Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Nije sam kriv za gol, kriv je i Čech. Realno. Utrpo ga, al dobro, nije Oriol trebo ni tražit loptu.. Šta ćeš sad, idemo dalje. Bitno da je igrao.
Malo ga pojela trema, šta li. Nije bio na nivou, ali treba biti iskren i reći da i Čech snosi veliki dio krivice kod prvog gola.

Smatram da je i RDM napravio grešku - Oriol i Mikel su isti tip igrača i ne mogu igrati zajedno. Prijenos lopte s njima dvojicom u paru je dosta sporiji. Jednog od njih dvojice kombinirati s Ramizom - e to je dobitna kombinacija.
[quote name='razbijach' timestamp='1351767760' post='86358']
šteta za njega, mogao je bolje iskoristit' šansu.
[/quote]

Ma nije jedina, bit će još prilika. Ja sam uvjeren da je ovo bio samo loš dan, jer je u prošlosti pokazao da može biti puno, puno bolji.
Koliko je za prvi gol njegova krivica toliko je i Čechova. Ne može onakav golman tako neprofesionalno dodavati svome igraču koji je okružen trojicom protivničkih.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1351792980' post='86467']
daj lmolim vas, pa on da je dobar i kvalitetan nebi nam ga farca prodala za smijesnih 5 milijuna :-j
[/quote]
Prodali su oni igrača i za manje para pa su takvi završavali među najboljim veznjacima u Premiershipu. If you know what I mean.
[quote name='antonius luiz' timestamp='1351791339' post='86459']
meni je izgledao koda se pogubio na terenu...
[/quote]

I ti sad pretjeruješ. Napravio je grešku kod onog gola, i kasnije 2-3 puta zakasnio sa startom, pa je faulirao protivnike i to je to, što se tiče slabosti.

Dobro je iznosio loptu, solidno razigravao ostale, ali u defanzivi je imao dosta uspješno odrađenog posla.
[quote name='how yes no' timestamp='1351803641' post='86502']
I ti sad pretjeruješ. Napravio je grešku kod onog gola, i [b]kasnije 2-3 puta zakasnio sa startom[/b], pa je faulirao protivnike i to je to, što se tiče slabosti.

Dobro je iznosio loptu, solidno razigravao ostale, ali u defanzivi je imao dosta uspješno odrađenog posla.
[/quote]
Cak sam mislio da ce i crveni dobiti .
[quote name='Wisey' timestamp='1351796089' post='86477']
Prodali su oni igrača i za manje para pa su takvi završavali među najboljim veznjacima u Premiershipu. If you know what I mean.
[/quote]
Fabregas je dosao sa 16 godina u englesku, jes da je bio talenat ali 50% je i Arsenal zasluzan sto je izrasto u igracinu. Sa 21 godinu je vec briljirao u prvom sastavu .
[quote name='how yes no' timestamp='1351803641' post='86502']
I ti sad pretjeruješ. Napravio je grešku kod onog gola, i kasnije 2-3 puta zakasnio sa startom, pa je faulirao protivnike i to je to, što se tiče slabosti.

[/quote]
pa da ja inace pretjerujem, inace obicno se gledama kod igraca samo greske koje su pravili
[quote name='EdvinTB' timestamp='1351861991' post='86597']
Fabregas je dosao sa 16 godina u englesku, jes da je bio talenat ali 50% je i Arsenal zasluzan sto je izrasto u igracinu. Sa 21 godinu je vec briljirao u prvom sastavu .
[/quote]
Nebitna stvar, poenta je da je došao iz iste ekipe odakle i Oriol.
Kolko smo ga god nakudili prošli put, danas ga treba pohvaliti. Bio je vrlo dobar u onih 45 minuta što je dobio, skoro bolji od Obija. Svaka čast momče.
  • 2 sedmice kasnije...
RDM: "Oriol Romeu is a young talent with great prospects, he's been playing a bit more lately and will in the future."
  • 2 sedmice kasnije...
nisam mogao da gledam utakmicu, recite mi jesmo li bili barem malkice kreativniji sa "katalonskim draguljom" nego sa JO Mikelom ????????
Meni je bio solidan, nije bišta posebno bio, zna dečko pronać igrača, odigrat, ali dosta je spor i zna se poigravat što može bit kobno, jučer je imao par nesigurnih lopti, ali ok, čisto solidan je bio, ništa lošiji od ostalih
Jedno 7-8 puta je poslao dugu loptu sto mi pomalo ide na kurac jer nema vise Drogbe da to primi na prsa ispimpla par puta i probije golmana . MOzda je to Oriol zaboravio .
Pa ovaj čovjek kada se sve zbroji i oduzme do sada vidim da pojma nema. Nije talentiran za poziciju na kojoj igra, a i nije Bog zna neki nogometaš. Sada mi se lagano lampice pale zašto ga se Barca riješila...
Ja sam ga uživo gledao 2 ili 3 puta i dalje tvrdim da je dečko odličan igrač, samo mu treba utakmica. Svaki igrač koji je van terena dugo kao on, logično "propada" i treba mu vremena da se ponovno pokrene ka puno boljim izdanjima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.