3. maj 2022.4 god. comment_327734 Sta te ima ko uvjeravati, kada se vijest pojavila da ce oprostiti dug... Pojave se raznorazne vijesti, pa nisam vidio da se toliko povjeruje kao u ovom slucaju. Elem, neka i trazi te pare. Ima pravo pokusati. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327737 Pratićemo klub iz seoske lige :hail:, san svakog okorelog navijača :fantom: Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327738 Ostaje li Champiosnhip na Sport klubu ili ide na Arenu? Ma sve će biti dobro. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327741 Pratićemo klub iz seoske lige :hail:, san svakog okorelog navijača :fantom: diablo i onako prati od seniora do pjetlica, veterana i ž tima nije da će mu biti neka razlika šta ćemo mi koji pratimo samo jak chelsea, ko će sad novi klub tražiti Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327751 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1521547811799642113?t=6IFeiExntSGUJ4JFvaO2iw&s=19 I sta cemo sad ? Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327752 Neizvjesnost do samog kraja. Valjda nam ne budu na kraju ugasili klub ili poslali u neke nize lige. Zar smo toliki baksuzi? Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327754 I sta cemo sad ? Umetnica mora biti zdrava. 😠Rekoh vec, najveci problem sto nemas nikog da se javno bori za klub. Neko ko bi pregovarao sa britanskom vladom i jasno im stavio do znanja da su oni duzni spasiti ovaj klub. Buck bi recimo trebao biti taj, ali sta ocekivati od matorog pohlepnog prdonje? Terry nema intelektualni kapacitet. Drugi su svi Abramovicevi ljudi. Jedino nam preostaju navijaci. Ne bih iskljucio neke vece demonstracije ukoliko se rok priblizi, a rjesenja ne bude na vidiku. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327755 Wisey nekad zvucis kao diablo, ono kao sve znas... Ok, Buck stvarno ne djeluje kao nista drugo nego stari prdonja ali nista drugo ne znamo o njemu osim da je star. Izjavu da Terry nema intelektualni kapaciteti pogotovo ne razumijem. Na osnovu cega to misljenje? Mislim Terry se svakako nista i ne pita taman da je najpamentiji covjek na svijetu... Ono sto meni nikako nije jasno jeste cinjenica da vlada Britanije ne zeli uciniti nista da spasi klub. Mislim kao da je u pitanju neki strani klub a ne jedan od najboljih i najvecih klubova u historiji. Ok, otjerali su Abramovica i postigli su sta su zeljeli, sto bi sad imali te neke rokove i to toliko rigorozne da ukoliko se ne ispune neki uslovi do tada klub ce otici u bankrot. WTF? Zar je to cilj? Zar nisu postigli sta su htjeli? Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327757 Pa nije netacna vijest, apsolutno svi prenose. Cak sta vise spominje se da vlada nece ni razmisljati o pomeranju datuma. Jasno je ko dan, 31.05.2022. je zadnji rok da Chelsea kupe novi vlasnici. diablo, jesul naredne dvije sedmice kljucne? Kljucna su sljedeca 2 dana i onda ide Ratcliffe ako ne uspije Boehly. Prica oko duga nije toliko vazna, Roman pokusava vjerovatno da oduzi, da vidi moze li nastaviti biti vlasnik, ali nema nista od toga. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327760 Au brate pa mislio sam da nema kod nas nema igraca sa 200+ sedmicno. Lukaku hladno 300k Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327761 Pa i nije bilo. Kante jedini i Chilwell zasluzuju plate koji imaju preko 200k. Onda ti Werner uzeo dusu, pa i Lukaku dokrajcio. Dosad nije niko prelazio 200k. Prijavi
3. maj 2022.4 god. comment_327762 Wisey nekad zvucis kao diablo, ono kao sve znas... Ok, Buck stvarno ne djeluje kao nista drugo nego stari prdonja ali nista drugo ne znamo o njemu osim da je star. Izjavu da Terry nema intelektualni kapaciteti pogotovo ne razumijem. Na osnovu cega to misljenje? Mislim Terry se svakako nista i ne pita taman da je najpamentiji covjek na svijetu... Znam samo rezonski zakljucivati i analizirati. Nikakve insajderske nemam niti nesto tvrdim kao diablo. Lik je predsjednik kluba skoro 20 godina, a obicni fikus. Sta radi u mozda najvaznijem momentu za klub u historiji? Gdje su aktivnosti, ne vidim nista u medijima? Ide li pregovarati u britansku vladu? Da li se zauzima za interese kluba? Odrzava li sastanke s navijacima? Gdje borba? Slusaj Terrya kad prica. Obicni nogometas s uvrijezenim, standardnim frazama. Naravno da se ne pita, vise sam navodio moguce ljude koji bi trebali biti ukljuceni u to sve. Sigurno dugogodisnji kapiten, miljenik nas navijaca bi morao imati neku rijec i autoritet. Samo kazem, sve i da dobije priliku nesto ne vjerujem da je u stanju predvoditi takav proces. Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327768 Slažem se sa kolegom Wisey. Mogu, da kažem da se baš nekako sve nacrnilo na nas. Terry legenda kluba ide i stavi šal od Celtica. Ako si legenda kluba podržavaj naš klub i nemoj stavljati druge šalove kluba gore. Onda imamo tu priču sa novim vlastnikom. Skoro pa kompletna odbrana nam ide u druge klubove. Koliko su još sa glavom kod kluba. Pitanje. Sad još čitam, da nešto Abramović se predomišlja dal če otpisati dug 1.6 miljarde ili ne. Ako ne onda smo naj... kako čitam. Nadam se, da se sezona privrede k kraju i da ostvarimo top 4 finish i da rešimo sve ovo oko vlastništva. Prijavi
4. maj 2022.4 god. comment_327773 Jedini od pocetka pisem da ce lik traziti svu lovu nazad, i to s kamatama, a 90% ljudi na forumu me uvjeravalo da to nema veze s istinom i da je oprostio dugove. Naravno da ce traziti pare, samo sto ne moze bas tako lako do njih jer mu je britanska vlada zamrznula imovinu. Sad se pokusavaju sve moguce cake i fore da se nekako zaobidje ta odluka i izvuce bar dio love, ako ne sve. Zato se i oteglo. https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1521833575779295232?t=EjLT0Obob2o5aTTOJcTYeA&s=19 Rekoh ja da je sef legenda :Dhttps://twitter.com/CFCPys/status/1521836279176044546?t=KHtrGyvJWinpzPIPvEjUGw&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327795 https://twitter.com/siphillipssport/status/1522128080713797633?t=hOoc7RcBXXx31cDx-wKH5A&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327799 https://twitter.com/SiandDanTalkCFC/status/1522159210196131840?t=q1HaD5IHZeKy_5J3S9wlIQ&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327806 https://twitter.com/CFCDaily/status/1522168844802002945?t=KO3QEDE4W5U1oBX_LI0l1w&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327810 Dobre vijesti. Konacno da se i ovo privodi kraju, neka zakljuce taj posao pa da odahnemo svi. Vrijeme je za novu eru. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327812 Mislim da ce novi vlasnici htjeti pokazati ko su i sta su, i da ce vec na ljeto odgrijesiti kesu i kupiti nekoliko igraca. Jednostavno htjet ce ostaviti dojam da su imucni, da nije samo u pitanju biznis... mislim mozda i jest samo biznis i profit razlog ali vjerujem da ce makar na pocetku pokusati to zamaskirati nekim velikim transferima. Vidjet cemo ali da se hoce vise samo zavrsiti. Bilo bi idealno pred finale FA kupa i da Boehly bude prisutan na mecu i da nasi lete po terenu. Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327813 Dobre vijesti. Konacno da se i ovo privodi kraju, neka zakljuce taj posao pa da odahnemo svi. Vrijeme je za novu eru. Secondly, Mr Abramovich has not asked for any loan to be repaid to him – such suggestions are entirely false – as are suggestions that Mr Abramovich increased the price of the Club last minute. As part of Mr Abramovich’s objective to find a good custodian for Chelsea FC, he has however encouraged each bidder throughout this process to commit investing in the Club – including in the Academy, Women’s team, necessary redevelopment of the stadium as well as maintaining the work of Chelsea Foundation. https://twitter.com/ChelseaFC/status/1522256646763958272?t=zTN1fikoUSHcaDgyBAWfNw&s=19 Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327818 Trebas kopirati i naredna 2 pasusa iz te izjave. U njima stoji da i ta novcana pozajmica spada pod EU i britanske sankcije, sto znaci da mu je taj novac zamrznut. Dakle, sustinski on ne moze nista “oprostiti†niti traziti jer to vise nije njegova lova od trenutka kada je pajdo Putin krenuo sa zlocinackom misijom u Ukrajini. Jedino gdje moze otici su neke fondacije, a niko normalan iz britanske vlade nece dopustiti da se iz njih izvuce. Da se razumijemo, Abramovic ce uvijek ostati zlatnim slovima upisam u historiju ovog kluba i hvala mu na svemu. Uradio je mnogo za Chelsea, pruzio svima nama mnostvo lijeoih trenutaka. Time treba staviti tacku na ovu pricu. Uzbudjen sam i zeljno iscekujem novu eru. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.