7. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_334063 Boelhy kao čovjek koji je tek ušao u svijet fudbala ima situaciju da smijenjuje trenera i nakon par sati glavni i reklo bi se jedini kandidat za novog trenera je Potter. Hm, iskreno ne mislim da je Boelhyu baš Potter pao napamet, nista lose za Pottera ali sumnjam da ga je bas Boelhy izabrao jer je eto gledao Brighton bar 2 puta. Ovo je odluka nekog ko je u fudbalu, nekog ko živi Premiership, tako mi izgleda. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334064 4 minutes ago, King Chelsea said: Boelhy kao čovjek koji je tek ušao u svijet fudbala ima situaciju da smijenjuje trenera i nakon par sati glavni i reklo bi se jedini kandidat za novog trenera je Potter. Hm, iskreno ne mislim da je Boelhyu baš Potter pao napamet, nista lose za Pottera ali sumnjam da ga je bas Boelhy izabrao jer je eto gledao Brighton bar 2 puta. Ovo je odluka nekog ko je u fudbalu, nekog ko živi Premiership, tako mi izgleda. Upravo tako a i Potter je trenutno pravi izbor za nasu klupu, bar se tome nadam. Prijavi
8. septembar 2022.4 god. comment_334141 Ma Boehly gleda neke statistike, brojke, i sranja. Zato je navalio na Gordona jer mu je gledao neku statistiku i hteo je da ga dovede, pa verovatno je samo izguglao neku statistku za Pottera Prijavi
8. septembar 2022.4 god. comment_334142 Liverpoolovi vlasnici su gori nego Arsenalovi. Samo se brinu za profit i kako izvuci sto vise para. Njima ne smeta kada ne osvoje titule, samo im je bitno da budu u top 4 i da zarade. Zato i ne ulazu nesto puno. Jos se sada zajebali za Darwina, pa ce opet cekati za novog igraca koji ce kostati nesto vise. Prijavi
8. septembar 2022.4 god. comment_334147 Liverpoolovi vlasnici su smeće, to pitajte svakog navijača Liverpoola, Nunez je doveden prije svega jer su pustili Manea pa se moralo to još nadoknaditi. Vidi se da im je bitan samo profit, također njihovi znalci (kao što smo i mi ovdje) kažu da bukvalno uopšte ne ulažu svoje novce, samo im je bitno da se posluje u plusu. Ovaj niz dobrih rezultata i sezona je samo dodatni plus. Nenormalno je da imaju ovakav vezni red i da ne rade ništa povodom toga do zadnjeg dana prelaznog roka... I onda dovedu nekog polovnjaka Prijavi
15. mart 2023.3 god. Autor comment_342251 Pricalo se ranije o ovom konceptu ali u zadnje vrijeme se slabo spominje. Sta je bilo, nije na kraju kupljen ovaj klub iz Francuske. Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343333 4 hours ago, Bari said: Ko su ovi, sta su oni? Tempus Ex Machina is a cutting-edge technology company revolutionising the sports and entertainment industry. Innovatively syncing sports video and data, Tempus Ex’s proprietary technology enables the creation of new interactive experiences around live events. Tempus Ex’s FusionFeed™ technology is the only solution that can synchronize and deliver every available piece of data generated by every data and video vendor at a live sporting event -- including every video angle, stats platform, and player tracker covering every play Veliki brat 🤔 Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343334 ima li kakvih informacija ko ce zamjeniti tricu na dresu? Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343339 3 hours ago, Spaha said: ima li kakvih informacija ko ce zamjeniti tricu na dresu? Vjerovatno 11ka heheh Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343343 Ako se sjećate one tehnologije što je tokom SPa omogućavala da vidite sve statuse fudbalera uživo samo tako što kliknete na njega, to su vam oni, slično nešto, nije to bio njihov lično projekat sad na SPu Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343444 08.04.2013. Umro je fudbalski klub Čelsi. Poslednji ekser na kovčeg donedavnog velikana svetskog fudbala zakucali su ,,lažni" engleski ser Fat Frank, američki Le Brick(ron), keruša iz La masije, june iz Nemačke, dezerter iz Ukrajine, gabonski uhleb, maloumnik iz Kobama, nemačko-američki ,,filantrop" sa svojom svitom i vekovni svetski policajci Britanci. Bio jednom jedan fudbalski klub! Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343477 E jbg, jesam. Ovo je meni, kao navijacu, najgori dan tokom mog navijanja za ovaj klub. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343591 Higher matchday income je prost, kapacitet stadiona i to je to... Što se sponzorstva tiče tu dijelimo četvrto mjesto sa Tottenhamom i Arsenalom po 40 miliona dok je prvi City sa 67, onda Lpool sa 50 te united sa 47, dakle jedino je City posebno odmakao, ovo ostalo se može istrpiti Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343597 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Higher matchday income je prost, kapacitet stadiona i to je to... Što se sponzorstva tiče tu dijelimo četvrto mjesto sa Tottenhamom i Arsenalom po 40 miliona dok je prvi City sa 67, onda Lpool sa 50 te united sa 47, dakle jedino je City posebno odmakao, ovo ostalo se može istrpiti Sta da istrpis, kada ostajemo bez dva sponzora, ukupno 60 miliona evra, bez zamene spremne. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343621 15 hours ago, Whisper said: Sta da istrpis, kada ostajemo bez dva sponzora, ukupno 60 miliona evra, bez zamene spremne. Odnosilo se na sponzore do ove sezone Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343742 On 4/10/2023 at 5:04 PM, Whisper said: Sta da istrpis, kada ostajemo bez dva sponzora, ukupno 60 miliona evra, bez zamene spremne. ma lako je naci zamjenu, nace se neka americka firma za sponzorise, vec u startu imamo deal sa nikeom. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343808 @Wisey negde napisa ja mislim da nam je ekipa puna talenata al da nam fali dobar trener. Pa ja mislim da smo mi jedini klub u istoriji jebenoj koji za sezonu promeni tri trenera al svaki novi bude gori od prethodnog. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.