25. septembar 2025.1 god. comment_367801 Kakva je ovo glupost od pravila. Pa sezonu prije nego što je PSG iskeširao Mbappea, bio je godinu dana na posudbi. I šta je trebalo, da Monaco ne može te pare prikazati kao prihod. Glupost. Prijavi
25. septembar 2025.1 god. comment_367802 @chiba pa Mat Law je rezimski novinar, tako da je istina jebiga.. Ne mora smak sveta da bude ako ni ne budemo kupovali naredna dva roka, ali neke stvari moraju da se rese. Dakle Trener sa znanjem i autoritetom=>Maresca Penders=>Sanchez Sarr=>Badiashile Acheampong=>Dissasi Quenda=>Sterling Emegha=>Jackson Lepo izadjes u javnost i kazes mi smo zajebali to sto smo zajebali i to je to. Prijavi
11. oktobar 2025.11. okt comment_368184 U legendama vidim 3 igrača koja bi nam upala u trenutnih prvih 11. Prijavi
11. oktobar 2025.11. okt comment_368185 51 minutes ago, Adi said: U legendama vidim 3 igrača koja bi nam upala u trenutnih prvih 11. Cech, Gallas, Terry, Desailly, Makelele, Malouda, Hazard, Joe Cole, Costa. Svi oni bi igrali u prvih 11 bez problema. Prijavi
11. oktobar 2025.11. okt Popularna objava comment_368190 1 hour ago, hamco said: Cech, Gallas, Terry, Desailly, Makelele, Malouda, Hazard, Joe Cole, Costa. Svi oni bi igrali u prvih 11 bez problema. Mislio sam na trenutnog Cecha od 43 godine, trenutnog Terrya od 45 godina i trenutnog Edena od 35 Prijavi
11. oktobar 2025.11. okt comment_368191 Just now, Adi said: Mislio sam na trenutnog Cecha od 43 godine, trenutnog Terrya od 45 godina i trenutnog Edena od 35 Onda ok Prijavi
16. oktobar 2025.16. okt comment_368216 2 hours ago, Spaha said: Jos ako CPO odobri, da budemo Red Bull Chelsea bre. Ne moze Chelsea da bude red nista. Mi smo plavi. Prijavi
24. oktobar 2025.24. okt comment_368444 7 hours ago, hamco said: Vidjelo se na trenutak da je kod prvog Estevao držao loptu, e sad nije prikazano kako je lopta predana Enzi, ali pretpostavljam da je bilo sve ok. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368526 U nedostatku kvalitetne diskusije nakon brojnih razocarenja nasih pulena ove sezone, pokrecem jedno interesantno pitanje. Naisao sam na to na jednoj fan stranici, pa pitam forumase: Za kojeg igraca ste najvise zeljeli da uspije, odnosno sad najvise zalite sto nije uspio u Celziju i postao legenda kluba? Nebitno da li je cisto flopao ili samo nije ispunio svoj potencijal iz nekog razloga. Nije da nismo imali promasaja. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368527 @Wisey nije bio promasaj ali 1/1 Lucas Piazon. On je bio prvi na kog smo se onako masovno lozili. Smatram da je mogl mogao vise samo da se radilo drugacije sa njim. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368528 U proslosti najvise sam ocekivao od Torresa a najmanje je opravdao iznos i ocekivanja koja sam imao. Igrac kojeg nikad nisam prezalio sto smo ga prodali a bio je vanserijski talenat dok je jos kod nas bio je Robben. U novijoj historiji nekako sam najvise ocekivao od Lukakua kada se vratio u Chelsea ali znamo svi kako je zavrsilo. Od te trojice sam imao nekako najveca ocekivanja a najvise zalim za Robbenom. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt Autor comment_368529 Evo od mene jedan neocekivan odgovor, ja sam mnogo zelio da uspije Mudryk. I bas sam vjerovao da ima onaj factor x da bude odlican igrac i jos bolje krilo. Imao je radnu etiku, trening trening i samo trening, brzinu, ekspozivnost, sut. Sjecam se debija protiv Liverpoola, poslije te utakmice sam pisao da ne vidim nacin kako bi mogao flopati. Ostalo je historija. Izdvojio bi jos jedno ime Billy Gilmour. Svojevremeno sam se s kolegom (navijac Barcelone) raspravljao ko je bolji tj ko ce ostvariti vise u karijeri. U datom trenutku je Billy igrao, bio standardni reprezentativac Walesa. Sad par godina kasnije Pedri je jedan od najboljih veznjaka na svijetu a Gilmour jos uvijek starter u Walesu. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368530 Meni Robben, Cuadrado, Crespo i Saul. Za Robbena mi je žao, jer onakav igrač i njegov zaštotni znak su velemajstorstvo. Cuadrado je kidao u Fiorentini, a možda je i do Murinha bilo. Nekako imam utisak da Crespa niko ne pominje da je igrao kod nas, a bio je klasa od napadača. Što se Saula tiče on je dosao kod nas posle opakog problema sa bubregom, tako da je relativno krenuo njegov pad, ali je u zlatnom periodu Atletica bio igrač za poželeti u svom timu. Dodao bih još onog nesretnika van Ginkela, jbg delovao mi je da će ostvariti svoj potencijal kod nas. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368531 Meni je od pojacanja nekako najvise zao sto nisu proradili Torres i Falcao, a u novije vrijeme Werner. Bili su uvijek profesionalni i maksimalno se davali u svakom mecu, bas se vidjelo da im je stalo do kluba ali iz raznih razloga nisu uspjeli u nasem dresu. Od mladih igraca bilo je tu dosta top talenata, recimo sjecam se McEachrana sa 17 godina, pa onda vec spomenuti Piazon, Loftus, Odoi... Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368532 Dobro pitanje za malo diskusije dok se ceka sljedeci mec. Ima tu dosta imena za izdvojiti. Ja sam oduvijek volio ove jeftinije napadace. Recimo zao mi je sto Demba Ba i Loic Remy nisu uspjeli kod nas, ponajvise Demba. Nekako nisu dobijali dovoljno sansi da igraju i da se dokazu, nedovoljno minutaze. A Demba nam je donio FA Cup u finalu protiv Uniteda. Jedno malo podsjecanje za starije forumase. U to doba na forumu je bio aktivan forumas Gandalf. On nam je slao suvenire od Chelsea. Ja sam od njega dobio bio cak ulaznicu za finale Chelsea Manchester United koja se tad igrala prvog aprila. Sad, ovaj dio za legendu kluba, tu bih vec onda izdvojio Matu. Imao je sve predispozicije da bude na tom putu. Prijavi
28. oktobar 2025.28. okt comment_368534 Uh, mnogo je kandidata zaista. Ipak bih izdvojio Lukakua, Nkunkua i Pulišića. Od igrača iz akademije Loftus-Cheek i Broja. A posebno mjesto ima Asmir Begović. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.