Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

ne znam samo kako su uopšte došli do te cifre na kraju, ipak je to mnogo novca za kupovinu kluba

sve mi je neka cifra u glavi da je Njukasl prodat za nekih 300m funti što je daleko manje

Klub koji ima igrače svjetskog renomea, preko 30 miliona pratilaca na social networks, trenutni šampioni Evrope i osvajači svih trofeja u zadnjih nekoliko godina. Svaki debil koji ima internet čuo je za Chelsea. Jebi ga u današnje vrijeme brend se plaća i to skupo, tu su ti te milijarde

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

ne znam samo kako su uopšte došli do te cifre na kraju, ipak je to mnogo novca za kupovinu kluba

sve mi je neka cifra u glavi da je Njukasl prodat za nekih 300m funti što je daleko manje

A Southampton je kupljen za 100 miliona ako se ne varam.

Kao što imaš majice koje koštaju 2 marke, 20 maraka i 100 maraka.

• Autor
https://twitter.com/MarkKleinmanSky/status/1524449564203364353?t=ZttkYg0lqxpLfyKmaGHcqA&s=19

Sljedeci korak maknuti ovo sranje u vidu broja 3 s dresa

Ne kitu u usta

Sleeve partner, znači umjesto Hyundaia?

aha, samo ne vidim na koliki period je ovaj ugovor, sumnjam da je samo od jednu godinu.

super je ovo sve, samo meni nedostaje onaj cisti dizajn premier lige kakav je donedavno bio. glavni sponzor na prednjoj strani dresa i to je to.

Ne znam koliko su podaci relevantni, ali hyundai nam je placao nesto vise preko 12M godisnje(50M na 4 god).
Nov sponzor ce placati 20M, sto je odlican posao.
Slazem se da sklonimo onu ,,3"", i ja zadovoljan
  • 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Prošlost i budućnost kluba
  • 4 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Otac igre. 

Ramiz teska kurcobolja.

Pun Camp Nou, skoro 100 hiljada ljudi, protivnik najjaca ekipa ikad sa mozda i najboljim trenerom, najbolji igrac ikad. Igrac manje, gubis 2:0 za 20ak i nesto minuta i ispadas. Jedina sansa na utakmici, puni trk skoro 70 metara sprinta i onda jedan lob lagan kao nevinost. 

Nakon toga ide famozni ples sa brazilskih favela.

Veliki Ramires.

Ovo je za mene najvazniji i najbolji gol u historiji kluba.

On 6/22/2022 at 11:36 AM, Spaha said:

Vidi da ima titulu Lorda, kako se dodje do te titule tamo kod njih?

There are traditionally 3 ways to become a Lord or Lady in the UK: 

Marry a person with the current title and family inheritance of Lord or Lady. 

Receiving an appointment to the House of Lords (which can only be achieved through nomination by the Prime Minister and then confirmation from the Queen).

Purchase of “Lord of the Manor” title (can be extremely expensive as you’re actually purchasing the land or estate).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.