Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Oriol Romeu (2011-2015, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 511
  • Pregledi 38,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• I ja sam se iznenadio, tačno sam zaboravio da postoji, otišao je negdje u španiju i to je bilo to. 31 godina dobar back up, odigrace 10 utakmica max

Odigrao je celu utakmicu protiv Osasune za vikend. Tek druga u Primeri, a u Ligi Evrope samo na prvoj nije igrao.

• 3 sedmice kasnije...

Odigrao cijelu utakmicu protiv Reala.

Gledao sam jedan dio drugog poluvremena i vidio sam nekoliko lijepih Oriolovih razigravanja prema naprijed i nekoliko dobrih defanzivnih intervencija.

Baš me zanima kako bi se on snašao kod nas sada.

Nisu isti tip igrača Romeu je DMF a Guarin je CMF, s tim sto je Guarin poprilično loš u defanzivnim zadatcima što je Oriolov primarni zadatak.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

Slabije ce bilo ko igrati pored Matica. 

Decko je pokazao potencijal, steta bi bilo da nam sedi na klupi ili da se vucara po pozajmicama. Neka ga u Valencii, kad mu je vec dobro.

Pa zar ga nije bolje prodati ili menjati za 2-3 recimo talenta iz nekog kluba pa tako dobiti na vremenu za te igrace ili dobiti pare za ovaj prelazni rok.

Pa zar ga nije bolje prodati ili menjati za 2-3 recimo talenta iz nekog kluba pa tako dobiti na vremenu za te igrace ili dobiti pare za ovaj prelazni rok.

Hoću reći da je bolje za njega da sjedi kod nas na klupi nego u Valenciji.

• 1 mjesec kasnije...

Nakon velike ozljede odlazi u rodnu Španjolsku, igra za popularne Šišmiše kao posuđen igrač. Eto i njegova avantura u Valenciji se završila. Opet je dio Plavaca. Nadam se da ćemo ga prodati ovog ljeta. Po meni nema kapacitet za Chelsea, a kako stvari stoje Barca nam ga je uvalila.

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Meni je on dobar igrač. Ajde da nije igrao kod nas prije 2 sezone možda bi i rekao da nema kvaliteta, ali pokazao je da zna odlično igrati .. samo mi nije jasno zašto ovoliko DMF-ova o.0 .. drugim riječima ništa od Kejdire (kojem se nisam ni nadao).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.