom slucaju moze se desiti da izgubimo bas one igrace koji nesto vrijede i valjaju.

Problem je što se tiče Evrope sljedećih godina i to što drugi ne ' spavaju' nego napreduju, iz godine u godinu sve više je ekipa koje koliko toliko mogu konkurisati staroj tzv. TOP 6. 

Ostaju nam kupovi, uz puno sreće i da se sve posloži, kao jedina šanse za titule i ponovni izlaz u Evropu. 

Ova ekipa dvije godine kontinuirano gubi utakmice. Teško će biti istjerati to luzerstvo. Skinut je pritisak sa ekipe i po NBA principu porazi nisu važni, dugoročni projekat, sutra je novi dan.

Daleko je ovo od ekipe koja se treba boriti za titulu, ali može i mora bolje. Nakon pola sezone ne vidim nikakav stil igre i povjerenje u trenera bi trebalo biti na izmaku. Neko ili nešto treba promijeniti mentalitet kluba. Kad primimo gol znamo da gubimo.

4 minutes ago, reLo said:

Problem je što Europa za nas ima koristi samo ako se radi o Ligi prvaka. 

Nešto kontam da budaletina Boehly nije toliko lud da ovoliko riskira - možda Superliga ipak zaživi. 

Iz financijskog aspekta za klub ne, ali nama navijačima, barem meni DA, mora se prihvatiti realnost, bio bi veliki uspjeh kad bi kroz kup ošli u Europa Ligu i onda da ih ganjamo po Mostaru i Bačkoj Topoli 😁

toliko trazili novog trenera poslije pottera i opet isto sranje gledamo.

nesto mi se cini da bi nama Zidane bio najbolje rijesenje.

1 hour ago, Spaha said:

toliko trazili novog trenera poslije pottera i opet isto sranje gledamo.

nesto mi se cini da bi nama Zidane bio najbolje rijesenje.

Neće lijenčuga da uči engleski a i da sjebe sebi imidž. 

Bitno je da trener dobro legne igračima i da dođe u pravom momentu.

Emery je u ovih godinu dana sa Villom drugi tim lige kad se saberu svi bodovi. Sa tim istim timom se Gerrard borio za opstanak i izgledali su beznadežno. Xabi Alonso isto tako u Leverkusenu. To su primjeri dvije ekipe koje su imale dobre igrače, ali nisu mogli da naprave ni izbliza rezultat koji se očekuje. Znalo se da će prije ili kasnije neko da ih pokrene.

Imali smo i mi sličnu situaciju sa Tuchelom. Pravi trener će se nekad pojaviti, ako se ekipa u međuvremenu ne raspadne. I kad dođe neće mu trebati mjeseci i godine da se vidi napredak.

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.