Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Al ja kad vidim moguci sastav celsija za sljedecu sezonu. Lici na borbu za konferencijsku

Madueke jackson mudryk

Enzo nkunku caicedo 

Chilwell fofana badiashile james

Kepa

Takve izbacuju sastave.

Jos kad nam chily i james otpadnu u oktobru na 4 mjeseca

Borba za konferenciju ima da bude

• Popularna objava
33 minutes ago, soxx said:

Al ja kad vidim moguci sastav celsija za sljedecu sezonu. Lici na borbu za konferencijsku

Madueke jackson mudryk

Enzo nkunku caicedo 

Kepa

Takve izbacuju sastave.

Samo nek svi oni zele da na terenu daju 100 sebe za klub i nadoci ce sve na svoje mesto. 

2 hours ago, soxx said:

Madueke jackson mudryk

Enzo nkunku caicedo 

Kepa

Takve izbacuju sastave.

Pa sasvim ok sastav, vrhunska obrana, vrhunska sredina, jedino klimav i neiskusan napad al s potencijalom. Ako Poch dobro posloži stvari dovoljno za borit se za top4 (možda ne favoriti al sigurno ne bez šanse).

Nama će veći problem od prve 11-orke bit dužina klupe (koliko god to ironično bilo s obzirom na to koliko smo igrača nakrcali), al sreća pa ne igramo Europu pa to i neće bit toliki problem

9 hours ago, ja13 said:

Pa sasvim ok sastav, vrhunska obrana, vrhunska sredina, jedino klimav i neiskusan napad al s potencijalom. Ako Poch dobro posloži stvari dovoljno za borit se za top4 (možda ne favoriti al sigurno ne bez šanse).

Nama će veći problem od prve 11-orke bit dužina klupe (koliko god to ironično bilo s obzirom na to koliko smo igrača nakrcali), al sreća pa ne igramo Europu pa to i neće bit toliki problem

Sredina dobra ako dodje caicedo, a i kad dodje ako ne bude nista od ovih omladinaca onda smo i tu slabi s rotacijom. Napad i dalje pod upitnikom. Krila pod upitnikom. Ne mozes rec ni za jedno nase krilo da ce biti koristi od njega. Odbrana dobra dok se bekovi ne povrijede.

Uglavnom ako poch ima kvaliteta moze napravit od ovog pravu ekipu al ako je i on tanak onda ce biti patnje

Nisam siguran koja je najbolja tema za ovo pitat, ali, sada kada je Azpi službeno otiša, koga bi ste stavili za novog kapetana? Silvu ili s obzirom da će ubrzo u penziju ga preskočit pa odma James ili nekog trećeg?

Sto procitah na redditu.

Ova nasa nova era i pocela i zavrsila s lampardom bukvalno

Ode mount, havertz, kante,kova, mendy, ziyech (valjda) itd

Sad pocinje neka nova s mudrykom, enzom, nkunkuom i drugima, nek je Bog na pomoci 

7 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Tadašnja potrošnja rezultirala sa dvije dominantne uzastupne titule i bili smo krem Evropskog fudbala 5 godina. Sad, lagano 12. mjesto

Al tad i sad vremena nisu ista. Niti su iste glave igraca. 

• Popularna objava

Tacno tako whisper i to se ogleda u mnogo cemu.

Nikad zaboraviti rijeci Terry, kako je s 18 godina cistio kopacke starijim igracim, pospravljao svlacionice itd. A danas sta radi recimo Colwill sa 15 utakmica u nekom Brightonu? Zahtjeva prvu postavu frajer ili nece ostati, haha zato i jesmo gdje jesmo, s takvim igracima.

Nikada vise one generacije, jedino je moguce ako imas Gvardiolu za trenera pa da onako napravi stroj za mljevenje protivnika, ali i to je kratkotrajno. I on stalno mijenja igrace, cim se malo zasite ovi sto su vec u ekipi.

• Autor
5 hours ago, soxx said:

I ove nasi navijaci pickice. Da je sponzor zastave duge, to im ne bi smetalo

e to meni smeta, ajd okej neces kladionicu razumijem al bi bili ponosni da nam neka dugina boja stoji na prsima. Jebem li ti zapad i prave vrijednosti. Volim sto sam Balkanac pa makar i zatuceni. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.