Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Boelhy kao čovjek koji je tek ušao u svijet fudbala ima situaciju da smijenjuje trenera i nakon par sati glavni i reklo bi se jedini kandidat za novog trenera je Potter. Hm, iskreno ne mislim da je Boelhyu baš Potter pao napamet, nista lose za Pottera ali sumnjam da ga je bas Boelhy izabrao jer je eto gledao Brighton bar 2 puta. Ovo je odluka nekog ko je u fudbalu, nekog ko živi Premiership, tako mi izgleda.

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

4 minutes ago, King Chelsea said:

Boelhy kao čovjek koji je tek ušao u svijet fudbala ima situaciju da smijenjuje trenera i nakon par sati glavni i reklo bi se jedini kandidat za novog trenera je Potter. Hm, iskreno ne mislim da je Boelhyu baš Potter pao napamet, nista lose za Pottera ali sumnjam da ga je bas Boelhy izabrao jer je eto gledao Brighton bar 2 puta. Ovo je odluka nekog ko je u fudbalu, nekog ko živi Premiership, tako mi izgleda.

Upravo tako a i Potter je trenutno pravi izbor za nasu klupu, bar se tome nadam.

Ma Boehly gleda neke statistike, brojke, i sranja. Zato je navalio na Gordona jer mu je gledao neku statistiku i hteo je da ga dovede, pa verovatno je samo izguglao neku statistku za Pottera

image.png.36eb4f4329bc8b2f0dabaafbad21e5cd.png

image.png.916df6d40ef2aae7345c569cc14371e2.png

Liverpoolovi vlasnici su gori nego Arsenalovi. Samo se brinu za profit i kako izvuci sto vise para. Njima ne smeta kada ne osvoje titule, samo im je bitno da budu u top 4 i da zarade. Zato i ne ulazu nesto puno. Jos se sada zajebali za Darwina, pa ce opet cekati za novog igraca koji ce kostati nesto vise.

Liverpoolovi vlasnici su smeće, to pitajte svakog navijača Liverpoola, Nunez je doveden prije svega jer su pustili Manea pa se moralo to još nadoknaditi. Vidi se da im je bitan samo profit, također njihovi znalci (kao što smo i mi ovdje) kažu da bukvalno uopšte ne ulažu svoje novce, samo im je bitno da se posluje u plusu. Ovaj niz dobrih rezultata i sezona je samo dodatni plus. Nenormalno je da imaju ovakav vezni red i da ne rade ništa povodom toga do zadnjeg dana prelaznog roka... I onda dovedu nekog polovnjaka

• 2 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • Autor

Pricalo se ranije o ovom konceptu ali u zadnje vrijeme se slabo spominje. Sta je bilo, nije na kraju kupljen ovaj klub iz Francuske. 

• 3 sedmice kasnije...
4 hours ago, Bari said:

Ko su ovi, sta su oni? 

Tempus Ex Machina is a cutting-edge technology company revolutionising the sports and entertainment industry. Innovatively syncing sports video and data, Tempus Ex’s proprietary technology enables the creation of new interactive experiences around live events.

Tempus Ex’s FusionFeed™ technology is the only solution that can synchronize and deliver every available piece of data generated by every data and video vendor at a live sporting event -- including every video angle, stats platform, and player tracker covering every play 

Veliki brat 🤔 

08.04.2013. Umro je fudbalski klub Čelsi. Poslednji ekser na kovčeg donedavnog velikana svetskog fudbala zakucali su ,,lažni" engleski ser Fat Frank, američki Le Brick(ron), keruša iz La masije, june iz Nemačke, dezerter iz Ukrajine, gabonski uhleb, maloumnik iz Kobama, nemačko-američki ,,filantrop" sa svojom svitom i vekovni svetski policajci Britanci. Bio jednom jedan fudbalski klub!

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Higher matchday income je prost, kapacitet stadiona i to je to...

Što se sponzorstva tiče tu dijelimo četvrto mjesto sa Tottenhamom i Arsenalom po 40 miliona dok je prvi City sa 67, onda Lpool sa 50 te united sa 47, dakle jedino je City posebno odmakao, ovo ostalo se može istrpiti

Sta da istrpis, kada ostajemo bez dva sponzora, ukupno 60 miliona evra, bez zamene spremne.

On 4/10/2023 at 5:04 PM, Whisper said:

Sta da istrpis, kada ostajemo bez dva sponzora, ukupno 60 miliona evra, bez zamene spremne.

ma lako je naci zamjenu, nace se neka americka firma za sponzorise, vec u startu imamo deal sa nikeom.

@Wisey negde napisa ja mislim da nam je ekipa puna talenata al da nam fali dobar trener.

Pa ja mislim da smo mi jedini klub u istoriji jebenoj koji za sezonu promeni tri trenera al svaki novi bude gori od prethodnog. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.