Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

postano je na nekoj temi, ne mogu da nadjem gde je to ali imamo od januara valjda novog direktora za finansije/marketing i to 

na papiru izgleda baš zajebano (mislim njegova biografija)

čitao sam neki intervju, zvanično je "upao" u klub, reče da je cilj kluba da u narednom periodu poveća prihode kluba preko 600m funti godišnje

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Primjetio sam da svaki od forumaša ima nekog igrača koji mu je najdraži.

Wisey - Azpilicueta (prije je to bio Ramires)

Diablo - Fabregas (prije je to bio Mikel)

reLo - Hazard (prije je to bio Drogba)

ja - Kante (prije je to bio Lampard)

Spaha - Willian (prije je to bio Čech)

Kalouda - Nema mu više niko drag jer nema Srba u klubu (prije su to bili Matić i Ivanović)

grena - Morata (prije je to bio Malouda)

Članovi forumaši iz Hrvatske (koji su napustili forum) - Batshuayi (prije je to bio Torres)

Zemo - Bošnjačka verzija srpskog rodoljuba Kaloude, znači Begović najdraži iako je otišao (prije je to bio Anjur Osmanović)

Malouda hahahahaa gde se njega setio? :D

Tu su meni svi što valjaju. Jedino Moratu malo vise branim pošto ove ostale ne moram tipa Hazard, Aspi, Kante.
  • 4 sedmice kasnije...
Hehehh tek smo sada najebali, da Izvinite na izrazu.

Bas me zanima razvoj situacije i sta ćemo uraditi ako nam rebnu kaznu.

https://twitter.com/DaveHytner/status/954073157161439232

Izgleda da nam se smiješi zabrana transfera slično Realu ili Atleticu.

Jebati je, kako biramo igrace i transfere u zadnje vrijeme bice da je i bolje da nam zalijepe tu kaznu. :D

http://www.espn.co.uk/football/german-bundesliga/story/3356809/bayern-boss-jupp-heynckes-i-turned-down-psg-and-chelsea-in-2013

"Roman Abramovich wanted to visit my home. I said -- no thanks. I am done,"

Kako bi sad klub izgledao da je Jupp preuzeo klub 2013. Murinjo nije bio prva, pa čak ni druga meta kluba... :'(

http://www.espn.co.uk/football/german-bundesliga/story/3356809/bayern-boss-jupp-heynckes-i-turned-down-psg-and-chelsea-in-2013

"Roman Abramovich wanted to visit my home. I said -- no thanks. I am done,"

Kako bi sad klub izgledao da je Jupp preuzeo klub 2013. Murinjo nije bio prva, pa čak ni druga meta kluba... :'(

kako bi izgledao? mislis da bi se drugcija transfer politika vodila? da ne bi imali pata i falkaa u ekipi?

Nemoguće je reći šta bi se sve izdešavalo, al siguran sam da ne bimo gledali onu torturu tokom 2015 i 2016. godine, možda bismo ekipu gradili oko Hazarda i De Bruynea, umesto oko Oscara, možda bismo bili još uspešniji, možda manje. Ne verujem da bi bili transferi skroz isti, a i da jesu, neki bi skroz drugačije prošli.

ne bi bilo ni Pata ni Falcaa ni pola ovih beznačajnih transfera... Možda jedino za uzgoj.

Zato covek i nije hteo da dodje. To je trenercina. Covek kojeg ne možeš kupiti niti uceniti, mislim da bi na pomen nekog igrača koji nije po njegovom ukusu otišao iz kluba, a ne da mu se dovedu ovako i ubace u ekipu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.