5. maj 2022.4 god. comment_327825 Nije točno, može odbiti prodat klub. To je njegova imovina ne mogu mu je samo tako uzet. Zabranjeno mu je poslovanje u UK, tako da ne može dobit nikakve pare od prodaje ali ne mora prodat. Ima i kuću u Londonu koja nije na prodaju. Ne prodaje je i čeka bolja vremena kad će moć primit pare prodajom ili je opet koristit. Razlika je što kuća stoji na mistu a klub da bi funkcionirao mora poslovat a to ne može jer je Abramovičeovo vlasništvo i kad bi ga odbia prodat klub ne bi moga funkonirat pa bi se ugasia. Srećom, Romanu je ipak stalo kluba pa će ga prodat... Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327826 Kuca ce uvijek imati vrijednost, cak bi mogla i rasti s obzirom na trziste nekretnina. Dok s druge strane znamo sta bi se desavalo s klubom da je bio tvrdoglav i pokusao se inatiti vladi. Onda bi kurko dobio i centa za njega. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327829 Nije točno, može odbiti prodat klub. To je njegova imovina ne mogu mu je samo tako uzet. U ljubavi i u ratu sve je dozvoljeno Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327831 https://twitter.com/TeleFootball/status/1522306538244874240?t=5igMzX_Kjmi2H3orVL0rlQ&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327835 Ja sam realno prije telegrapha znao da ce sutra biti, u 9 i 42 objavio, a ovi u 10:05 :P Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327836 Ja sam realno prije telegrapha znao da ce sutra biti, u 9 i 42 objavio, a ovi u 10:05 :P Bio je i red da ti jednom pogodis :D Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327853 https://twitter.com/CFCDaily/status/1522507888819941381?t=8xJGAbzhV87F0Q3_Rr_H5Q&s=19 Najbolji vlasnik u istoriji fudbala! Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327854 Fino fino, ali sta poslije 10 godina, valjda nas nece htjeti oguliti. Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327855 Fino fino, ali sta poslije 10 godina, valjda nas nece htjeti oguliti. Verovatno se misli na to da ce klub za 10 godina zdravog poslovanja biti dovoljno finansijski jak da ima i za dividende i za normalno funkcionisanje. Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327862 https://twitter.com/CFCDaily/status/1522654473650384898?t=5PCrzJJnZhxQZGi7GEdOVg&s=19 Zelim da cujem Vajzovo misljenje sad. Prijavi
6. maj 2022.4 god. Autor comment_327866 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1522698461036134401?t=Gp9X0Fevd0g1WDjRJ9FfjQ&s=19 Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327870 https://twitter.com/chelseafc/status/1522737382365270016?s=21&t=uQcCIb35PboDmkUuWPvSnw Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327871 Eh super, neka smo konacno vise stali na noge. One vijesti da Romantrazi povrat duga su me malo uplašile, kontam gotovi smo, sreća pa je to novinarska šuplja. Osjecam da smo dobili dobre vlasnike. Sad treba snazno u refreshovanje ekipe. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327872 Todd Bohly djeluje kao veoma ambiciozan vlasnik. La Dodgersi pa i La Lakersi ulazu bas mnogo novca u rostere tako da ne sumnjam da ce se i u Chelsea ulagati mnogo. Ima cak jedna izjava Todda iz 2019. kada govori da je Football u Evropi zapravo pravi Football i da bi Amerikanci trebali taj sport zvati Football a ne svoj. Nesto u tom smislu... kao najdinamicniji sport... Evo dio teksta: “Football is the biggest sport in the world,†said Boehly in 2019. “I can’t believe American football can get to use the word ‘football’ because to me that word should be football. The fact is it is still the best product in the world. It’s 90 minutes so it has a great timeline. The passion that the fans have for the activity and the sport and the teams is unparalleled. So when you start to think about what you’re trying to build with these teams, you’re really trying to A, win and B, be part of the community.†Nadajmo se najboljem. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327873 Od početka sam se najmanje brinuo oko ovoga. Bitno je da ne postanemo Arsenal iz vremena 2006-2016 kada su svakog boljeg igrača prodali. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327882 Šta je sa forumom ni jedan tweet što objavite mi ne prikazuje, samo prazne postove vidim. Ispade ovde neko lud Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327887 Nevjerovatn podcast. Bukvalno pitanja koja pogadjaju u srz. Zasto ulagati u klub toliko novca, vremena pa cak i emocija, kada cak ni to sve zajedno nije garant uspjeha samo je jedno od pitanja... Zaista ovaj covjek djeluje kao neko ko ce Chelseau pruziti dobru buducnost, siguran sam. https://youtu.be/JJc1V_WBG00 Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327891 Ako nas budi vodili, kao sto vode Dodgerse, bit cemo jedna od najboljih ekipa na svijetu. E sad, pitanje je da li ce nas voditi kako treba. Zagrijan je bio za kupovinu, pripremljen do najsitnijih detalja, nijedan od kandidata mu nije mogao prici, sposoban je. Hajmo sad prenijeti to i na klub i da uzivamo i vise nego s Romanom. Romanu hvala za sve, zapravo nije moguce zajvaliti se dovoljno, koliko je ucinio za kompletan klub, sve najbolje dalje. Boehly dobrodosao i povedi nas ka jos vecim uspjesima. Izabrao je najbolji klub za kupovinu, poseban klub. Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327893 Konacno. Ovo se cekalo. Klub je objavio javno, znaci vecina papirologije je zavrsena, ostalo je mozda jos nekih detalja. Kako je ovo sve pocelo mislim da ce se na kraju odlicno zavrsiti. I vrijeme je bilo da se ponovo vratimo sportskim temama. Nadam se da ce novi vlasnici biti predani klubu barem upola koliko je Abramovic bio. Uzbudjen sam zbog nove ere, idemo u pobjede zajedno! Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327900 Odlično, na kraju jedna od boljih opcija, nadajmo se i najbolja. Vlasnik Dogersa i Lakersa nije mala stvar. Dogersi imaju sjajne rezultate sa njim, dok Lakersi lagano padaju ali ne vjerujem da je on tu glavni krivac. Bitno je da on ulaže i radi sa velikim i jakim franšizama, jakim brendovima a to je i Chelsea. Jedan od najjačih i najvećih klubova u Evropi trenutno, tako da neće imati toliko puno posla jer je klub sjajno organizovan. Nadam se da će nas i fino počastiti na ljeto ali u isto vrijeme i ne glupo, da se daju ogromne plate i odštete za neke igrače, treba tu biti pametan. Welcome new boss Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327902 Ne znam samo kako će ti Ameri da skapiraju taj drugačiji sistem gde nema trejdova i ostalih elemenata iz Amerike, no dobro neka se samo završilo pa sad ne bih nešto napamet da pišem Ono što mi je Whisper preko poruka napisao, to mi je bilo bitno da mi se razjasni, ali ne kapiram samo kako će uložiti te milijarde u klub? jel to iz sopstvenog dzepa? mislim klub zaradjuje pa zaradjuje i interesantan mi je onaj detalj, ako je istina da neće moći dividende da isplaćuju dal 10 godina Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327953 Sad kada je ovo gotovo,.treba se vratiti fudbalskim stvarima. Sta prvo ocekujem od novih vlasnika je da Boehly i njegovi trebaju sto pre za sto sa Tuhelom, Marinom, Cehom(ili ljudima koje oni postave na te pozicije), te da im jasno prezentuju viziju kluba za buducnost. Da se prica o svemu a posebno o tome gde smo mi u odnosu na Siti i Liverpul, igracki ali i organizacijski, i koliko nam i sta treba da tamo stignemo, jer ako zelimo biti najbolji moramo u njih da gledamo. Hoce li se odmah upumpati 300 miliona u pojacanja ilo ce se ici korak po korak, nije ni bitno mnogo, samo da se napravi jasan plan, i da ga se svi pridrzavaju i.ne vidim kako nam uspeh moze izmaci. Druga stvar su ugovori igraca. Moramo Maunta i Dzejmsa obezbediti, ali i Broju i Galegera, Kantea... Mozda bi trebalo razmisliti i o promeni sistema placanja, sa ne tako visokim neto izonsima na platu, a bogatijim timskim bonusima za ostvarene uspehe. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327984 ne znam samo kako su uopšte došli do te cifre na kraju, ipak je to mnogo novca za kupovinu kluba sve mi je neka cifra u glavi da je Njukasl prodat za nekih 300m funti što je daleko manje Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327986 sam klub je malo manje od 2 milijarde, ostatak cifre je za donacije, stadion i ostale stvari. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.